Sezatoarea canadiana (139)
Raspunsuri - Pagina 15
Podeanu spune:
Philip, ce poze frumoase am vizionat...Sa-ti traiasca baiatul, are trasaturi atit de frumoase de parca e fetita (mai ales in poza din pat imbracat cu halatul alb). Sa-ti traiasca si la fel si cel din burtica.
Tu unde locuiesti on State?
Eu am vopsit oua in seara asta. Imi zic in fiecare am ca e ultima oara cind mai iau vopsea romaneasca si uit mereu. Am facut-o super concentrata si tot mi-au iesit ciclamen . Am trecut si pe la biserica, vroiam sa trec pe sub masa, dar nu era masa pusa, a fost doar slujba. ma mai duc si miine. Insa am aprins luminari si una a fost cu dedicatie speciala unui ingeras mic ce ne priveste de sus.( si ptr mamica lui sa-i dea putere sa accepte realitatea)
carmen77 spune:
Fetelor, eu mai am o propunere pentru parc: http://www.ville.ddo.qc.ca/fr/default.asp?contentID=92 ... parcul centenaire ... acuma e drept ca e super ok pentru toate cele din west island si laval ... insa e mai departe pentru Nelia, de ex, daca vrea sa vina ... mai propuneti si voi alte locatii ... asta e f frumos, aerisit, are loc de joaca ingradit si e mare, are si gratare .. si mese .. just in case .. si parcare gratuita.
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Philip, ce poze frumoase am vizionat...Sa-ti traiasca baiatul, are trasaturi atit de frumoase de parca e fetita (mai ales in poza din pat imbracat cu halatul alb). Sa-ti traiasca si la fel si cel din burtica. Tu unde locuiesti on State? |
Stiu eu, in Utah!
Eu am intrebat pe pagina anterioara cum a ajuns acolo
Dana, nu te supara, ca si ouale ciclamen sunt frumoase... eu ani de zile am avut oua pastel, cu culori canadiene, iar anul asta sa vedem cum ne-o fi norocul, daca gasesc vopseaua romaneasca, zicea sotul ca parca, parca ar sti pe unde e.
Editez ca sa scriu ca maine o sa fie 17 grade!!! A venit primavara!!!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
nelia spune:
Ana, m-am hotarit: fac si eu pascute!
Donia, nu ne mai mutam, ca acum sintem in scoli amindoi si inca vom mai fi doi ani de acum incolo. Dupa ce ne vedem cu diplomele in mina, cu copiii ridicati un pic, eventual la scoala toti si un pic de experienta in noile domenii, mai vedem... Ah, pai, si Agata iubeste scoala, dar nu si lectiile! Se duce cu mare placere la scoala, acolo are prieteni, daca nu ar fi si lectii de facut ar iubi-o de-a dreptul. Acum, ca sa fiu sincera pina la capat, si mie imi place scoala tot in felul asta, adica imi place sa citesc, sa rascolesc, sa ma informez... dar nu sa dau examene, sa am teme de facut, oricum, si daca e musai sa le am, sa nu fiu dom'le presata de timp... sa ma lase in ritmul meu, ca eu mi-s mai boema asa...
Am inteles cu ouale si iepurasii, eu credeam ca ai pus oua adevarate... I-am aratat Agatei pozele cu fetita ta imbracata in rochie irlandeza... a fost cucerita. Si din nou cautam irish step, am gasit doua scoli, sa vedem, ca salsa stie acum... daca renunta la tango, mergem la dat din picioare, si ea si eu, ca au si pentru adulti. Ca la balet cu Tudora nu ma pot duce, asta e clar!
Carmen, cind e intilnirea, ca nu mai stiu, dar daca e duminica, venim oriunde, ca e si Octav acasa. Agata are dans la prinz, dar dupa sintem liberi, de obicei iesim... sau dormim.
Philip, Utahul are munti? Ca tot incerc sa-l depistez in minte pe unde vine si ce relief este si nu-mi iese. Si mi-e lene sa caut harta... Da-mi place numele, intotdeauna mi-a placut, suna atit de exotic!
Ma duc la nani, am citit carti de psihologia copilului pina acum! Grea meserie asta de parinte, pai daca ma iau dupa ele, nu fac nic bine deocamdata...
Ati vazut www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk " target="_blank">asta?
Hai, ca m-am intors si am redeschis calculatorul, ca nu mai puteam de curiozitate. Am cautat harta si am vazut unde e Utah, stiam eu ceva. Da, are munti, Wasatch Mountains, superbi! Cred ca au peste 3000 de metri... Si sinteti linga Colorado! (Colorado si Montana sint statele noastre preferate!)
carmen77 spune:
Nelia, cred ca intalnirea a ramas pe 26 Aprilie dupa ora 10 am .. parca asta era rugamintea Simonnei ... pentru mine e ok si la ora 8 am ... ca al meu prunc se scoala la 6.30 am . Nu imi trebuie ceas dimineata ...
mamaana spune:
neata
am vopsit oua aseara cu vopsea romaneasca (cumparata di ro) pentru prima data aici si ce ma bucur ca au iesit ca la mamica acasa; ma saturasem de pastelurile de aici
da nelia, am vazut-o ieri la munca, mi-a trimis o colega, iar aseara ne-am uitat cu totii la ea
nu stiu cand am timp sa fac toate pregatirile de paste, ca pentru sambata planuim o iesire in burlington, daca nu chiar niagara; si vreau sa fac si cozonaci
OlgaTarziu spune:
De doua zile Tony are febra 39 cu ceva. Sunt intr-un stres cumplit sa nu ia ceva Sophia. O idee, ceva?
A Tony inca nu se stie de ce. Un virus care tot ce e probabil va finaliza cu ear infection ca de obicei.
mamaana spune:
olga asa am tras cu amandoua fetele: febra mare, nas infundat, dupa vreo 3-4 zile a mai scazut febra, acum chiar nu au mai avut aseara deloc, dar tot le mai dau tylenol / motrin; si a inceput sa le curga din nas
Donia spune:
Olga, tin pumnii sa nu ia si micuta!
Un lucru important pentru prevenirea transmiterii infectiilor, chiar si respiratorii, e spalatul frecvent pe maini, valabil pentru toata familia, Tony, tu, si oricine mai vine in contact cu bebelina.
In plus tu alaptezi, nu? Deci ii vei transmite anticorpi Sophiei, eu cred ca ar fi sanse mari sa nu pateasca nimic.
nelia, ce munti, ce munti in Utah...!
Stii ca am fost tare tentata sa iau si eu lectii de irish dance, si adevarul e ca inca mai sunt (unde mai pui ca e doar 5 dolari ora!), dar sa vad cum o sa mai am energie daca incep serviciul... Totusi, am invatat de la Roxana cativa pasi si deja ma dau mare ca stiu dansuri irlandeze
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
philip spune:
m-ati facut sa rad, mai am putin si ma mult cu totul la subiectul vostru.
totusi, nu stiti nimic de mona, eu zic ca sigura a nascut e n-a mai intrat ea pe forum. nu aveti nr de telefon sau ceva?
doina, suntem in Utah pt ca sotul meu a fost in Air Force si asta a fost prima baza in care l-au trimis. el a iesit din military anul trecut dar am ramas aici ca nu stim unde sa ne mutam :) e un stat frumos daca-ti place sa cutreieri pe carari de munte sau sa skiezi, sunt multe activitati outdoor.
nelia, podeanu, multumesc de complimente, asa-i ca am baiat frumos? hahaha, modestia din mine, nu stiu de unde a mostenit gropitele da-mi vine sa i le mananc.
va pup pe toate, sunteti o gasca frumoasa.
philip
33weeksbabyboy
mommyandreea