Sezatoarea canadiana (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Andreea, merci mult for caring, dar mi-as dori eu sa ma pregatesc de spital deja...anunt eu, nici o grijasa stii ca mai citesc si eu la voi, ca au mereu loc discutii interesante acolo.
Mey, ca tot ai intrat aici, voiam sa zic ca m-am indragostit de Aidanu' mierei amare, ma tot uit la poze ce voinic s-a facut. Dar si mai si tati lui sunt frumosi foc, no wonder:))
Am vazut si pozele voastre, frumoase mai sunteti voi americancelor, si copilasii vostri unul si unul. La Aidan mi-a ramas gandul, ca si pe mezinul meu il va chema la fel.
Sarcina usoara in continuare!

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hehehe, da, aidan e un bebelus reusit, are si cu cine semana. eu-mi mai bag nasul si aici si la odisee ca oricum avem mai multe in comun, mai vad ce teste ati mai facut voi etc. si eu ma pregatesc incet dar sigur. mai am fix 6 saptamani de azi. iti tin pumnii sa ai o sarcina usoara.

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Magda, tot aici sunt, dar tocmai ma pregatesc sa ma "desprind" de scaun sa mai fac si altceva.
E o idee foarte buna sa-i dai Oliviei lapte de vaca organic, integral, cel de capra e si mai bun, e mai bogat in proteine si mai sarac in sodiu, riscul de alergie e muult mai mic noi asa am inceput si lui Vlad i-a placut la nebunie.

Mergi la inceput

Andreea, acum am vazut ca tot un baby boy asteptati si voi, sa fie cu sanatate multa si noroc!Philip cati ani are? cum reactioneaza la ideea ca are un fratior?
Eu am facut amnio si la sarcina asta, ca si la prima, aveam eu o idee fixa ca voiam sa stiu dinainte ca totul e ok, varsta nu ma ingrijora catusi de putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Philip va implini 5 ani in iulie, el pare incantat, dar voi vedea eu cu siguranta cand voi aduce bebelusul acasa. si tu mai ai un baietel, asa-i? cat are tudor? eu n-am facut amnio la nici una din sarcini, la prima eram in ro in perioada testarii si nu mi-a sugerat nimeni, acum am facut 4 testul ala si a iesit ok. m-am multumit cu atat.
voi canadiencelor va ascundeti, nu stiu cum aratati mai nici una, am mai prins eu ceva poze dar nu prea des.

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Donia,bafta multa si sa fie cu hapy end

daca nu ma insel, una din fetele din Montreal(daca nu ma insel Valen? mii de scuze daca gresesc si scuze ca nu am retinut numele, a fost cu ceva timp in urma o discutie) lucreaza la una din farmaciile cu produse naturiste din Cotes des Neiges.daca nu este cu suparare, am si eu o intrebare .

Nelia, vacanta placuta chiar daca tu nu voiai, profita acum cat poti ca dupa...

Mihaela (Miikon), bafta multa in gasirea unui job

Ana,mai traiesti ?

Ica, tu ai plecat cumva acasa in Ro ?ce face soricelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

'seara buna!

Si eu pe aici, am terminat cu lucrarile si prezentarile. Acum mai am de finalziat internship-ul si apoi ma pot linisti o bucatica de timp pana incepe si ala la inceputul lui mai.

Donia, felicitari pentru meciul cu cei de HR, asteptam sa ne dai rezultatul oficial!!! Sigur o sa fie bine!

Bebitzu, felicitari pentru nepotica! Dragaica lucra la o farmacie dar stiu ca s-a mutat la banca. Chiar asa nu prea ai mai dat pe la noi cam de multisor, Dragaica. Ce mai faci? Cum te-ai acomodat cu colegele de la banca? Toate buna. Mai da ne un semn de viata cand ai timp.

Carmen77 nu mai pui o data locurile de intalniri pe care le propusesei?

Nelia si Mikiion spor la invatat!

Si nu in ultimul rand, Mona_B scoatem majoretele la treaba sa iasa bebe Aidan la soare!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Bebitzule, nu inca tocmai azi am fost la med si ne-a dat alt antibiotic ptr infectie urinara

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Am scanat si eu din urma, ca aveti o viteza...si e nasol ca nu mai pot accesa de la job ni-ka pe internet hai-hui;
Hilde, Simonna, n-am mai raspuns pentru ca ...dar m-ati surprins sincer -si nu-s genul mironosita chiar deloc

Marule, bafta lui V., bine ca i-au dat ceva ce-l pune la treaba si motiveaza
Cristina, pentru placinte: eu fac aluat de cozonac obisnuit, il intind pe masa, il tai in careuri marisoare(ceva mai mici de 1/2 de coala A4 ies cind sunt impaturite), le umplu cu brinza pe care o prepar inainte cu zahar, vanilie, stafide si un ou-de obicei amestec o cutie de ricotta cu o brinza moale no-name ce o gasesc la Maxi in pachetele ca cele de unt, o idee mai mici; le impatur (pliculete), ung cu un galbenus de ou si la cuptor; cind le scot le mai ung cu un sirop de zahar+apa uneori, sa nu se intareasca coaja; noua ne plac foarte mult- mama mea face des;
Mona, asteptam, asteptam

Romanitza, Doamne-ajuta, va fi bine, nu-ti mai face ginduri rele!

Bebitzule n-am murit inca, stii tu-nu mor caii , dar nici multe nu mai am; e...cum e de obicei intre quebecoase; incerc sa merg pe virfuri, sa nu calc pe nimeni pe batatura, dar metenele nu-s capabila sa fac de felul meu ; azi m-au anuntat ca au uitat sa ma inscrie la formatiunea ce incepe luni-avem dreptul la o luna de formation- asa ca pe 20 mai voi incepe probabil; pina atunci fac pe secretara fetelor- anumite tabele, calcule, recherche, etc din dosare mi le-au dat mie; no pb pina ma descurc, dar mi-a aratat sefa"vite fait ca si asa vei invata in formatiune "ceva, si a doua zi mi-au pus dosarul in brate sa fac singura; binenteles ca m-am pierdut intre coduri,abrevieri si parole supra-parolate si mi-au blocat userul cei de la info, ce mai...o placere sa fiu pasata de la una la alta in compartiment ";

Donia bafta mai departe; ce-i al tau e:)))

Phillip, am citit despre baietelul tau, ma bucur ca e bine (si v-am admirat pozele din cruise si nu numai-sunteti tare frumosi!);

Mihaela, bafta cu jobul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Tot eu,

Mihaela, eu costume sa ma potrivesc in ele si sa-mi placa tinuta materialului am gasit doar la The Bay (imi place mult magazinul, eu sunt abonata la ei si la liz clairbone, vinez reducerile;
Nelia, e bine ca Agata protesteaza frumos , la noi sunt tipete de genul: nu mai fac lectii, vine vacanta; bafta patinatoarei; apropo, Cami, voi ce mai faceti^

Am vazut pozele, frumosi copii Denisei;
Donia, ma bucur ca v-am vazut, mi-era dor de frumoasa ta; a crescut si Cristi, trebuie sa ne miscam cumva de inca o intilnire comuna fetelor! Cristina,ce pardesiu meserias are Ancuta! vad ca s-au simtit bine copii, expozitia de avioane e la Ottawa^, tare ar savura si Tudor asa ceva.
Apropo, la ce camp de jour l-ai inscris pe Victor^; eu am incercat la Cosmodrom, dar au un program tare ciudat de 24 ore, tot cu cel de la Centrul de cartier raminem, cred; deja mi-e groaza de protestele lui la vara, si sunt vreo sase saptamini;

Mergi la inceput