Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 10
ellis spune:
Neata!
nu mai e cazul sa va spun ca imi lipseste timpul...
Noi maine plecam pt o sapt la parinti/socrii, asa ca va doresc tuturor SARBATORI CU BINE, ALATURI DE FAMILII, IEPURASUL SA VA ADUCA CELE MAI DORITE DARURI SI BUCURII!
mai citesc din urma...
Mai fetelor, o fi calmand macul, dar poate la fii-mea are efect contrar...cred ca ar trebui sa incerc si niste cafea
...cine stie..
ANDREEA - si a mea a vomat ieri si a avut si un scaun moale, sper sa fie doar de la cat o indoapa tati...nefiind eu acasa nu stiu nici cat a vomat, nici ce inseamna scaun moale in perceptia lui tati....
ANCA - eu i-am luat un costumas, sosetele, ciorapei, bandane, inca nu i-am luat jucarie...daca tot nu-mi sare ceva in ochi, ii iau carti ca ii plac la nebunie...aaaaaaa, iar socrul meu ii confectioneaza o jucarice de aia din lemn cum aveti voi...abia astept sa o vad!
BIANCA - cand ii spui lui ANK de "pachetele pt cunoscuti", te referi si la noi, nu?!
...si noi suntem cunoscuti, nu ANK?
LAVI - de ce nu i-a mamaie un patut? unul ieftin...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
eladea2005 spune:
salutare si de la noi....
mai ce ma enerveaza....de ieri am probleme de logare pe DC...cica user sau parola incorecte....
apoi brusc ma lasa sa ma loghez...cine mai intelege...![]()
vreau sa va urez tuturor PASTE FERICIT, LINISTIT ALATURI DE FAMILIE, MULTA IUBIRE, INTELEGERE SI PACE IN SUFLETE....
sa ne auzim cu bine!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
abramburika spune:
SARBATORI FERICITE !!!
Ploua si e urat, bb e mucios ... frumoase perspective
.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
Ank83 spune:
Cam bate vantul pe aici.... Unde sunteti..??? Sau va luat febra pregatirilor pt Paste....
Andreea mama... poate nu te mai vor astia pe DC si spera ca te lasi pagubasa 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis BIANCA - cand ii spui lui ANK de "pachetele pt cunoscuti", te referi si la noi, nu?! ![]() |
Vreti sa fiu iepurasul DC???
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
am inceput diversificarea cu cecilia....
...Un real succes... a trebuit sa ma opresc eu ca ea ar fi mancat un borcanel intreg
...
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
abramburika spune:
ank - pai era de asteptat. Nici cu Raul n-ai avut probleme cu mancatul ... se vede ca asa e "aluatul" la copiii tai. Felicitari pt. micuta mancacioasa.
Veniti acasa pt. Paste sau definitiv?
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 am inceput diversificarea cu cecilia.... ...Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
nu vreau sa mai aud de-asteaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!! ce-ai facut bre de esti asa norocoasa???
fetelor, HEEELP!!!!
lui Eric i-au aparut niste pete mari, cred ca urticarie...pe picioare doar...sunt conturate, asa ca o harta...marginile putin umflate, se simt cand pun mana...oare ce-o fi??? si ce e ciudat e ca unele au disparut dar au aparut altele, in alt loc (dar tot pe picoare)...stiti ce-o putea fi??? sau cu ce sa-l dau??? (o sa vina pediatrul mai tarziu pe la noi, dar nu mai am rabdare)!!!!!!!!!
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
adra_bell spune:
Buna!
Sunt si eu pe aici ma uit sa-i comand niste carticele Evei, de iepuras, desi cred ca vine iepuroiul cu ele, ca m-am trezit tarziu![]()
Petro, si Eva e mucoasa...
Noutati nu avem, Eva mananca bine, vorbeste tot timpul, desi majoritatea cuvintelor au doar o silaba, ieri a spus si prima propozitie "mama tata ata" = mama mi-a zis tata sa-ti dau asta, a inceput sa doarma un picut mai bine, per ansamblu toate bune si frumoase.
Ieri am avut o zi de pomina, eu am iesit afara cu un pantof negru si unul maro (sunt perechi la fel, doar culoare difera), noroc ca mi-am dat seama la vreo suta de metri de casa, Eva a rupt jucaria nou-nouta a unei fetite, si vantul ne-a luat caruciorul si l-a dus destul de departe![]()
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Cam bate vantul pe aici.... Unde sunteti..??? Sau va luat febra pregatirilor pt Paste.... Andreea mama... poate nu te mai vor astia pe DC si spera ca te lasi pagubasa ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Ank, stii cum a zis cine-a zis cand a zis...Chiar daca voi nu ma vreti, eu va vreau?????

asa ca nu scapati asa usor de mine...

ERIC IN 2009...
ERIC