Sezatoarea canadiana (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Multumesc fetelor pt. raspunsuri.

Nelia: Piticul meu are 3 luni si 3 saptamani si papa doar san. Nu i-am facut nici o analiza pt. ca pediatrul lui a zis ca nu e grav nimic din ce se intampla , iar alti 2 pe care i-am vazut au zis sa scot laptele si derivatii si sa astept....Eu am scos tot ce am gasit (citesc etichetele de numa'...), dar se pare ca nu e suficient...Nu mai stiu ce sa fac....toata burtica este rosie si pieptuletzul, plus pe toate pliurile, de la eczema, si ma gandesc cu groaza ca va invata sa se scarpine...In plus scaunele astea cu mucus si sange sunt zilnice....Am zis sa incerc sa merg la alta clinica fara RV si sa zic ca n-am pediatru...poate reusesc ceva...

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Magda...merci de urare...esti prima.
Eu sunt in mare incurcatura. Vineri este si ziua mea dar si ziua Theei - face 3 ani. Si vreau sa o serbez la gradi, ca acasa ne vom serba de Paste dar nu vor fi si copii de varsta ei. Asa ca la gradi as vrea sa o serbez putin tematic - Cinderella. Numai ca, culmea, tot vineri mai e ziua unei fetite, care face 4 ani. Si parintii ei vor tot asa sa aduca diverse ( farfurioare, pahare, etc). Nu am apucat sa vorbesc cu parintii, asta mi-a spus educatoarea. Dar, cum sa fac sa iasa totul bine, dati-mi si mie o idee? Ca daca de ex aducem si una si alta coifulete , farfurii, servetele cu teme diferite ( eu - Cinderella si cealalta fetita alta tema)cum vor face la masa? Tort nu putem duce ca nu avem voie dar le face acolo, la gradi. Si normal ca vom duce lumanari. Referitoare la tort si lumanari problema e putin rezolvata ca mi-a spus chiar dimineata educatoarea ei ca va face un singur tort dar ca va pune lumanarile separat pe tort ca sa sufle separat, sau ceva de genul. Dar ce fac cu restul?
Khristin, merci de invitatie. Vin cu mare placere, numai sa-mi spuneti din vreme cand si unde va ganditi sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andy, nu pentru eczeme ma ingrijorez eu, ci pentru scaun. Alea trec, mai greu, dar se vor rezolva pina la urma, desi, stiu din experienta, ca numai ele in sine dau destul stres, nu mai e nevoie si de altceva. Dar cu scaunul parca imi vine sa spun ca nu as lasa asa, mai ales ca nu e unul la nu stiu cit timp, ci a devenit deja o regula sa le faca asa. Cred ca as incerca totusi sa ajung la alt medic de la care sa obtin niste analize de rutina (sinte, urina, scaun) ca sa ma linistesc ca e vorba de alergie si aici chiar nu ai ce sa faci, decit sa scoti ce e de scos si sa astepti. Ma gindeam ca are un pic mai mult, adica vreo 5-6 luni, dar daca e atit de mic, nici nu m-as gindi la alaptat ca fiind o problema, dimpotriva, poate sa fie hrana care sa-l fereasca de alte alergii, mult mai grave. Dar starea bebelusului care e, cum se comporta? E vesel, e energic, doarme bine, plinge cit trebuie si cind trebuie? Pentru ca si asta e foarte important, daca e o infectie sau altceva in afara de intoleranta sau alergie, se vede si din starea lui generala.

Daiopri, ce serios e barbatelul tau suta la suta! Iar motanul e un finut de baiat! Sper sa fie totul bine cu nodulii, gindurile mele bune sint cu tine pina afli si te linistesti.

Romanitza, te-am vazut in poze, esti o burticuta frumoasa si foarte tinara!

Denisam, am vazut si pozele voastre, unde ai fost cind a facut sotul copiii astia frumosi!?! Piticul e leit tati, si nici surioara nu e departe de ei. Si ce grijulie e Emma cu fratiorul ei!

Foarte frumoase bijuteriile prietenei tale!

Donia, pai, tot la tiroida aia ma gindesc si eu, dar la singe spune ca e totul in regula cu ea, cu cine sa ma cert!?! Dar fata ta e inaltuta bine, nu-i asa? E minunata in rochia de irlandeza, nu ai un filmulet cu ea dansind? Iar baiatul a crescut!!! Eu ma gindeam la el ca la un bebelus, ca asa imi ramasese in minte!

Maru, felicitari sotului si multa bafta de acum incolo? Dar ce asta in care a intrati, e un program anume? Ce diploma va avea in urma lui? Intreb si eu, ca poate exista si aici, dar cu alta denumire...

Studentelor de pe Sezatoare le doresc multa bafta la examenele finale...

...ce va pasa, le dati si terminati! La noi e inca greva, acum sint doua adunari mari, una a profesorilor si una a studentilor. Sint curioasa ce vor vota... nici nu stiu ce mai vreau, ca mie mi-a disparut oricum cheful de scoala, de invatat, de examene... si cum urmeaza o perioada de cursuri intensive in cazul in care ne vom reintoarce la scoala, imi vine sa ma de pe acum! Joi trebuia sa am ultimul examen... S-a pierdut jumatate de sesiune, nu stiu cum si cind se va recupera si nu stiu cum voi face eu, in situatia mea, fata!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Andy, era o formula pentru copii alergici .. Enfamil Nutramigen cred ca se cheama ... acuma nu stiu ce sa zic, ai putea sa incerci 2-3 zile sa vezi daca vezi vreo inbunatarire .. timp in care pompezi laptele tau ca sa nu "sece" ... dar, oricum, cred ca ar trebui mai degraba pediatrul lui sa va trimita la teste de alergie sa fii sigura ca asta e problema lui, alergia la proteina din lapte ... apoi mai este laptele de capra care teoretic ar trebui sa fie bun la + 1 an ... multa sanatate!

Mergi la inceput

Ina, vorbeste cu mama si mama cu fetita... poate alege aceeasi tema si atunci s-a rezolvat. Daca nu, atunci cea de 4 pune tema ei la cei de 4, iar fetita ta pune Cinderella la pitici. Dar trebuie sa comunicati intre voi - mame, fetite si educatoare.

Sau, daca nu se poate face asa, atunci vorbeste cu mama si impartiti lucrurile pe care vreti sa le duceti in doua si fiecare duce cu tema respectiva. Agata a avut asa la ziua ei de 4 ani, mai era un baietel, au fost doua tortulete facute in gradinita, dar eu am dus coifuri si farfurii cu Frumoasa si bestia, adica mai mult cu Belle decit cu bestia..., iar mamica respectiva a adus pahare si servetele cu masini. Si fiecare copilas a primit cite doua feliute de tort, una de printesa si una din ala cu masini. A iesit foarte bine! Probleme ar putea apara daca sint doua coifuri, doua rinduri de servetele, doua rinduri de farfurii... ca nu poti sa-i pui sa aleaga cine-ce vrea... iti imaginezi ce ar iesi, s-ar termina in mod sigur cu lacrimi.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Donia, pai, tot la tiroida aia ma gindesc si eu, dar la singe spune ca e totul in regula cu ea, cu cine sa ma cert!?! Dar fata ta e inaltuta bine, nu-i asa? E minunata in rochia de irlandeza, nu ai un filmulet cu ea dansind? Iar baiatul a crescut!!! Eu ma gindeam la el ca la un bebelus, ca asa imi ramasese in minte!

nelia, am schimbat pozele, ca le gresisem, eu am vrut sa pun cu egg hunt
Pe baiat si eu tot bebelus il vad , desi e inalt si el pentru varsta lui, dar na, comparand cu Roxana, e mic, miiiic. Da, Roxana e inalta, cea mai inalta dintre fete la scoala, sper ca se va opri si ea la un moment dat.
E incepatoare la dansuri, n-am filmulet, dar asa-mi plac dansurile lor! Poate in iunie, la recital, o sa fac si eu un filmulet.

Inacanada, La multi ani si tie si fetitei, sa fiti sanatoase, fericite si voioase!

Andy, o mamica de la clubul scutecelor de la noi foloseste cu mare succes Aveeno Baby pentru dermatita, si o tine sub control bine de tot. Ai incercat? Ca nu-i o solutie sa dai cu steroid pe o suprafata asa mare din corp, poate sa duca la modificari ale pielii in timp.

Denisa, sunt frumoase bijuteriile, dar nu stiu cui sa dau link, iar eu nu prea port...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Donia, ce vegetatie am vazut la Niagara , in weekendul asta au fost si ai mei cu bunicii intr-o vizita acolo. Data viitoare cand mergem toti vrem sa revedem Butterfly Conservatory si Botanical Gardens. Ce inaltuta e domnisoara ta, mi-au placut mult costumele irlandeze. Frumoasa initiativa la caminul de batrani de Saint Patrick. Ce gust are sap-ul, e dulce tare ? Ca sa nu mai zic de cat a crescut Cristi al tau de cand l-am vazut eu ultima oara la 1000 insule, frumusel foc….tinem pumnii la interview maine, sint convinsa ca va fi sa fie.

Biscu, si eu tot un an voi sta acasa, timp in care ii voi da micutului negresit sa suga. Dar odata intoarsa la serviciu, nu-mi fac griji de pauza de masa dar n-am nici cea mai mica sansa cu pompa cu elevi hyper pe cap, e un mediu total diferit fata de atmosfera de office, stiu ….de asta intrebam de formula disperata, caci asta mic al meu e capos tare si nu vrea absolut nimic sa bea nici din biberon nici din sippy cup, nici chiar apa. Dar mai are ceva luni sa-i vina mintea la cap.

Carmen77, imi poti spune unde se gaseste acest Enfamil Nutramigen ? Ca parca nu l-am vazut pe rafturi.

Ina, pai iti dam de veste cand ne hotaram

Nelia, mie copiii Denisei nu mi se par ca seamana cu sotul ei deloc, si l-am mai si vazut de cateva ori.

Andy, tare greu trebuie sa fie sa-ti vezi micutul asa. Cat despre doctori, nu stiu cum e in Montreal dar in Ontario precis reusesti sa-l trimiti la analize suplimentare daca ii spui doctorului ca esti ingrijorata si ca vrei clar sa stii ce are copilul. Oricum trebuie sa pari foarte hotarata cand vorbesti si ceva exagerare a simptomelor nu strica niciodata.

Ina din Kitchener, l-am vazut pe Robertino in pozele Denisei…tu cand mai treci pe aici?

Aaaa si intrebare intrebatoare, ca déjà nu mai tin minte ce i-am dat infantei mele, ce fel de branzica se dau bebeilor de 6 luni in afara branzei calcice ?

Am fugit si eu cu domnisoara mea la lectia de patinaj.

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nelia, e vorba de Second Career, si el a fost acceptat la programul: Quality process engineering, (sau asa ceva) 6 luni primeste bursa, si ii platesc cursul integral, nerambursabil. vai de izmana lui, e full time...

Khristin, intalnire? unde?
Mai Ontariencelor, da nu e cazul sa ne mai intalnim si noi? hai, ca veni primavara, ca iesi iarba (tot minus 5 peste noapte), hai sa ne gasim undeva intr-o sambata dupa amiaza, sa mai punem tara la cale? asa un pic de sanatoriu ambulant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Khristin, gasesti la Jean Coutu (la noi in QC, in ON nu stiu daca sunt) - dar ar trebui sa gasesti basically la orice Drug Store ... http://www.enfamil.com/app/iwp/enfamil/productDetail.do?dm=enf&id=/Consumer_Home2/Enf_Products/ForInfants/NutramigenLIPIL2&iwpst=B2C&ls=0&csred=1&r=3417189721 ... asta e produsul, dar e special pt copii alergici, nu stiu daca pentru un copil fara alergii e recomandat ... la voi nu cred ca e problema de formula, ci de faptul ca nu cunoaste biberonul sau ca nu l-ai gasit pe cel potrivit. Nu mai stiu daca mai tii minte ca pusesem odata un link cu un bibe ce seamana tare bine cu sanul ... Adiri nursing system se cheama ... da-i cu google si il gasesti. Iar asta e formula similara de la Similac, Similac Alimentum .. tot pentru copii alergici. http://similac.com/baby-formula/similac-alimentum

Mergi la inceput

Profesorii au votat deja: greva pina pe 24 aprilie! Nu-mi vine sa cred!!!

Khristin, da, poate ca daca ii vezi in realitate iti dai mai bine seama, si la mine este o constatare recenta, pina acum nu am observat. Dar in ultimele poze mie mi se pare ca cel putin baiatul este leit tati. Iar fata seamana cu tati de mult in imaginea mea... Na, dar pot sa ma insel!

Eu lui Lisandru nu i-am dat brinzica, am incercat cu cea facuta in casa, dar nu a vrut, i-am dat o data o pasta de brinzica organica, nici de asta nu prea a vrut... iar acum maninca rar telemea cind le fac fetelor paste cu brinza, ii dau si lui. Si cind am vazut intrebarea ta, ma intrebam si eu ce i-am dat Tudorei... nu stiu, am uitat!

Maru, pai inseamna ca merita felicitari din plin, banuiesc ca nu se intra chiar asa usor la o asemena bursa. Bafta multa!

Gata, ma duc si eu dupa fete, si Agata incepe astazi sesiunea de primavara la patinaj, e prima oara cind ii iau ore dupa ce se incheie sezonul. Problema este ca va avea marti si joi, dar o va lua si o va aduce profesoara ei, pentru ca patinoarul este foarte departe, iar Octav nu ajunge la timp. Si imi este cam frica, e prima oara cind o lasam singura, in masina altuia, la un drum mai lung. Sper sa decurga totul bine!

Mergi la inceput