Sezatoarea canadiana (139)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata,
Nasuc, cu steriletul, probabil dr tau stie mai bine.
Eu nu am din asta cu hormoni, am unul de Cu pus acum vreo 3 ani in Ro.

Vroiam sa va zic de nu stiu cand ca am de dat 3 bilete cu cate 3 intrari gratuite la:
http://www.swann.ca/
la orice centru.

Eu merg la cel din St-Dorothé, e f. aproape de casa, sunt sedinte de cate 30 minute si fiecare centru are si o camera cu jucarii, TV ptr copii.
Eu o iau pe Anca cu mine.

O saptamana buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,
Sper ca ati avut sarbatori fericite si ati petrecut frumos.

nici eu nu prea am fost in stare sa scriu zilele astea, numai cand deschideam forumul si vedeam poza Emmei

Andy, imi pare tare rau de problemele cu bebe, nu am nici un sfat ca nu ne-am intalnit cu asta, multa sanatate!

Daiopri, multa sanatate si iti tin pumnii la analize.
De Paste nu cred ca ma agit cu prea multe, o sa fiu cu gura umflata merg la denstist sa-mi scoata o masea si sa-mi puna si niste implanturi, o placere

CataD multumim suntem bine acum ca au fost raciti amandoi, Olivia creste, a inceput sa stea in picioare si se agata de orice. Imi pare rau sa aud ca mai trebuie sa reparati atatea, noi deocamdata ne facem ca ploua, am inceput doar sa zugravim in basement si al meu insista sa puna parchet. Am citit ca si al tau s-a descurcat singur. Sper sa reuseasca si sa nu fie probleme.

Maru, felicitari lui Victor, multa bafta!

Khristin, cu muscatul ziceam ca si eu am aceeasi problema si nu i-am dat inca de cap, doar ii scot sanul si zic Nu raspicat, sa vedem.

Try, cu intarziere, La multi ani fericiti! Sper ca merge bine la noul servici.

Mona_B, tinem pumnii, nastere usoara!

Nasuc, Inacanada, imi pare tare rau de problema cu anemia, sper sa-i dati de cap, multa sanatate. Si Inacanada La multi ani fericiti si cu multa sanatate!

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

romanitza, daca esti pe aici nu ma supar pentru un pic de ajutor/sfat. am cautat ieri bilete si ai avut dreptate, ce acum vreo luna gaseam cu 1500 cad/pers, acum sunt sub 1000 imediat dupa 15 august. cel mai ieftin am gasit ieri cu 882 cad/pers. toate preturile pe care le scriu sunt de fapt media facuta pentru noi patru. problema cu pretul asta e ca la un zbor cu intrerupere de 12 ore la dus. asa ca pica. urmatorul e 917 cad/pers. am inceput si acum sa ma uit, dar nu vad mai ieftin. tot pe xpedia am gasit cel mai bun pret.
merci si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Nasuc si Inacanada-multa sanatate.
Biscu-bafta cu biletele.
Magda-pupici Oliviei.
Romanitza-vazut poze, tare fain iti sta in bleu pt cele 20 de primaveri:) si burtica e mica.
CataD-bafta cu renovarile si noi treb sa ne apucam in iunie.
Am trimis ceva poze pe contul comun cu cine are chef sa ne mai vada.
O zi buna va doresc!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Denisa, ce pus pe sotii pare Alex .. are o fatzuca de poznas ... ca si Marc al meu. Cred ca va tine in priza non stop . Si Emma a crescut asa muult ... o domnisoara deja .

Deci nu vrea nimeni sa mearga la sale-ul de la L'Oreal? Eu am mers deja o data acum o saptamana, au preturi bune, mai ales la sampoane de adulti/copii, creme, parfumuri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ieri am uitat sa-i felicit pe Try si pe sot, o fac acum cu intirziere. Multa sanatate si multi ani impreuna!

Laura, am citit ce ai scris despre petrecere si mi-am adus aminte de chefurile din tinerete... Imi pare rau ca s-a terminat totul nu prea bine din cauza persoanei respective.

Donia, ai fost la interviu, ce ai facut?

Romanitza, te-am vazut in poze, ce tinara si frumoasa esti!

Ina, Nasuc, imi pare rau de problemele voastre legate de anemie, m-am speriat cind am citit prin ce treceti, pentru ca se pare ca spre asta ma indrept si eu. Sint in analize acum, dupa ultimul ciclu la care am batut recordurile sub toate aspectele (abundenta, bube, durere de cap, nervi cit cuprinde, bocit la fel). Ultima data mi-a iesit doar un pic de anemie, dar daca voi continua asa, se poate sa ajung la anemie severa. Dupa ultima sarcina, lucrurile merg din ce in ce mai prost, desi eu nu am avut niciodata probleme de genul asta. Dupa ce mi-a venit, a fost foarte neregulat sau lipsea, de ma bagase in sperieti, dupa aceea s-a reglat, dar doua saptamini pe luna sint bolnava... de toate cele.

In afara de anemie (care e doar efectul unei cauze ce trebuie depistata si inlaturata, ca si durerile de cap), voi v-ati facut vreo analiza specifica cu ajutorul caruia sa aflati cum stati cu dezechilibrul hormonal? Intuitiv, eu spun ca acolo e problema, dar ultimul medic la care am fost si care mi-a dat totusi analize de facut dupa ce m-a ascultat, nu a bagat pe lista nimic legat de hormoni... se vede oare din analizele facute la singe!?! Ce analize trebuie facute ca sa se vada daca hormonii nu-ti dau viata peste cap, ca eu asta simt ca fac ai mei cu a mea... si cu a celor din casa in perioada respectiva. Acum sint bine, a trecut, am mai avut doua zile cu o migrena infioratoare dupa ce mi s-a terminat perioada... Dar numai la gindul ca peste vreo trei saptamini o iau de la capat, imi vine sa pling... de pe-acuma.

Andy08, nu tot ce maninci tu trece in lapte, se pune mult prea mult accent pe asta. Eu am mincat de toate, nu chiar in primele luni, ci dupa... dar acum maninc de toate si nu vad sa-l deranjeze cu ceva pe Lisandru si nici pe fete, la rindul lor, nu am oservat sa le deranjeze (poate doar laptele baut simplu). Dar mucusul si mai ales firisoarele de singe in scaun nu suna deloc bine si ma indoiesc ca sint de la alaptat. Si daca e alergie la lapte, atunci, da, asta trece sigur in lapticul tau, daca tu il consumi.

Si ai mei au avut mucus in primele luni de viata, toti trei, nu si firicele de singe. Daca au la un scaun din zece, cum au avut ai mei, nu e ingrijorator, e normal. Dar daca acest lucru se intimpla regulat, din cite am citit eu, poate fi vorba, intr-adevar, de alergie la proteina din lapte. Tu ai inlaturat orice produs pe baza de lapte de vaca din alimentatie? Problema este ca trebuie sa verifici absolut orice, pentru ca multe produse contin derivate din lapte de vaca, desi nici prin cap nu ti-ar trece.

Pe de alta parte, ar trebui sa iei in calcul si o posibila infectie. I-ai facut toate analizele? La scaun, la singe, la urina... sa nu fie vreo bacterie ceva in organism? Si infectia urinara poate schimba scaunul unui bebelus... Ar mai putea fi o problema la nivelul florei intestinale... oricum, trebuie facute analizele cu atentie, acel mucus si acele firicele de singe pot avea multe cauze si nu pot in nici un caz sa astepti pina face copilul un an ca sa vezi daca e alergic la ceva decit daca stii sigur ca ai inlaturat orice alta cauza. Nu mai stiu cit are copilul tau, maninca si altceva in afara de lapticul tau? Sanatate si sper sa-i dai de cap, insista sa-i faci toate analizele, nu te lasa numai pe ce spun medicii, ca stii cum sint...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nasuc, eu am IUD Mirena si nu cred ca trebuie sa-ti faci griji din puctul de vedere al hormonilor. Surprinzator, pastilele anticonceptionale au o doza muuuult mai mare de hormoni decat Mirena, care e low-dose hormonal dupa spusele doctorului meu ginecolog si a doctoritei de familie. Am vazut ca cge ti-a spus ca ai sangerari dar din experienta mea, ciclul menstrual iti scade pana aproape la disparitie totala, ceea ce pt. tine e ideal, insa pe mine nu ma prea incanta caci il consider ca un fel de pre-menopauza, fapt pt. care ma gandesc sa-l schimb. Intr-adevar la inceput spottingul e prezent, dar nimic major. Oricum trebuie sa ai niste intrebari pregatite pe hartie pt. doctor inainte de a lua orice decizie .

CataD, ne-am interesat si noi déjà cu acoperisul avem cateva quotes si cred ca mergem cu unul garantat 30 ani, desi nu planuim sa stam atata in aceeasi casa. Aaaaa, ca mi-am amintit ontariencelor, stiati ca de la anul tot ce imbunatatiti la casa peste $1000 si mai putin de $10,000 se deduce la guvern 15% din taxe? Asa ca pastrati receipt-urile…

Magdone, imi pare rau ca treceti si voi prin aceleasi probleme cu muscatul. Dragutul meu nu a facut-o decat de vreo 2 ori dupa ce i-au iesit ambii dintitsori, si atunci involuntar cred, ca n-a mai comis-o de atunci, a fost destul de gentle…ia spune-mi si mie tu ce ii dai Oliviei dupa ce te intorci tu la serviciu ? Ca eu una n-as vrea sa-l privez de lapte chiar daca va mai suge el ici si colo.

Andy, ooof prin ce trebuie sa treceti si voi cu problemele de dermatita, sper sa se rezolve repede fara prea multe dureri de cap . Eu am fost la un iridioloist si mi-a dat niste pastile impotriva mucusului si chiar l-a ajutat pe micut. Diversificarea merge binisor, ii fac totul in casa si are déjà preferinte.

Daiopri, vazut pisoiul...tare scump mai e . Tinem pumnii sa iasa bine analizele mamicii. Esti o curajoasa sa pleci cu ambii copii in RO.

Denisa, de acord cu intalnirea, o sun pe Rita sa vedem daca e disponibila. Ina, nu vrei sa vii si tu, si bineinteles si celelalte fete amatoare de o sueta ?

Laura, ce super distractie pe capul vostru…eu am invatat aici un lucru care merge de minune cu persoane mai putin agreabile si anume ignorarea cu gratie. Merge de mi-nu-ne!!!!

Nelia, Biscu multumesc de sfaturi

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Khristin, eu am stat un an acasa cu ultimul bebeu si nu i-am dat nici un inlocuitor la lapticul de la mine. Cu primul am stat doar 6 luni si de la el am avut experientza. Prima data muls manual la servici, in conditii nu tocmai prietenoase, dar am reusit. A doua oara, am avut pompa electrica de la o prietena, plus camera speciala la servici si am dus-o cu ea pana a facut bebeu 2 ani si oricum nu mai voia sa bea din sticla, ci direct de la mine. E adevarat ca pauzele mele de masa erau bye bye, dar a meritat, zic eu.
Sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Maine am interviul! Multumesc de urari, daca supravietuiesc vin si povestesc

Laura, sambata chiar vroiam sa mergem la pasari, asa ca atentionarea ta a venit la fix. Am avut o zi foarte frumoasa!
Bravo voua pentru cheful de la Crinia!

Cata, succes cu acoperisul, va vad pusi pe fapte mari!
Noi nu stiu cand ne apucam de laminat, dar incurajarile fac minuni!

Khristin, eu imi caut in nursing, sunt RN... si de unde ziceam ca nu vreau sa lucrez in veci in spital, exact acolo merg la interviu. Dar pare un spital mai uman .
Copiii sunt bine, multumesc, cel mic are 2 ani si de curand am realizat ca peste 2 ani merge si el la scoala... sper sa-l mediteze Roxana, ca deja il invata sa scrie
Si Cristi a incercat sa muste la alaptat de vreo 3-4 ori, dar am zis foarte serios, apasat "nu, ma doare!" si apoi i-a trecut. Uf, da-i neplacuta senzatia...

Magdone, spune-i ca te doare si lasa sa se vada durerea pe fata ta, eu cred sincer ca ei nu vor sa ne cauzeze durere si daca o lasi sa vada ca te doare, o sa inceteze. Sper...

Daiopri, tin pumnii sa te linistesti dupa biopsie!

mQQm, amandoi la egg hunt, pai cum?
Am cateva dovezi Tare bine ne-am distrat!

Mona, cum faci gratarul de miel cu spanac? Adica spanacul, mai bine zis?

nasuc, am trimis un pm, ai primit?

bebitzu, felicitari pentru nepotica!
Te inteleg cu analizele, dar stii ca aici si acum multe chestii sunt tratabile, important e sa fie luate din timp. Asa ca examenul ala anual chiar merita, curaj!

nelia, eu tot dau cu tiroida ca hipotiroidismul poate sa fie o cauza de ciclu abundent, de dureri de cap, de depresii, de iritabilitate. Deci pana la urma, tot dezechilibru hormonal...

Gata, cica ma duc la invatat...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dragelor,
HELPPP!!!
Am o prietena in Ro care se ocupa de bijuterii -adica le creeaza si le face ea,pun emult suflet si sunt superbe si la preturi derizorii. Situatia finaciara care o are nu e prea buna, sotul ei va ramane fara job, au o minune de fetita de varsta Emmei si va rog sa va uitati pe site si dc va place ceva sa comandati,dc nu sa il trimiteti mai departe la prietenii vostri-reclama e sufletul..stiti voi.

Multumesc mult si o saptamina buna!

http://edeea.blogspot.com

Donia-bafta multa maine, sa fie cu noroc!
Carmen-mersi pt. aprecieri
Daiopri-sper sa scapi de nodul repede si sa ai analize ok.
Khristin-let me know,poate ne auzim zilele astea la telefon.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput