Clopotei de ian-feb 2008 (207)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Eu am cateva minute libere ptr ca cei mari au plecat cu tati si buni la biserica iar cel mic doarme la mine in brate.Patutul are ace asa ca ptr a evita nervi si stress ii fac pe plac.Sunt putin ingrijorata cu greutatea lui Darius ptr ca in 10 zile a luat 250 grame ceea ce ar fi in medie dar e mai putin decat au luat ceilalti doi pitici.Dr mi-a zis sa mai astept sa vad cum creste in continuare si sa nu ii dau inca lapte praf.Am cumparat o cutie cu lapte praf si daca voi simti ca nu se satura cu laptele meu ii voi da completare.In alta ordine de idei ne laudam deja cu primele hainute ramase mici.Uitasem cat de repede cresc in primele luni. tuturor si o duminica superba!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Reusesc si eu sa va zic "hello" intr-o zi de duminica !!!
La timp pentru a duce din nou subiectul pe prima pagina,mai, zuze plimbarete ! ( eu vorbesc care intru din paste in crcaciun in ultima vreme....)
Respir cu greu printr-o singura nara si aia partial blocata A dat raceala in mine taman acum,primavara...Sper sa fie doar de la curent si sa nu aiba natura virotica sa dau si copiilor...
Raportez a doua zi de succese in materia adormit copilu' atomic Dupa infernul zilei de vineri cand a plecat mama pe la 11 dimineata acasa la ea iar eu nu am reusit sa-mi culc copila pana la 7 seara ( cand a adormit bustean si a dormit pana dimnineata...) ieri si astazi am lasat-o singura in patut, singura in camera si am gasit-o dormind dupa nici 15 minute. Pe cuvant daca speram, daca credeam, daca indrazneam sa-mi doresc asa ceva...!!! Pai, este minunat... Sper sa reuseasca si mama in felul acesta si sa renunte a mai o legana pe picioare.

Nu am apucat sa citesc decat ultimele pagini...

Si,m-am bucurat nespus sa gasesc fotografii cu pletoselul in ipostaze sup[erbe, de omiduta taratoare prin tunel, de mare fotbalist, partener de joaca al fratiorului bogdan... LalaD, stiu ca stii asta dar trebuie sa zic si eu... ai doi baieti superbi !!!

Si am mai vazut un baietel minunat, un blondut ce se joaca cu mami lui frumoasa, tanara si slaba Jelimoni, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin astea...Pacat ca s-a ajuns aici!!! Si eu am o experienta proprie in sensul acesta ... si parintii mei au divortat cand eram mai maricica decat robert al tau. Daca totusi ex-ul tau vrea sa se comporte ca un tata cu fiul lui... eu zic sa-l lasi, Este important pentru baietel sa pastreze legatura cu tatal lui daca si acesta isi doreste lucrul acesta si poate avea grija de copil.
Eu, ce sa zic, recunosc faptul ca tata s-a purtat ca un monstru cu mama... A fost un sot execrabil dar,... un tata foarte bun. A avut grija de mine mai mult material si ne vedeam cat de des puteam iar eu eram fericita ca-l vad, ca vorbesc cu el....
Tu stii cel mai bine cum este bine dar, daca vezi ca se pricepe sa aiba grija de el... il poti lasa 4 zile pe luna...

Danutule, ce ma bucur ca te "vad" (citesc!)Nu stiu daca ai scris sau nu dar... cum doarme cel mic? te trezeste noaptea des? ce zic fratiorii lui de el ? Doamne ce repede au trecut doua saptamani... Si,s-a facut deja puiutul mare ca sa-i ramana mici costumasele ?!
Eu cred ca tot e bine ca a luat 250 de gr. ... Eleni,nascuta cu 3.050 gr. la o luna de zile avea 2.840... Eu atunci i-am bagat formula caci era evident ca o hraneam degeaba la san( sau,ma rog,... aproape degeaba )
Mai asteapta un pic cu formula.
Pe celilalti copii cat timp i-ai alaptat ?

Alinuta K, rau pentru serviciul sotului tau!!! Dar, din suflet va doresc un LA MULTI ANI fericiti si sanatosi impreuna!!!Si sa dea Domnul sa nu mai aveti parte de o astfel de aniversare... Pe urmatoareasa o petreceti in Tahiti, sau Hawai sau unde va doriti voi
Trebuie sa recunosc ca daca m-ar pune cineva sa aleg intre o seara cu cina in oras la cine stie ce restaurant de lux si o seara cu cateva ore bune de whist, rentz etc... pai as alege cu ochii inchisi a doua varianta... Eu mor sa joc table, carti si nu am cu cine...

Laurici, sper sa nu raceasca mai rau Theuita scumpa, sa fie doar putini mucisori si sa treaca repede!!! A facut si febra?

Zic si eu ca Larisuca ( si mama si pipetul! ), cretulina unde esti ?????

si, nu in ultimul rand....

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR, TATICILOR, BUNICILOR CU NUME DE FLOARE
si
PASTE FERICIT CATOLICILOR !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Salut!
Vreau sa urez si eu Paste fericit celor care sarbatoresc Pastele catolic si La multi ani tuturor florilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Pup zuzicutele.

Am intrat sa urez PASTE FERICIT !!! tuturor celor care astazi sarbatoresc acest important moment religios.

Si... LA MULTI ANI,FERICITI !!! tuturor "florilor" care astazi isi serbeaza ziua onomastica.

Va doresc tuturor tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LAURA D Sper sa treaca repede raceala.Vanessa si Abi il adora pe cel mic.Ar vrea sa stea tot timpul langa el.Cu dormitul stam cam rau ptr ca nici unul din copiii mei nu doarme snur asa ca ne-am impartit sarcinile nocturne:tati cu Vanessa,buni cu Abi si eu cu Darius.Cat despre alaptare eu pe Vanessa am alaptat-o 3 luni si jumatate iar pe Abi 5 luni deci nu prea am cu ce sa ma laud.Am o intrebare ptr mamicile care au alaptat cu succes:la un supt le dadeati ambii sani sau unul singur?Eu ii dadeam un singur san dar am citit c a ar fi mai bine sa ii dau ambii sani daca nu ia f bine in greutate.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Paste fericit celor ce-l sarbatoresc azi si la multi ani tuturor floricelelor!

Dana, si eu stiu ca bebe tb sa suga din ambii sani dar sa incepi intotdeauna cu sanul cu care ai terminat la masa trecuta. prea multa experienta nici eu n-am (3 luni) asa ca asteptam fetele care au avut succes, ele iti pot da sfaturi mai avizate

Alina, la multi ani fericiti impreuna! au fost si vremuri mai bune, sa nu uitati asta si mai ales vor veni si vremuri mai bune!
Laura, sanatate multa si pupici pt Thea mica si scumpa! ii dorim sa-i dispara mucisorii ca prin minune!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

LAURA D Sper sa treaca repede raceala.Vanessa si Abi il adora pe cel mic.Ar vrea sa stea tot timpul langa el.Cu dormitul stam cam rau ptr ca nici unul din copiii mei nu doarme snur asa ca ne-am impartit sarcinile nocturne:tati cu Vanessa,buni cu Abi si eu cu Darius.Cat despre alaptare eu pe Vanessa am alaptat-o 3 luni si jumatate iar pe Abi 5 luni deci nu prea am cu ce sa ma laud.Am o intrebare ptr mamicile care au alaptat cu succes:la un supt le dadeati ambii sani sau unul singur?Eu ii dadeam un singur san dar am citit c a ar fi mai bine sa ii dau ambii sani daca nu ia f bine in greutate.

poze albert

Danutza ma bucur ca mai intri sa ne povestesti de voi! Deci micutul Darius e fitzos... Lasa ca mai creste el si o sa fie mai cumintel! Despre alaptat, eu ii dadeam Dariei din ambii sani si ori de cate ori cerea (in primele luni). Si fiind mai puturoasa la supt, uneori stateam cu ea la san si cate 1-1,5 ora.
LauriciD esti o draguta! Multumim pt urari!
Miutza multumim mult!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Fetelor inainte imi parea rau ca nu reusesc sa citesc tot ce scrieti, dar acum cand vad ca un capitol tine cate o saptamana e si mai trist

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

In sfarsit am reusit sa mai pun cateva POZE!!!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

Ma pregatesc de un 'raid' pe bestjobs si ejobs si am zis sa 'trec' si pe-aici.

Si bine-am facut, ca am avut timp sa-l admir pe Andrei - este adorabil ! Mi s-a parut mie sau era in leagan ?

(evident, acasa n-am blog-urile salvate; dar maine e tot relax la munca si am timp de recuperat)

Shose, am ramas 'masca' la cat de vorbereata e Iulia; Bravo, Pipetica iubita!

Alina-kalos, un si-o sa treceti peste situatie (stiu cum e sa-si piarda sotul serviciul, iar ratele sa 'cada' pe voi).
Geniala Daria cum face ea curatenie si duce totul la cos

[bEma[/b abia astept sa ne mai vedem; si mie mi-a dor de Milan; abia astept sa ne mai vedem - intr-un parc, central - si s-alergam dupa pitici.

Laurad, off, greu cu raceala; dar stii cum se spune: oamenii destepti racesc cand e cald afara .

Un pt prichindeii Danei - ma bucur ca sunteti bine cu totii.

LauraI, off, neplacut cu mucii; sanatate multa bulinei;

Vera distractie placuta in doi!

Am vazut ca deja le cumparati fetitelor, carucioare si papusi; buburuza mea nu prea e interesata de subiect; ea e 'lesinata' acum dupa premergatorul de la vtech si dupa cuburile de lemn de la casa retro.
Are doua papusi, dar nu prea se joaca cu ele; a, si ii mai plac jucariile alea din plus care canta (alea care apesi pe mana si se-nvart sau danseaza)- cine a venit pe la noi, i-a luat si acum are 4.
Nu va zic cum e cand la da drumul la toate si incepe si ea sa danseze .

Off, am citit aseara despre Emma; eu sunt mai 'masochista' asa, sentimental si am tot citit la subiectul dedicat.
Ce mai, aseara am dat apa la soareci, ca n-am mai rezistat.
(nici sa mai scriu ceva la subiectul nostru, n-am mai fost in stare)

Vreau sa urez, celor care sarbatoresc azi, PASTE FARICIT si LA MULTI ANI de Florii

LA MULTI ANI, FLORINA (ANCA SOARE)!

Iat m-am 'placintzit'!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput