Mamici si gravidute de CONSTANTA(50)
Raspunsuri - Pagina 6
dandusa spune:
am intrat special sa va pup poze.multumim mult de urari.
revin maine
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
AngeliquedeS spune:
Dana, in privinta noastra ai dreptate, colicii au fost banali pe langa dermatita atopica 
Mi-e groaza ca vine iar noaptea ![]()
EDIT: Dandusa, tare frumosi mai sunteti 
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
dandusa:oooo, evenimentul a fost dublu deci... i-ati rupt si crinutei turta, i-ati luat motul, bravo... n-am stiut...sa va fie de bine pentru toate si sa fiti sanatosi, k de frumosi sunteti tare...
aaa si banuiesc k pozele cu crinuta in maieu pe plaja, au data gestit scrisa, nu?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
mamacita spune:
Vai,dandusa,va mai admirasem,dar nu pot sa nu-ti spun din nou ce familie frumoasa si fericita ai si ce scumpi sunt piticii tai,ma dau in vant dupa ochisorii lui Raducu si buclele Crinutei!!!
AngeliquedeS spune:
Cred ca v-ati saturat de mine dar chiar nu am la cine sa ma laud: si in seara asta baiatul meu a adormit singurel, manca-l-ar mama pe el si peste zi nu a supt decat la ora 4 la somnul de dupa amiaza fiindca pe masina chiar nu a vrut deloc sa adoarma. E un pas urias, el care sugea intr-una. Sunt curioasa cum se prezinta noaptea asta.
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Dana, putem posta orice nume, in clipa in care e reclama mascata din punctul lor de vedere (site-uri concurente) nu ne lasa automat sa postam link-ul. Asca ca scrie cu incredere ![]()
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaAlex ....si spun urmatoarele...am cautat intai la gradi/crese particulare sa dau copii pe considerent ca unul va avea 2,2 ani si altul 3 ani in septrembrie...oferta e slabuta in dragul nostru orasel provincial si tarifele maricele...stii ma asteptam sa fie altceva, mult superior gradinitelor de stat, in privinta jucariilor, educatiei, cladirii per ansamblu, atmosferei de acolo. Din cele 4 gradinite vizitate, sincer nu i-as da la nici una, dar trebuie...oscilez, poate ma si incapatanez sa nu-i dau de langa mine...n-am stat departe de ei pana acum, sunt in permanenta in jurul lor precum o closca |
Despre tarife,ca tot vorbisi de orasel provincial,sa stii ca in comparatie cu Bucuresti-ul stam foarte bine!Sigur,pentru tine este lovitura dubla -sub centura?
Nu stiu daca se considera reclama,cred ca mai degraba schimb de experienta
angi,spune,mama,spune,noi ascultam si ne bucuram;Pupicu creste...
Va pup,ca maine am zi grea si am terminat gatitul(asta e ora mea
)
mihaela77O spune:
dandusa,mada,danaalex,mamacita,din punctul meu de vedere sunteti niste super mamici,eu nu m-as fi vazut si nu ma vad in veci cu copilasi cu diferenta asa mica intre ei....
,desi sunt convinsa satisfactiile sunt pe masura!
angi,pupam pe pupicu...e clar,ai baiat mare de acum!
dandusa,foarte frumoase pozele,de copii ce sa mai spun...
,are raducu niste ochisori,si crinuta un par...
mada,sedere placuta la bunici..si imi cer scuze ca am facut-o de oaie,cu acest capitol...cu albastreala,dar promit sa nu ma mai bag!
..e clar ca m-a depasit situatia sau nu m-am straduit destul...
danaalex,nu mai stiu exact,daca a lasat datele tale si ale puilor pt a va trece in listuta!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
andicu spune:
Salutare!
Ne-am intors din plimbari. A fost frumos dar ne-a terminat Duracellul pe amandoi. Cat despre prietenii nostri, dupa 8 zile de 2 copii chitaind non-stop prin casa, cred ca si ei au nevoie de un alt concediu! Filip pe drum s-a comportat f bine, mai ales in avion, i-a placut f mult (la sfarsit , dupa aterizare, zicea " Inc-o data!")
In Germania a fost frumooss, 20-23 grade toata saptamana, vara in toata regula, ne-am plimbat o gramada, locuri de plimbat copiii si de joaca nenumarate, nu va zic ce m-am ofticat in gandul meu ca la noi nu se poate sa avem asa ceva!
Sper sa va povestesc mai multe, dar acum chiar n-am timp, n-am apucat sa dfesfac bagajele, am o gramada de spalat, mancare, etc.
Nici din urma n-am apucat sa citesc, sper sa reusesc zilele astea!
La multi ani cu intarziere pt Gabitu de Ina si Alessandra de Yannia!
tuturor!
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
Leditia spune:
Buna.Ma scuzati ca revin cu o intrebare pe care am mai pus-o cu ceva timp in urma,dar nu mai gasesc raspunsul prin atatea subiecte,iar la cautare nu-mi gaseste nimic.
Deci,unde anume se depun dosarele pt CIC?si daca stiti si un program ar fi perfect ca sa stiu cand anume sa ma duc.(sper sa nu se fi schimbat ceva intre timp,ca eu am completat adeverintele care sunt pe site-ul primariei.)
Stiu ca ati zis mai demult ca si-au schimbat sediul pe nush ce strada,mi-am notat intr-un carnetel,care acum nush pe unde este pt ca toate lucrurile noastre sunt in cutii si saci,ca ne mutam..asa ca ar fi ca si cand as cauta acul in carul cu fan.
Si inca ceva, tot citind in speranta de a cauta denumirea stradutei cu pricina am vazut ca vorbeati de gradinite/crese cum ca trebuie sa te duci cu mult timp inainte sa-ti inscrii copilul,ca nu mai prinzi locuri.David are 4luni..sa ma gandesc deja sa merg pe la crese sa-i caut loc?Trebuie sa fie din aceeasi zona?(eu asa as prefera,ca sa nu strabat tot orasul pt a-l duce la cresa)Stiti cumva o cresa buna in zona Spitalul Mare?Cam multe intrebari,stiu..mii de scuze,insa as aprecia mult daca si-ar gasii cineva timp sa-mi raspunda si mie.
Multumesc .
POZE CU NOI
de David Christian