Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata burticilor,

voi ce mai faceti ca eu una as mai fi dormit...dar da de papa la motan ca mieuna ca din gura de sarpe...scos cutu din garaj si dat si lui sa pape...(mai tarziu dau o fuga la sora-mea cu el sa sa il mai scot la plimbare).
O zi am lipsit si deja ati scimbat pagina.Trebuie sa vad ce ati mai facut ca sa fiu eu in tema cu toate cele.
Sambata dupa amiaza nu am mai intrat ca au venit finii si am tras un gratar care s-a prelungit pana noaptea tarziu..dar a fost foarte frumos.Si ieri am fost la shopping .Degeaba am plecat de dimineata,ca tot seara am ajuns acasa.Asa ca azi stau acasa si binecuvantata fie odihna.
Stiti ce am patit ieri?Dupa ce am platit la casa cumparaturile ,doua domnisoare ne-au oprit si ne-au cerut bonul de casa ca sa vada daca am cumparat ceva din promotia lor.Am tras 2 cartonase si mi-au dat o inimioara si o steluta suflate cu aur.De cate ori merg cu mama,tot timpul ne lipim de cate ceva[:-))).
Imi place sa am asa zile .

Va si revin mai tarziu dupa ce vad ce ati mai scris pe aicea.

32+MIRUNA-ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna dimineata,

ALYNTA,MAGDA,scuze,vroiam sa-i spun Alyntei ce greoaie ma simt si eu, si ma gandeam la Magda cum spunea ea ca a facut dus si a obosit.

OANA_DU,CLAUDIA,CARMINA,,sa va bucurati din plin de concediul prenatal!

elena,31 cu XXX Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

si eu ma simt tare grea... dar asta e. acum trebuie sa plec in oras sa ma duc la facultate sa stau la coada sa platesc rata si apoi pana la biblioteca, dupa care tre sa trec pe la ceva magazine sa ma uit de costumas de botez pt finutul meu... si in cele din urma sa ma intorc acasa sa spal doua ture de rufe. iar daca mai reusesc azi ar trebui sa aranjez din nou sifonierul din dormitorul nostru, caci ne-am mutat inapoi la noi in camera.
asa ca urati-mi bafta macara sa nu stau la coada.
o zi minunata!

Vine bebica .... +36
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Fetelor, buna dimineata! Am intrat sa va spun ca Noemi este in travaliu de azi noapte de la 11.30. Asteptam in continuare, la ora 9 avea dilatatie 4 si i-au facut epidurala. Speram ca pana la 12 sa nasca si sa aflam de bebelusa daca este bine sau nu.

Va pup!!!

Ioana 37+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Anda Magda, bafta sa nu stai la coada!
AlexsiMatei, multumesc , asteptam vesti bune de la eco.
LauraOana, multumesc .
Maria, , multumesc si tie, nici noi nu prea o sa simtim sarbatorile anul asta din lipsa acuta de bani, mie-mi place sa am de toate in casa, sa fac pasca si cozonac, o friptura de curcan la cuptor sau peste cu ceva legume, ciuperci, sa iau cadouri pentru cei apropiati... dar asta este, o sa incerc sa nu bocesc prea mult din cauza asta.
Cris82, frumos cadou, bravo.

Eu am de lucru toata saptamana la contabilitate si bilant, mi-e asa o sila sa ma apuc... mai ales ca e mult de munca si nu iese nici un ban, dimpotriva .

Carla, s.30 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erna_maria spune:

Succes Noemi sanatate muulta la
Galerie ptr Noemi

34 + mamica de Erika
http://www.flickr.com/photos/37330701@N05/3436773899/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Bebe Beca, multa sanatate lui Noemi si bebelushei, tin pumnii, te rog anunta-ne cand stii ca sunt bine amandoua.

Carla, s.30 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

neata

La Multi Ani si de la noi tuturor Florilor!
Bine ati venit erna si adriana!

Carla ma bucur mult ca s-au mai linistit lucrurile si au intrat pe un fagas normal, banii cum vin asa si pleaca, important e ca sunteti sanatosi si impreuna!

Laurraa mamica mea e nascuta pe 18 mai!!! Si pe fratele meu il cheama Theodor, iar el e pe 15 mai. Ce mai nimereala!

va doresc o saptamana frumoasa si numai cu vesti bune!

31+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

multa sanatate la bebelina si la mamica, tginem pumnii pt NoemiBebe Beca

Carlafrumos prenume pt bebica ta , imi place
La noi e zi libera azi dar vremea deocamdata e nasoala, poate se face frumos mai tarziu si incerc sa ies si eu un pic.

NOI
Cristina 33 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Carla am vazut si eu pozicile, sunt grozave, iar Sabi e de revista! Si felicitari pentru nume, in sfarsit!

31+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput