Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (175)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

victo,nu e valabil si pt bebelusi/copii mici.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

victo,am cam acaparat discutia cu plecatul nostru. cred ca , mai bine vb pe mess detaliile astea, daca vrei, sa nu se supere cineva

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Nu se supara nimeni ... fiecare isi da cu parerea de una-alta .. asa parca simtim si noi ca plecam in vacanta odata cu voi .

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hahha, BB exact la asta ma gandeam si eu, numa bine mi s-a trezit piti, asa ca e cam gata timpul meu. dar vb diseara eventual. idul meu de mess e pvpetrea.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

in mazare ii pun si miez de paine, sa fie satioasa.
da, ank..la aia ma gandesc si eu..desi el nu urla de foame..dar de are inatrziere vreo 2 ore..am pus-o..
voi ati avut intarziere?

din cate am inteles cu mancarea, ideea e sa fie in caserole transparente, or, borcanelul e transparent, nu? acu, na e de sticla, nu de plastic.
apa la wizzair zice ca 100 ml.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

victo eu am zburat cu wizz si am avut o apa de 500 ml nu au comentat nimic plus cate 2 bibe lapte....
Noin nu am avut intarziere dar cand am zburat am plecat din arad ca pista de la Timi era in reparatii si nu am calculat bine si cu drumul pana la arad... am avut si vreo 3 banane si biscuiti la mine... dar eu am zburat la ora 6.45 dimineata... nu aveam in orar pranzul sau cina

cand am trecut la cheking le=am zis ca am likide pt bebei si au zis ca nu e nici o problema , nici nu sau uitat.....chiar au fost draguti si m-au ajutat cu copii...

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

si pt mai multe info referitor la papa pt bebe sunati la aeroportul de pe care decolati.... ca ei sunt cei care va fac chek-in la bagajul de mana...nu compania cu care zburati... eu am sunat inainte de a pleca si la Timi si la arad si au zis ca pot lua papa pt bebe atat cat stiu ca papa pana e gata zborul...nu cantitati foarte mari... sunt f intelegatori cand e vb de bebelusi

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

I'm back!

dupa cateva ore de nervi ca nu ma lasa sa ma loghez...nu stiu de ce...cica parola sau user incorecte.......ma rog...

Ank, mersi...

vroiam sa va mai intreb ceva: voi ati facut aerosoli copiilor cu Flixotide? ca al meu e putin ragusit si ma gandeam ca paote l-ar ajuta daca i-as face(in combinatie cu ser)...sau credeti ca e prea tare Flixotide-ul asta? HEEEELP!!!!!!!!

in plus, e tare marait, cateodata...de vina sunt si dintii...stau sa-i iasa caninii de sus, 2 molari inferiori sunt iesiti, dar sus inca e gingia rosie...dau vina pe chestia asta si pe raceala pt faptul ca mananca dezastruosssss!!!! altfel as lua-o razna...sunt intr-o pasa tare proasta, din nou...din cauza asta....offff...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

nah ca plecam si noi in concediu cu o mucoasa

_

Mergi la inceput

pt ca nu voi mai avea cand sa intru, ca urez SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!!! SA VINA IEPURASUL CU DARURI MULTE!!! VA !!!!

PUPICI!!

_

Mergi la inceput

BB concediu fericit ...si pupici la mucoasa mica..
Andreea... pupici si lui Eric cel marait... e si de la dinti saracutul asa... eu am traso cu maraieli asa urate cu Raul la iesirea caninilor de sus.. de eram la capatul rabdarilor..

Cumatra???????????Unde esti...??. Te-ai dus la zmeurel deja???

Poze pitici

Mergi la inceput