Sezatoarea canadiana (139)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Cge, iti sta bine cu noul look

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasuc spune:

cge multumesc mult. O sa incerc sa vad ce-mi iese (eu asa dupa ochi nu ma bag sa fac, ca nu cred ca-mi iese)

Va doresc si eu un Paste fericit si linistit si sanatate ca-i mai buna decat orice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Daiopri, eu am avut doar unul si era iesit in afara, nu stiu cum sa zic ca un buboi asa, si cand m-am dus la spital (eram in Rom) m-au taiat pe loc, nu mi-au facut nici un fel de analize, pur si simplu mi-a facut o mica anestezie locala si m-a taiat, apoi m-am mai dus la control la 2 zile timp de o saptamana. Nu am alaptat din sanul ala pana nu mi-a trecut, cam 2 saptamani m-a tinut. Ce i-am auzit pe ei vorbind ziceau doar ca "asta nu mai trece cu antibiotic, trebuie taiat".
bafta mare la analize!

Ica, multa sanatate la fetita, imi pare rau ca nu ati scapat de infectie.

chiar asa Dragaica, ce faci? nu ne mai zici nimic?

mQQm, ma bucur ca esti mai bine.

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

si eu iar zic:
intalnire? pe 2 Mai? hai mai, ca 2 Mai e ziua tineretului, cine nu vine e BABA ori mai rau, babaciune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Philip, of, deci n-ati scapat...si ajuta umidificatorul? Ca unii zic ca da, altii ca nu...

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Monicutza_bb, La multi ani si tie. Sa ai parte de toate bucuriile lumii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andy, mie mi se pare ca ajuta, drept ca in ultima vreme a si fost vremea mai umeda asa ca nu stiu de la care i se trage...

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Philip, ce nazdravan frumos ai tu acolo! Cu gropita in obrajor! Iar tu arati foarte bine, mai ales cu burtica! Nastere usoara!

Nasuc, daca e crema de ou, cu lapte si faina, am eu reteta si de vanilie si de cacao/ciocolata. Eu nu m-am prins exact cum este aceasta crema Ole...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia , tare frumos ai scris! Cami .

Eu am incercat pentru Duminica Floriilor o prajitura, a iesit un fiasco-n-a crescut deloc, asa ca voi face doar brinzoaice de Paste, friptura de miel(luat in seara asta de la Adonis) si ciorba de miel cu galuste+oua, brinzeturi, rulada de porc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am ajuns mai greu inapoi la scris, ca nu mai puteam de burta
Ieri am uitat sa spun ca n-a fost nimeni de la HR la interviu... si le-am dus dorul Au fost niste managerite care m-au chinuit cu exemple din situatii reale prin care am trecut, si cum am reactionat, si ce am simtit... cam intre 15 si 20 de intrebari de genul asta. Si scomorneste-ti Donia mintea, ca eu ma pregatisem cu 3 exemple din trecutul meu, insa femeile astea nu se mai potoleau, parca foloseau sonda psihica, sper ca nu m-au vatamat iremediabil... ma tot gandeam ca i-as fi preferat pe aia de la HR

Mona, multumesc pentru reteta, mi s-a facut o pofta... cred ca n-am mai mancat spanac proaspat din Romania, tot congelat am cumparat aici. Asa ca neaparat caut si eu.
Oare esti la nascare, cum zicea Roxana? Ca ziceai ceva de contractii... si apoi n-ai mai aparut.

nelia, ce draguta a fost Tudora cu ouale Mai, eu nu stiu cum se face cu adevarat, la noi insa iepurasul a adus cosuletele, iar parintii au ascuns oua din alea de plastic umplute cu bombonele (planuiam sa iau si ceva jucarii de la Dollarama, dar n-am mai apucat). Si apoi ei au cautat ouale, pe vreo doua nu mai stiam unde le-am pus si-am rascolit toata casa
Dar ca sa fie egalitate, i-am spus Roxanei ca fiecare va avea cate un ou dintr-o anume culoare, ca erau 12 oua de plastic, cate 2 oua x 6 culori. Oare se intelege?
Si parca Roxana mi-a spus ca traditia spune ca iepurasul vrea sa fure ouale, iar copiii incearca sa il opreasca, asa ca trebuie sa le gaseasca ei intai... parca stia ea o poezie, o s-o intreb maine.
A, azi vazusem in ziar post de tehnician grafician (sper c-am nimerit numele) si ma gandeam daca nu va mai mutati
"Si daca tot vorbim, dimineata mi-a spus Agata ca s-a saturat de scoala ca de mere padurete (sa-i spun sau sa nu-i spun ca si eu la fel!?!)... si ca-i vine sa plinga numai cind se gindeste ca e abia in clasa a 2-a." - saraca Agata, eu o inteleg... Roxana e mare iubitoare de scoala, si tot are zile in care se lipeste de mine si imi spune ca asa ar sta acasa... si intr-o zi chiar am tinut-o acasa, se plangea ea ca are o tuse "tare urata" , asa ca am hotarat amandoua ca e mai bine sa stea acasa si atat de fericita a fost! Si eu pe langa ea...

Denisam "mie astea mi-au adus jobul ultim-costum bej cu bluza portocalie pe dedesubt" - inspirata de tine m-am dus si eu cu o bluza galbena
Da de fapt si de drept, stii ca tu "ti-ai adus" jobul, nu hainele, nu?

nasuc, Roxana nu face inmultiri, de abia sunt la adunari. Desi... parca am vazut (visat?) ceva, dar foarte simplu, adica mai mult cat sa recunoasca un pattern.
Am citit pm, n-am mai apucat sa raspund, am vazut ca ai trecut prin toata bateria de teste, tin pumnii sa gasesti o solutie buna!

Khristin, tot vroiam sa-ti raspund de sap, e doar vag de tot dulceag, ei spun ca fierb sapul ca sa evapore apa si ca e nevoie de 40 de galeti de sap pentru a obtine o galeata de sirop de artar. Mi-a placut acolo in padure, a fost tare interesant.
Stii ca nici Cristi nu a baut mult timp lapte, biberonul l-a refuzat categoric, apoi am inceput sa-i pun cate putin in cana cu supapa, si abia dupa un an bine a acceptat sa bea cu paiul, direct din frigider.
Pediatrul ma sfatuia sa ii dau mai bine lapte praf pana la 2 ani, pe langa supt, insa Cristi manca bine de tot, isi lua din mancare tot ceea ce avea nevoie, asa ca i-am dat lapte de vaca 3 si ceva la suta. Iar dupa 2 ani am trecut la 2%, ca asa am tot citit pe net.

romanitza, n-am prea schimbat noi multe vorbe pana acum dar tare as vrea sa te incurajez sa te bucuri de ceea ce ai, de prezent... sa iti lasi copilul sa simta bucuria ta, nu nesiguranta, nu ingrijorarea... gandeste-te ca tu poti sa povestesti cu unul si cu altul despre ce te macina, dar singura conexiune pe care o are bebele tau esti tu, tu esti sursa lui de bine sau de rau... Ia o hotarare... hotarata in inima ta sa te bucuri de fiecare zi, sa ii transmiti lui bebe faptul ca e iubit, asteptat, nu transmite grija si teama, ca tu esti sursa lui de bine, de frumos, de roz bombon.
Hai ca o zi, doua, trei mai proaste, avem cu toate, si stim ce ganduri negre pot sa te inconjoare, mai ales daca mai si citesti cate una, alta... insa incepe sa fii mama, invata sa fii mama, mama care isi inghite lacrimile si ii zambeste copilului. Si poate la inceput o faci fortat, insa destul de repede o sa inveti sa iti lasi mintea si fata sa zambeasca... si stii ca e nevoie de mai putini muschi faciali pentru a zambi, decat pentru a sta incruntata, nu?

Ana, tin pumnii sa rezisti! Inteleg asa de bine in cate situatii idioate esti pus cand esti nou venit... tin minte ca la primul meu job canadez am avut 2 zile de orientare si apoi m-au lasat singura cu 60 de pacienti, ajutata de 2 infirmiere! Cand imi aduc aminte cum alergam pe coridoare ca sa castig timp, cum luam calmante ca ma dureau picioarele si nu puteam sa ma odihnesc...
Dar ma tot gandesc ce experimentate vom fi peste 5 ani , ce 5 ani, stai sa vezi la anul pe vremea asta... ma rog, ma autoinclud, ca sper sa nu povestesc tot de interviuri la anul pe vremea asta

mQQm, sa stii ca asa observasem si la Cristi, cand mancam ceva dulce era intr-o verva... acum stii drilul , asa-i? Daca se pune pe tanjala ii dai un suc, o inghetata si sa-l vezi numai cum dantuieste!

biscu, ai parola de pe contul comun? Ti-as trimite-o, dar n-ai PM, trebuie sa-l activezi.

philip, tu esti in Utah? Cum ati ajuns acolo? Cand eram in Ro, sotul meu lucra pentru o firma din Utah si a avut colegi care au mers acolo, de aia intreb.

ange, crezi ca pauza de DC te ajuta? Durerea e durere si trebuie traita, din pacate, pana se mai usureaza.
Nu cred ca esti exagerata... eu am lucrat ani de zile cu bolnavi muribunzi, adulti si uneori copii, eram mereu implicata in familiile pacientilor, am trait dureri dupa dureri, situatii nespus de triste Insa toate astea m-au invatat sa apreciez viata, clipa, sa ma bucur de ce am, vad lucrurile intr-un plan mai mare, cumva... N-avem mult timp aici, asa ca aleg sa il fac cat de frumos se poate, m-am antrenat cumva sa ma gandesc si sa ma bucur de ceea ce e frumos in viata mea si sa las relele mai la o parte.
Dar asta e numai experienta mea, si nu merge ca la carte nici ea... ca unele dureri dor mai tare decat altele...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput