Sezatoarea canadiana (139)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Multumesc pentru sfaturi pentru un costum nou. Ieri fusesem prin magazine( ca si cum aveam timp de asta , dar era asa de frumos afara ca n-am rezistat la calculator)si m-am intors tare pleostita si de modele si de preturi. Eu traiesc doua situatii. Corpul s-a modificat ca am nascut si apoi m-am ingrasat si in plus am fost cativa ani studenta, garderoba mea e in acest stil. Si trebuie complet refacuta...Plus ca stilul de acum nu ma avantajeaza. De vara mai am ceva dar pentru vremea asta mai racoroasa stau tare prost. Plus ca in negru arat ( vorba lui Marc) ca un nene..... asa ca ma uit spre alte culori. Nu ca am vazut mare lucru. Era ceva superb la H& M. Dar nu mi-a venit sa dau 120 cad pe un compleu Mai caut in complexe mai putin luxoase( ca Galerie d'Anjou e prea de lux)

Imi urati succes la interviuri...De pomana ca n-am nici unul, n-am unde sa aplic in Montreal. Nu iese nimic in domeniul meu.Nici macar contracte scurte nu sunt. Sunt posturi tot la Quebec sau la Sudbury!!!!! La ala de saptamana trecuta nu mi-au dat rezultatul dar nici nu cred ca il iau.
Acum oricum sunt super ocupata, am in 2 saptamani 5 lucrari de predat. Unele nici macar nu le-am inceput

La Multi Ani pentru sarbatorite: Ina si Thea si Monicutza.
Despre intalnire s-ar putea sa vin si eu cu sotul si Marc. Sper sa fie frumos si sa fie mai cald. Pentru ca acum e cam frig in parcuri.

Mona?????? ????? A venit barza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

La multi ani Ina, Thea si Monica!
Sa vi se implineasca visele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna fetelor!Nici un simptom pana la ora asta. Azi m-am trezit la 6.30 si de ciuda m-am apucat de dezghetat si curatat frigiderul, desi putea astepta pana luna viitoare. Tocmai m-am intors de la o plimbare de vreo 2 ore si ceva cu fiu-meu, mancam pranzul si ma apuc de weight lifting.
N-am stare si pace. Si de necaz mi-am mai cumparat un borcan de Nutella, daca tot am slabit un kg zilele astea.
Ei, glumeam...Berbecutzul meu mai are timp sa se decida, inainte sa fie poftit afara vrand-nevrand. Daca e sa conicida sosirea lui safe and sound cu venirea mamei mele, nici ca mi-as putea dori mai mult.
Va voi da de veste inainte sa zbor la spital.
La multi ani recentelor sarbatorite

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai Mona, eu tot zic: cauta mama episodu ala din Friends cand trebuia sa nasca Rachel. Idei tare, taaaaaaaare bune acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Biscu - imi pare rau ca nu am fost pe faza ieri, din pacate n-am avut chef de nimic zilele astea, am primit niste vesti tare proaste din tara... Dar n-avem ce face, trebuie sa trecem peste toate. Am incercat sa nu ma gandesc, mai ales ca sunt insarcinata si stiu ca starea mea afecteaza si pe bb. M-am uitat si eu azi la bilete, dar sub 900 CAD nu am gasit nimic...O sa ma uit si saptamana viitoare, daa vrei, si iti trimit PM.

Fetelor, va multumesc pentru aprecieri , cand am implinit varsta acum 2 saptamani am avut un soc, ca atunci cand schimbi prefixul, ar oricum, e o varsta frumoasa si am foarte multe motive sa fiu si fericita anul acesta. Daca ma uit la pozele mele din ultimii ani, sunt atat de trista in ele... Asta pentru ca am avut parte de niste probleme pe care nu le-am putut discuta cu nimeni apropiat.(ne-am luptat cu infertilitatea si cu neintelegerea din partea prietenilor, cu tratamente si analize costisitoare... dar asta e alta poveste) Oricum, din fata vesela care eram, am devenit mereu suparata, ingrijorata si fara chef de nimic... cu toate ca lucrurile astea nu ma caracterizeaza. Sunt inca speriata ca ceva rau s-ar putea intampla, asa ca pana nu imi voi tine puiul in brate, nici nu stiu ce atitudine sa adopt.

La multi ani sarbatoritelor de saptamana asta! Sa fiti iubite si fericite!

Mona - noi tot asteptam sa ne dai vestea... Cred ca esti nerabdatoare pup]

Olga - am apucat sa vad si eu pozele puse pe contul comun. Aveti o fetita perfecta, sa va traiasca. Foarte frumoase si mama, si bbita.

O sa incerc sa ma uit si la celelalte poze puse de voi, sa va "cunosc" si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

M-am intors de la interviu, n-avem un emoticon din ala cu cineva care se prelinge de pe scaun, pe sub usa?
I-am facut praf, iar ei m-au frecat ca pe hotii de cai , deci e egalitate... sa vedem cu ce rezultate...
Pana una, alta, ma duc la Mandarin sa-mi incarc bateriile... si stomacul
Mai viu pe seara, rostogolindu-ma, ca am de dat cateva raspunsuri.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

mai Mona, eu tot zic: cauta mama episodu ala din Friends cand trebuia sa nasca Rachel. Idei tare, taaaaaaaare bune acolo.

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Maru, draga mea, eu sunt mare fan "Friends", da' chiar ca nu-mi amintesc episodul cu pricina. Cum mintea mea e cam "scattered" now...Tre'sa-mi comand serialul pe amazon.
Azi l-am mustrat un pic pe Aidan ca nu da semne ca ar vrea sa iasa, si l-am laudat pe frate-sau c-a fost harnicutz si a venit mai devreme de due date. Sa vedem daca-i pasa
Maine merg la control, sa vedem ce zice si tanti dr. Tati e in priza de weekendul trecut, dar e si bucuroas tare ca bonusul va fi gras si anul acesta, RIM avand sales results excelente.
http://www.stockhouse.com/News/CanadianReleasesDetail.aspx?n=7265864
Dar sanatate sa fie inainte de toate!

Mergi la inceput

Romanitza, imi pare rau ca esti asa trista. Desi e normal sa fii ingrijorata, nu-ti pierde optimismul! Cat despre varsta, iarta-ma dar nu te inteleg: esti foarte tanara si arati super, tocmai am vazut pozele. In ce-i priveste pe cei care se baga in viata ta cu scopul de a-ti oferi sfaturi nesolicitate sau de a te judeca, ar trebui sa le spui ceva ce eu nu pot scrie acum ca nu vreau sa incalc regulamentul forumului. De "binevoitori" aka ipocriti e plina lumea, scutura-te de ei si bucura-te de cei care-ti sunt cu adevarat aproape, gandeste pozitiv chiar daca ti-e greu, si necazul va disparea.
Imi amintesc de Olga Tarziu, care mi-e si prietena, cu toate ca-si facea griji despre sarcina si a trecut prin atatea, si-a pastrat forta si increderea in Doamne Doamne si a nascut o bebelusa perfecta.
Eu iti doresc tot binele
Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ma scuzati ca dau buzna aici, dar vazand ca a postat mona, am zis ca va anunta ca pleaca la spital si cand colo alarma falsa. eu-s cu ochiul pe voi :)

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Mona, tot aici esti? Hai Aidan hai!!!

Khristin, stii cum o sa fac, o sa ii dau lapte de vaca organic, asa o sa incerc, nu cred ca mai are rost sa ii dau formula acum, si o sa aiba peste 1 an, sper sa nu fie probleme, tu cum te-ai gandit?

Donia, bine le-ai facut bafta mare sa iei jobul!

Si eu am fost la dentist ieri, dar pe mine chiar ca m-au facut praf la propriu sunt o epava si am niste faalci, nici nu vreau sa ies din casa pana nu mi se dezumfla macar un pic.

Nelia, uite de aici pentru Agata ca tare mai e scumpa.

Romanitza, LMA fericiti cu multa sanatate si de la mine cu intarziere, nu mai stiu daca ti-am urat.

Denisa, super pozele, tare mai seamana copiii intre ei, pupici

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput