Clopotei de ian-feb 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

In sfarsit am reusit sa mai pun cateva POZE!!!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Ce papusica eleganta ai acolo!
E dulce foc, cu fundita pe cap (mai ales ca si sta cu ea si n-o arunca cat colo, cum fac altele )

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, dragele mele
Va multumesc, zuzici, pt grija si gandurile bune!
Thea e tot mucoasa, dar doar cand ii stranuta i se umezeste un pic zona de sub nasuc, dar stranuta des Ii tot dau nurofen/panadol si vit.C si sper sa ramanem la stadiul asta (adica sa ne facem bine). Ieri seara a dormit cam nasol, tot plangea prin somn si i-am ridicat patutul (i-am pus niste carti sub picioare in partea capului, ca sa doarma mai ridicata, ca era fonfanita), iar dupa ora 1 s-a linistit si a dormit pana dimi.
Acum vad ca doarme bine, deocamdata, Doamne ajuta!
Dana eu i-am dat din ambii sani mai pe la cateva luni, cand nu se mai satura. Pana atunci ii dadeam dintr-unul singur si nu mai mult de 20 min A crescut bine Darius
AlinaK am vazut o minune de fetita frumusica si cumintica: cum sta ea si cu diadema pe cap si cu sapca??? A mea ar trage in toate directiile de ele si diadema ar rupe-o, sigur! Si ce frumos trage mata de coada si cum i-a placut ei fix iepurasul cel alb Scumpa Unde ati gasit iepurasi? Ati fost la zoo?
La multi ani tuturor celor cu nume de flori!

Clopoticilor noastre sarbatorite: Iris si Yasmin Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase precum florile ale caror nume le purtati!
La multi ani si printesei mele, ca se pare ca exista o specie de trandafir numita THEA, deci fata mea e foarte sarbatorita, cu o multime de zile onomastice

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa !!!!
Poftiti la ca eu deja ma pregatesc sa o beau pe a 2-a pe ziua de astazi...
Sunt sculata fix de la ora 4 Nu am mai putut dormi dar cine dormea dusa seara trecuta la 20.30....?!
Apropo de ritmul melcului in care scriem in ultima vreme... partea buna este ca reusesc si eu sa fiu "la zi".... partea rea: nu mai stiu nimic despre o multime de zuzulici care nu mai au timp sa intre pe aici...

Alina k, SU-PER-BA dariuta ta !!! Are niste ochisori minunati. nici iepurasii aia nu indrazneau sa fuga din bratele ei asa de frumoasa este !!!

Roxanici, si ... rabdarea si speranta si Domnul le va aranja pe toate cum este mai bine pentru voi! Sper sa-ti gasesti o ocazie minunata de serviciu si sa scapi de cei la care lucrezi acum! Pana atunc,...ignore, bucura-te doar de buburuza si familia ta frumoasa!
cumspuneam si mai sus... avantaje- dezavantaje... la mine este ok la serviciu d.p.d.v. material, sefi, conditii,intelegere etc..... insa... este enorm de mult de munca Parca niciodata nu a fost asa... In fine, mai este putin si va veni vacanta judecatoreasca si atunci voi avea si eu mai mult timp de forumit

Ma duc la cafeluta 2

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neatza
Saru'mana de cafea Laura e tare buna sa iti treaca raceala.
Multumesc pentru aprecierile legate de pletos , e un fotogenic, il iubeste camera pe puiul ciorii
Roxana in leagan era , in ala inca luam masa si stam la uta, uta cam 10-20 de minute pe zi.
Manechinul daca nu are inca peste 11 kg, il mai tine leaganul

Alina, Daria este o frumusete

Dana ma bucur ca iti gasesti timp sa ne scrii despre voi

Laura I multa sanatate piticutei

Ma duc sa strang prin casa pana se scoala invadatorii

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

In sfarsit am reusit sa mai pun cateva POZE!!!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Ce papusica eleganta ai acolo!
E dulce foc, cu fundita pe cap (mai ales ca si sta cu ea si n-o arunca cat colo, cum fac altele )

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

o dulceata de fetita... iar pozele cu iepurasul sunt superbe...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

neata fetelor!tocmai mi-am facut cafeaua si cu cine altcineva s-o beau decat cu voi?

ieri am tot vrut sa intru sa va zic ca a trecut bine robert noaptea...eu mai putin dar a trecut,si ieri ne-am dragalit toata ziua am fost pe afara,dormit si n-am mai intrat pe dc.i-a fost tare dor puiului de mine,si mai nou imi zice si moni!

multumesc tuturor pt sustineresi cuvintele frumoase!
lala eu ma bucur ca vad ca il intereseaza copilul(mai mult decat inainte sa ne despartim)si sper ca robert sa nu simta,si cred ca va creste si el armonios daca n-o sa auda certuri si reprosuri si ne vom purta civilizat,pana acum am reusit,sper in continuare sa fie cat mai putin dureros pt copil!
lauraD tare matinala azi!asa-i ca e tare bine sa te culci devreme?si eu am cam expermentat asta in ultimul timp,ma culc pe la 9 cu robert
eladea cum te mai simti?

eu ma bucur ca va zgarciti la scris ca asa sunt si eu in tema cu ce se mai intampla
pupici multi si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

am admirat si eu pletosel frumusel,mamaa ce trasaturi are,sa-l mananci!keanu reaves mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaa

remember us??

fac cinste cu , suc, ceiut ..

am fost libera de joi si nu am avut timp sa intru sa scriu .. v-am citit dar din umbra. am tot avut petreceri .. ziua sotului sambata pe care am facut-o acasa, ieri un botez .. ca atare sunt zombie rau .. mi-e tare tare somn .. am dormit 4 ore azi-noapte si m-a mai marait si eva de vreo 3 ori ..

ma duc sa recuperez .. ma bucur ca nu v-am gasit tot la cap. 206!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roli cum mai e andreiu cu papatul? e mai bine? dar tatal tau? se simte mai bine? sanatate multa!

miutza vai cate vorbeste printesuca ta! super desteapta maya ta!

nour ti-am admirat perluta .. e superba!

ema noi am vrea la sfarsitul lui iunie la mare .. probabil albena. nu am facut inca rezervare .. sper sa mai gasesc liber ..

shose ce dulce e pipetica mica!! o mai tii cu sacul la carut? nu e cald?

alina multi ani inainte cu sotiorul, sa fiti sanatosi! imi pare rau de problemele pe care le aveti dar sunt sigura ca o veti scoate la capat!

ceska uff .. mititelu benji .. imi pare rau de problema de la funduc .. cum sunteti?

laurici haha .. daca ptr thea majoritatea animalelor sunt pisipisi .. ptr eva sunt ham-ham .. vede o pisica .. ham-ham .. o oaie la tv .. ham-ham .. daca ii dau carticica cu animale si o intreb unde sunt, mi le arata dar majoritatea fac ham-ham ..

danutza pupam piticutii si in mod special pe darius! ati decis cine il boteaza?

jelimoni imi pare rau de problemele pe care le ai .. de situatia prin care treci .. s-a definitivat divortul? mi se rupe sufletul ca roberticul trebuie sa treaca prin astea dar din pacate, se mai intampla .. si capul sus ca o sa fie bine! am vazut si pozutele .. ce mare si frumos s-a facut flacaul!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 14+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Wow.... ce bine e cu linite la munca si sa-mi savurez cafeaua cu voi.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput