Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

SUBIECT NOU!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
Poate doar... un al 3-lea!

Hi, hi, la ce sarcina ai avut te cred. Multa bafta!
Pana una alta acum doresc sa reusesc sa-l adopt legal pe Clau.
Deci din 5 mai, la munca? Ce tare esti. Dar pana atunci mai da cate un semn pe la noi.

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

... la ce sarcina, si mai ales la ce nastere!
Iti tin pumnii cu Clau!

Don't worry, o sa mai tot trec pe la birou. Cred ca sunt dependenta! Mi-e dor de munca deja!
Acum insa trebuie sa fug, nu inainte de a spune ca am vazut ghiocei MULTI si SUPERBI in poze! Hai ca suntem binecuvantate, sa avem asa minuni langa noi!

Sanatate, mult laptic si bebelusi fericiti mamicilor dragi, si nastere usoara burticilor ramase in listuta!

Simona 39+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
Noi raportam un bebe CUMINTE, de nu-mi vine sa cred! Laptic este (aparent prea mult deocamdata!). Victor mananca cam la 3 ore ziua, si ATENTIE, la SAPTE ore noaptea. Adica nu ma pot plange slava Domnului de oboseala. In rest doarme big time, aproape nu l-am auzit plangand in astea 11 zile de la nastere. A inceput sa fie activ cam doua ore pe zi, in care ne jucam big time.

Si Adelina mea cred ca ar sta 7 ore noaptea... dar mi-e mie frik sa o las mai mult de 5 ore. Pedi a zis kiar 4, dar cand am trezit-o la 4 ore era tare nervoasa, abia ne-am inteles cu ea... Asa, la 5 ore o gasesc deobicei treaza, asteptandu-ma.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi
aha mersi de raspuns..banuiesc k atunci cand alaptezi trebuie sa mananci anumite manacruri,si sa nu iei medicamente nu?
la noi din cate am inteles te tine pana a doua zi la reanimare si abia apoi te aduce in salon si de aia ma intrebam k pana ajung eu sa alaptez bebele ,asistentele or trece bebele pe biberon

Fii pe pace ca vei fi vizitata de bebe la tarepie sa ii servesti masa. Eu am alaptat la 2-3 ore de la operatie, daca aceea o fi fost alaptare, eu plangeam de emotie, iar el casca gurita si ma lingea pe tzatzica.

Si mie mi-au adus-o tot la cateva ore dupa operatie... n-am reusit noi cine stie ce, ca eu abia m-am intors un pic intr-o parte... ea nu prea stia ce tre sa faca... dar aum suntem experte!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
Anul acesta Iepurashul n-a adus cel mai pretios cadou

Mergi la inceput