Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(113)
Raspunsuri - Pagina 20
chatonel spune:
ayla, ce dulce e Clau inverzit
creca iti vine sa il pupi tot timpul :)
vazui si poza ta, nici nu zici ca nu mai esti domnisoara
poate te bat (asa, ca zisesi ca ne putem lasa in voia dorintei, daca o avem

cit despre copii fomisti, io zic ca seamana cu parintii, asa ca voi tre sa fiti sin cei care maninca din virful buzelor si noi, gurmanzii, cu gura plina
azi la prinz iar il prinsei pe motan ca indesa lingura in gura si gura era deja plina
ce sa ma mai intreb cu cine seamana fie-sa, care, cu gura plina de lapte- curgea pe la colturi- inca trage de sfirc si nu vrea sa il lase, desi laptele nu mai intra efectiv pe tubul digestiv, era plina oki ![]()

tufete, nu ziserati ca e pastele catolic, io plecai la cumparaturi si magazinele erau inchise 

asa ca luai o sticla de sampanie si 6 prajituri, asta ne e masa de seara 
Filles du Sud cu
Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veron1ca Buna fetelor! Nu am mai apucat sa citesc odiseea pt ca am nascut luni 6 aprilie, cezariana la 38 sapt+, o fetita, Andreea-Diana de 3200 gr, 49 cm. Suntem bine amandoua, incercam sa ne obisnuim, tati ne sustine. Multa sanatate si bebei papaciosi !!! |
veronica, felicitari pentru ghiocica! recuperare rapida si lapte mult, bebe papacios si necolicios!

Filles du Sud cu
Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui chatonel ayla, ce dulce e Clau inverzit vazui si poza ta, nici nu zici ca nu mai esti domnisoara ![]() ![]() ![]() cit despre copii fomisti, io zic ca seamana cu parintii, asa ca voi tre sa fiti sin cei care maninca din virful buzelor si noi, gurmanzii, cu gura plina ![]() tufete, nu ziserati ca e pastele catolic, io plecai la cumparaturi si magazinele erau inchise ![]() ![]() asa ca luai o sticla de sampanie si 6 prajituri, asta ne e masa de seara ![]() Filles du Sud cu Izia, famille DragoonToulouse, la ville rose ![]() |
Hi, hi, pai nu-i buna oferta pt masa de seara?

Da, probabil nu au pe cine semana mancaciosi, Clau e chiar disperant la mancare, el prefera sa bea, daca s-ar putea bea carnea cu paiul, ar fi si el grasunel. Papa putin si greu, ne ia mult timp pana il convingem. Asa va fi si Luana banuiesc.
Ca si tati e inalt si nu-i deloc gras, deci nu are pe cine semana copii grasunei. Oricum Luana a luat binisor forme, nu atat in greutate cat si-a maturizat trasaturile. E tot mai frumoasa, arata si ea acum a bebelus adevarat.
Imi lau singura comorile.

Multumesc Chatonel
si Petra 
Ce somn? Cand era somul mai dulce a sunat interfonul
si suna ala chiar pe volum mic de scoala si mortiiSpre seara fug impreuna cu Clau in Real, i-am promis ca-si schimb draperiile, dar sa isi aleaga el. (e un magazin la Galerie cu metraje) Parca vad ca-si alege iar... verde.

Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
gigelica20 spune:
Buna fetelor,
Vreau sa imi retrag cuvintele de ieri
, cand spuneam ca puiul meu nu urla la colici ci doar de foame.
Ei bine, de azi dimineata de la 4 il chinuie niste colici...parca sunt zmeii zmeilor si cu mama lor in frunte

.
I-am dat Sab Simplex
, i-am dat Espumisan
, i-am pus un scutec cald (calcat cu fierul) pe burtica, l-am leganat...i-am plans de mila pur si simplu la ce dureri cumplite a avut.
Abia acum s-a potolit putin si sper sa il tina mai mult.
Va pup pe toate.
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul colicios) 
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui gigelica20 Buna fetelor, Vreau sa imi retrag cuvintele de ieri , cand spuneam ca puiul meu nu urla la colici ci doar de foame.Ei bine, de azi dimineata de la 4 il chinuie niste colici...parca sunt zmeii zmeilor si cu mama lor in frunte ![]() ![]() .I-am dat Sab Simplex , i-am dat Espumisan , i-am pus un scutec cald (calcat cu fierul) pe burtica, l-am leganat...i-am plans de mila pur si simplu la ce dureri cumplite a avut.Abia acum s-a potolit putin si sper sa il tina mai mult. Va pup pe toate. ![]() Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul colicios) ![]() |
Pupici, mami obosita si pitonului colicos.

La ragait il ti dupa fiecare supt?

Mai ziceau fetele de Gripe Water, eu zic sa mai testezi cate ceva pana sa cedezi. Sunt si copii la care nu ai ce le face decat sa-i consolezi si sa te rogi cu el in brate sa treaca odata perioada asta, dar eu zic sa nu cedezi pana nu incerci orice solutie exista. Si nu-i da san mai des de 2 ore, mai bine insista sa suga pana se satura (nu-l lasa sa doarma la san) si eventual baga-i o suzeta intre alaptari.
Monica
sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
PetraTudor spune:
ma uitam acum pe lista de documente care trebuie atasate la cererea pentru indemnizatia de crestere a copilului ... e crima!
si dupa toata alergetura, banii ii primim abia dupa trei luni!!!!

of, traim in Romanica si asta ne ocupa tot timpul, stie Badea ce spune ![]()
![]()
![]()
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Pupici, mami obosita si pitonului colicos. ![]() ![]() La ragait il ti dupa fiecare supt? ![]() Mai ziceau fetele de Gripe Water, eu zic sa mai testezi cate ceva pana sa cedezi. Sunt si copii la care nu ai ce le face decat sa-i consolezi si sa te rogi cu el in brate sa treaca odata perioada asta, dar eu zic sa nu cedezi pana nu incerci orice solutie exista. Si nu-i da san mai des de 2 ore, mai bine insista sa suga pana se satura (nu-l lasa sa doarma la san) si eventual baga-i o suzeta intre alaptari. Monica sotie si mama fericitaE primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA! |
Offfff, il tzin si sa ragaie, dar doar in 90% din cazuri face acest lucru. Apoi ii dau sa pape la intervale de minim 2 ore. Ii caut remediu, incerc sa ii usurez primele zile de viata. Slava domnului ca nu isi va aminti de acest chin.
Azi face fix 2 saptamani. Ce repede trece timpul
.Ma duc sa fac si io nani jumatate de ora.
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul colicios) 
Ayla21 spune:
La multi ani, Victor!
Fetelor, eu trebuia sa dau de baut ieri, ca am 2 ani de cand sunt membra. 
Dar dau eu de baut saptamana viitoare cand am un eveniment important. 
Am tras un plans zdravan
de m-am umflat toata, acum ma simt mai bine.
Monica
sotie si mama fericita
E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!
SimonaMami spune:
FETELE..... MI-A FOST DOR DE VOI....
Abia astept sa ma intorc la munca, sa pot sa reintru in contact cu voi!
FELICITARI mamici! N-am apucat sa citesc prea multe, dar am vazut ca bebe Petru s-a hotarat in sfarsit sa se nasca! Felicitari Sasha!
In mod sigur sunt mai multe mamici care trebuie felicitate, dar tre' sa iau la mana prima pagina sa vad ce mi-a scapat in ultimile 11 zile de cand am dezertat.
Noi raportam un bebe CUMINTE, de nu-mi vine sa cred! Laptic este (aparent prea mult deocamdata!). Victor mananca cam la 3 ore ziua, si ATENTIE, la SAPTE ore noaptea. Adica nu ma pot plange slava Domnului de oboseala. In rest doarme big time, aproape nu l-am auzit plangand in astea 11 zile de la nastere. A inceput sa fie activ cam doua ore pe zi, in care ne jucam big time.
Mi-e tare dor de voi, dar ... ca de obicei, prioritate are bebe Luana. Fug sa vad cat a mai crescut si ce frumoasa s-a facut in ultimile zile :)
Pupici!
Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)
SimonaMami spune:
Ayla, Luana este ADORABILA!
Cat de mult s-a schimbat in ultimile zile! Nu-mi vine sa cred!
Bravo mami, felicitari pentru dulcetica de printesa!
Acum fug sa vad poze cu ghiocei!
Alooo, nu-i nimeni pe aici?
Mai am doar cateva minute de internet (sunt la birou, dar in drum sa-l iau pe Eric de la bona) si mi-ar parea rau sa nu va 'vad' pe niciuna....
Simona
39+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaela
mami de
Eric Christian (02.03.05)