FIV sau inseminare cu donatoare/donator(17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

la mine azi z1 de CM ,diana sintem pereche dar ce ne facem caci z8 cade prima zi de paste si deabia z11 prima zi dupa paste putem merge pt monitorizare, cred...
deabia astept miine dim sa-l sun pe dr sa vad ce imi zice... si nu a trecut decit 2 zile de la ultima AC si nu cred ca imi da o valoare buna la Fsh...si acum si luna trecuta mi-a venit CM la 23 zile,toate imi ies pe dos de la o vreme
ma gindesc ca z11(miecuri)sa nu fie prea tirziu caci si mie ca si tie simonete de la closty cresteau mai repede foliculii(de la 1 closty pe zi am avut un fol de 20mm in z11)
acum cum o vrea dumnezeu
diana tu ai vorbit cu dr ,o gasesti la Polisano,cind faci prima monitorizare?daca nu sa o suni sa vorbesti cu ea ,ca acum de paste poate isi mai iau concedii
pup toate fetele

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Eva imi pare foarte rau , dar stiu ca ai avut foliculi frumosi , nu dispera , poate se va imbunatati si spermograma sotului tau , trebuie sa reusesti.
Bytzy sa-l intrebi pe dr. maine poate incepi o zi mai tarziu cu clomifene , dar chiar si asa cred ca va fi bine .
Diana sa nu-ti faci probleme cu gonalul , nu e asa de rau , dupa ce-ti arata vecina ta poti sa le faci singura .
Dodo ai inceput pregatirile pt. fiv ? Parca ziceai ca dupa Paste , unde il vei face , la Sibiu ?
Cip , rodicuta , voi ce mai ziceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Dma cand faci testul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

bytzi eu o sun maine pe dr si ii spun ca sunt in ziua 2 si sper sa pot merge vineri sau sambata inainte de paste la eco. sper sa gasesc pe cineva pe acolo. ii zic ca nu vreau sa pierd luna si sa imi zica la cine sa merg pt monitorizare daca nu o gasesc pe ea in clinica. nu te mai speria, eu am incredere ca totul o sa fie bine. am inceput de ziua mea lupta si pooate asta e un semn ca o sa fie bine. Fruntea sus. pupici

Mergi la inceput

Buna dimineata!
am vorbit cu dr si nu am vesti prea bune
deci azi z1 caci ieri nu a fost chiar CM
z3 voi face FSH
tot z 3 voi incepe stim cu 2 closty/zi..dr voia sa-mi dea schema z5-9 dar a zis ca aia nu prea merge ,foliculii nu vor fi chiar maturi...
pina la urma l-am convins sa mergem pe schema z3-7 orice ar fi ....si in functie de FSH mergem mai departe sau oprim a zis dr
mai naspa e ca nu pot lua Klimadinonul(pt endometru) caci ala se incepe din z1 a CM inaintea lui closty
marti a3a zi de paste voi face prima monitorizare in z9 si in functie cit va fi endometrul il va lasa in pace sau imi va da estrofen(estrogeni)
dr a zis ca daca FSH e tot in jur de 20 ,inseamna ca rezerva mea ovariana s-a epuizat ,ceea ce e f ciudat la virsta mea(32ani)

oare ar fi fost mai bine sa mai stau o luna sa fac FSH in liniste si sa vedem apoi ce e de facut?si dr mi-a zis ca eu vreau totusi sa fac luna aceasta?dar eu m-am gindit ca dupa AC voi raspunde mai bine la stimulare(dr a inceput sa rida cind a auzit ...a zis sa incercam asa)

sint asa trista nu mai am chef de nimic,poate dumnezeu o sa se indure si de mine
va pup

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

bytzi fruntea sus trebuie sa pleci la drum optimista
ai timp de griji dupa, daca tu nu crezi ca o sa fie bine atragi energiile negative, cred ca mare rol il joaca si psihicul, stiu ca nu poti sa nu tii cont de niste realitati dar inca nu e asa de negru, lupta si spera, te rog... hai

dma iubitica mea ai avut o reusita inainte de craciun si inima imi spune ca vei avea si una acum de paste, deabia astept sa ne dai aripi, te pupic

iuca nastere usoara si puiuti sanatosi

inna cum e sa fii mamica te asteptam cu drag

diana mult succes si foliculi grasalani

multi pupici pentru fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

bytzi te pupam dulce si capul sus, trebuie sa fie bine pana la urma, d-zeu are grija numai ca uneori trebuie sa ne chinuim prea mult pt a reusi dar treb sa mergi mai departe.La mine org a reactionat foarte bine cu ovamit 1/zi, stiu ca si tinctura de marar este foarte buna pentru cresterea foliculilor.Te pupam, noi suntem bine, avem colici, si acum ma ingrijoreaza faptul ca bebe mic varsa si cateodata varsa cam mult..offff, griji, noaptea il pazesc, sunt cu urechile ciulite in patut ca mai varsa, plange si il doare burtica, ma doare sufletul cand il vad cum il chinuie colicile si i-am dat detoate si sab simplex si debridat etc...si acum si varsaturile astea.Va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine, acum sunt un pic mai agitata probabil si psihoza dupa nastere, in rest eu ma simt bine, operatia nu ma doare dar bebe e cel mai imp.
simionetemult succes, doamne ajuta sa fie cu noroc.
dodo, diana23, gabriela, monty va pupam pe toate si va dorim u cap plin de reusite, nu va uit si o sa intru ori de cate ori pot sa vad ce ati mai facut.
dmadoamne ajuta sa fie cu noroc inseminarea, pe cand faci testul? pupam dulce
evaimi pare sincer tare tare rau, capup sus si treb sa lupti pt visul tau, este greu dar treb sa fie bine pana la urma.
Imi cer scuze daca am uitat pe cineva, sunt chioara de somn si de oboseala ..va pup dulce si mult succes fetelor.

Mergi la inceput

montyce bine imi pare cind mai scrii si tu...merci mult chiar aveam nevoie de niste incurajari
innape tine si bebe mic,e greu sa fii si mamicadar merita

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

neata fetelor. Am vb acum cu dr Mutuliga si mi-a spus sa incep maine seara cu gonal-ul asa cum am stabilit si sa ma duc sambata dimineata la sibiu sa imi faca prima monitorizare. Sper sa iasa bine luna asta, am atatea emotii...
bytzi mult curaj fi optimista, o sa fie bine pana la urma, ai sa vezi poate ne vedem pe la sibiu
montytaiana multumesc frumos pt incurajari, chiar am nevoie de sustinere.
inna pupici si pt tine si pt bebe. stiu ca la bebelusi colicii sunt normali, aproape toti copii nou nascuti fac colici, dar o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

eva, imi pare sincer rau si sper sa ai putere si sa te intareasca Dumnezeu sa poti merge mai departe. Stiu ce simti, stiu ca nu iti este usor, dar noi suntem aici si speram sa-ti putem creste moralul macar putin.
bytzi, sunt alaturi de tine, stiu ca e greu sa iei o decizie, stiu ca iti doresti cu adevarat un bebe de aceea nici nu poti sa mai amani inca o luna. Fa ceea ce simti, hotarastete si vorba ta , gandeste pozitiv pt ca si organismul sa reactioneze pozitiv. Eu iti tin pumnii si sper sa iti iasa analiza f. buna.
diana, ma bucur ca te-ai linistit si acum stii sigur ca te poti apuca de stimulare si are cine iti face si monitorizarea. Bafta multa si spor la injectat.
simonete, nu, inca nu am puterea sa o iau de la capat. Inca nu stiu ce sa mai fac, las sa treaca sarbatorile apoi sper sa luam o decizie cat mai buna. De multe ori imi spun ca ar trebui sa continui, dar mi-e frica de un nou rezultat negativ. Te astept cu un rezultat pozitiv, neaparat, poate ma faci sa merg mai departe.
inna, of, of, mama lor de colici care nu lasa frumusete de baietel sa doarma linistit. Dar trec ei si astia, mai important e ca ti-ai in deplinit visul si ca ai copilasul mult dorit langa tine. Cu siguranta ca asta iti da putere si nu mai simti oboseala din noptile nedormite.Multi pt tine si mai ales pe burtik puiutului, poate asa il doare mai putin.

Mergi la inceput