Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)
Raspunsuri - Pagina 21
Ayla21 spune:
Simonaaa
multi pupici!!

Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
SimonaMami spune:
Hei! NU SUNT SINGURA!!!
Monica, multumesc mult pentru poza lui Victor in pagina lui de ghiocei!
Esti o scumpica!
Toate bune la voi?
Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
Ayla21 spune:
Simona, ma bucur ca sunteti bine, si Victor e baietel cuminte si nu are colici.
Nu ai reusit cu netul acasa? Poze noi cu baietelul cu buze sexy ne pui?
Ce faci la birou? Nu au crezut colegii ca deja te-ai intors la munca?![]()
Te pup, si mie mi-a fost tare dor de tine.

Simina, Ana-Maria faceti subiect nou, nu va bazati pe mine.![]()
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SimonaMami Hei! NU SUNT SINGURA!!! Monica, multumesc mult pentru poza lui Victor in pagina lui de ghiocei! Esti o scumpica! Toate bune la voi? Simona 39+, cu Victor Christian / Clara Michaelamami de Eric Christian (02.03.05) |
Suntem bine, Luana creste, Clau e mare strengar, chiar povesteam mai inainte ce perle scoate.
Acum e pirat cu sabie si a venit la mine sa-l iau in brate sa doarma pe mine (cum doarme Luana, numai ca el are peste 1 metru lungime
Si iau in brate si ii spun "ok, dormi in casa ta acum", iar el spune "ok, capitane"
E primavara si pt noi, sunt putin obosita, dar traim din plin.

Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
SimonaMami spune:
N-am reusit inca cu netul acasa. Mi-am petrecut timpul odihnindu-ma, privind minunea mica, dar si avand grija de Eric, care a facut o viroza uratica si a trebuit tinut in carantina si ingrijit, si... facand curatenie in acte! Erau saracele in urma cu cativa ani: le tot strangem si aruncam intr-un dulap, si cand ne trebuie... le lingem pe toate...
La servici poate nu o sa crezi, dar ma intorc cel tarziu pe 5 mai. Ce-i drept, cu tot cu mama si cu Victor dupa mine, ca sa il pot alapta aici, iar mama ca sa il poata ingriji si plimba prin parc cand eu sunt lipita de monitor si tastatura...
Mama denaturata ce sunt!
Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaela
mami de
Floric spune:
| citat din mesajul lui voicu_bebi salut...eu sunt o burtica care va naste luna viitoare ...as vrea sa va intreb pe cele care au nascut prin cezariana ...cum e cu refacerea? si as mai vrea sa stiu lapticul dupa cat timp a venit si daca alaptati? va pup ,si va doresc la toate nasteri usoare si bebelusi sanatosi ! Anca.. ![]() ![]() ![]() 33+ ![]() www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici ![]() ![]() |
Succes si reusita! Desi mi-e teama de operatii si altele, la cezariana m-am dus asa cu un gand ca oricum nu mai ai ce face. De refacut, mi-am revenit fff repede. Adica, ma manca in talpa chiar in prima seara sa ma dau jos din pat, dar nu mi-a dat voie asistentul din terapie. In rest, bblusul te motiveaza cel mai tare. Nu am crezut aceasta vorba. Gandeam, cum daca eu nu pot totusi sa fac. dar am trait aceasta experienta si pot spuna ca am gasit o posibilitate de a ma da jos din pat efectiv tragand de mine. Si cel mai importanta, am mers din prima dreapta nu cocosata sau tinandu-ma de operatie.
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Suntem bine, Luana creste, Clau e mare strengar, chiar povesteam mai inainte ce perle scoate. Acum e pirat cu sabie si a venit la mine sa-l iau in brate sa doarma pe mine (cum doarme Luana, numai ca el are peste 1 metru lungime Si iau in brate si ii spun "ok, dormi in casa ta acum", iar el spune "ok, capitane"![]() E primavara si pt noi, sunt putin obosita, dar traim din plin. ![]() Monica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
Ma bucur mult draga mea! Clau e un scumpic, iar Luana o dulceata! Esti o mamica implinita!
Mie imi da sufletul pe-afara cand ma uit la cele doua comori ale mele. Nimic din ce-as putea face pe lumea asta nu m-ar putea face vreodata mai fericita decat zambetele celor doi strengari. Poate doar... un al 3-lea!
Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui voicu_bebi
aha mersi de raspuns..banuiesc k atunci cand alaptezi trebuie sa mananci anumite manacruri,si sa nu iei medicamente nu? la noi din cate am inteles te tine pana a doua zi la reanimare si abia apoi te aduce in salon si de aia ma intrebam k pana ajung eu sa alaptez bebele ,asistentele or trece bebele pe biberon Anca.. ![]() ![]() ![]() 33+ ![]() www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici ![]() ![]() |
Fii pe pace ca vei fi vizitata de bebe la tarepie sa ii servesti masa. Eu am alaptat la 2-3 ore de la operatie, daca aceea o fi fost alaptare, eu plangeam de emotie, iar el casca gurita si ma lingea pe tzatzica.
Ayla21 spune:
| Poate doar... un al 3-lea! |
Hi, hi, la ce sarcina ai avut
te cred. Multa bafta!Pana una alta acum doresc sa reusesc sa-l adopt legal pe Clau.
Deci din 5 mai, la munca? Ce tare esti. Dar pana atunci mai da cate un semn pe la noi.
Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Floric Eu am alaptat la 2-3 ore de la operatie, daca aceea o fi fost alaptare, eu plangeam de emotie, iar el casca gurita si ma lingea pe tzatzica. |

No comment, decat

Monica

fericita de