Sezatoarea canadiana (139)
Raspunsuri - Pagina 16
mikiion spune:
Olga cum alaptezi tu o sa-i transmiti tu anticorpii . Eu cat alaptam am avut mai multe episoade de raceli puternice, infectie in gat...Marc nu a luat nimic de la mine....
Carmen interesanta locatia, dar ar trebui sa prevedem si ceva de interior, pentru ca prognoza pentru saptamana viitoare nu e grozava. Au anuntat miercuri ninsoare si la noi si la TorontoAm verificat peste tot in estul Canadei, e anuntata ninsoare Ca sa nu imi mai fac sange rau
Dar cum se schimba aici prognozele de la o zi la alta....
Sa profitam macar de ziua frumoasa de azi si sa ne umplem de energie pozitiva.
Am editat, scrisesem saptamana « trecuta» in loc de «viitoare». Sunt in faza aia : cand stanga e dreapta, dreapta e stanga si sus e jos si invers .Adica de zapaceala maxima... sper sa nu ma ratacesc prin metrou
Am stat azi noapte sa lucrez( si acum mor de somn) si n-am scris un rand, ci am citit niste subiecte pe forum, din alea triste care te fac sa gandesti ce viata frumoasa ai si ce copilarie superba ai avutSi tu nu ai stiut sa apreciezi...
In acest context, un pupic pentru MARU
carmen77 spune:
Mihaela, asta era locatia in interior: http://www.zigzagzoo.ca/en/employment.shtml ... daca o fi sa ninga (oare de ce nu ma mira? ) ... putem sa mergem la ei ... sunt probati de mine ... ff misto .. si accesibil zic eu pentru toata lumea.
Donia spune:
philip, si mie imi vine sa cred ca a nascut Mona. Nu am nr. de telefon, poate intra Try si ne anunta.
Ce draguta ai fost ca nu mai stiti unde sa va mutati
mikiion, ninsoare??? nu mai rezist, fug si ma ascund in vreo grota
Gata, un pic m-am mai linistit, la noi se prognozeaza intre 2 si 8 grade, cu snow-rain showers... da' cum rezista snow la 2 grade... vom trai si vom vedea, dar chiar si asa, tot enervant ramane!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
maru spune:
sarut mana de pupic, da de ce?
Citat: |
citat din mesajul lui mikiion [In acest context, un pupic pentru MARU www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
monicutza_bb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maru sarut mana de pupic, da de ce?
Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
pai uite asa, ca meriti (cred ca Miki se referea cuvintele frumoase pe care le-ai avut pentru Emma)
'Neata fetele.
Deci ne vedem in parc, Carmen? Sa invru si eu sa vad unde este. Sper sa fie frumos, ca noi de 2 zile numai prin parcuri stam, se dau tzancii pe tobogane ga zapacitii, nisipul este favoritul lui Alex, mai ales cand si-l toarna in cap . asa de bine ne simtim de cand s-a incalzit vremea , parca ne dezmortim din hibernare
Pup feleme, ma duc sa citesc din urma
Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
mikiion spune:
monicutza bine ca se joaca singuri. Mie imi cere sa ma urc cu el pe tobogane!!!!!Mai ales daca e vreun copil necunoscut pe acolo, ma ia de mana si ma pune sa ma urc dupa el. Noroc ca am fundul prea mare si nu incap in toboganul de pitici
Denisam spune:
KATRINELU'- LA MULTZI ANI CU SANATATE, PUTERE SI PACE SUFLETEASCA! SA AI O ZI FAINA MAINE SI JULIA SA TE PUPACEASCA SI DE LA MINE!
Daca tot am intrat:
Donia- ma bucur ca ai dat gata pe managerele alea.Bafta sa te sune ca te iau.
Maru-pupici pt blog.
Carmen- juniorii nostri zici ca sunt frati- si al meu tot la 6.30 ne da desteptarea, si pe noapte doarme 1h mai putin ca sorela iar ziua baga cel putin 2km mai mult ca ea- e drept ca el isi foloseste brain-ul mai putin ca Emma, dar fizic..sa te tii, dar tot il iubesc multttHusbandu' e tare happy mereu ca sta la pupacit cat vrea el, spre deosebire de Emma care deja arepreferinte si oricum a devenit SEFA la toate
Mtleze-intalneala placuta si Iepurasul sa fie darnic cu toata lumea!
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
Donia spune:
Ktrinel, La multi ani, multa sanatate si fericire cat incape!!!
Hai nu mai sta ascunsa printre hartoage, macar cu o gogoasa de la Tim Hortons arunca in noi!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mamaana spune:
ktrinel la multi ani!
hai mai vin-o pe la noi (tot ma uit pe contul comun sa vad daca ai scris)