Leoaicele DC *(34)*-Emma este ingeras:(

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, iubitelor! Hop si eu, si eu, si eu......

Ce fac fetiliiii? (moldavian girl...)
N-am intrat, zilele acestea, caci am fost, mai tot timpul, plecati...de acasa, desigur... (nu cu..."mintea"... desi...la mine, nu bag mana in foc...cum ca as fi intreaga la cap...)

Woffff...si la Bacau e o vreme de...... Pana ieri a batut vantul, de numa'-numa'...si acum e friiiig...Dom'le...nu se mai poate cu vremea asta...Mama ei...

Mey, fetelor, in fiecare zi imi propun sa termin cu de Paste...dar...se pare ca...nu reusesc...Acum...mai e si sotul in concediu...pentru o saptamana...si ma streseaza rau de tot. El, in priceperea lui, incearca sa ma ajute...dar, mai rau ma incurca... I-as trimite la aer...sa se relaxeze...dar cu vremea asta... Eeeei...cine sa ma mai inteleaga...Pana acum urlam la el...ca m-am saturat sa fac singura curatenie...si acum....cand am ajutor...tot nu e bine...V-am spus eu ca nu-s intreaga la "mansarda"....

Mitzu, iubita mea, vrea numai afara....Si, afara e friiig tare, bate vantul...nu pot sa o scot....

Wofff, woff, wofff...greu tare!

Eh...v-am spus eu...ca vin cu cearsaful....

Danyalo, felicitari pentru ca tineti post......Din pacate....noi nu reusim...!
Draguta, va inteleg, in mare masura... Si eu stau acasa. Sunt "intretinuta"......
Ideea e ca mi-am dat demisia, anul trecut, in septembrie, pentru ca sa stau cu Mitzu acasa...Nu am gasit bona...iar, la gradi' la care am dat-o..nu am fost multumita de conditii...Desi era pe regim particular...Bataie de joc si o gramada de bani...8 milioane...Nu era vorba de bani, pana la urma...Dar nu primeam raspuns nici macar la cele mai elementare intrebari...daca a mancat sau a dormit fata mea, in ziua respectiva...plus ca s-a imbolnavit de doua ori in trei saptamani...Ma rog...
Asa ca...de voie de- de nevoie...stau acasa...Am inscris-o, saptamana trecuta, pe Maria la gradi'...Si ma gandesc, in ce sens o voi apuca din septembrie...Ma refer la jobb. Caci e foarte greu, dupa cum ai spus si tu...In ultimul timp, numai de disponibilizari se aude...de angajari...no way... Si noi stam pe un singur salariu si...se resimte....din pacate...

Bafta sotului in a-si gasi un jobb bun!

Daria, ! Esti o scumpa!

si pe Giulia! Pai...daca a fost cuminte (si harnicuta) dulcica...normal ca a venit iepurasul ...

Yami-yami tortul de clatite...Am facut si eu, o data, numai ca am pus smantana pe deasupra....
Suna bine si reteta cu tortul din piscoturi si fructe... Valeeeeeu (Moldova) se cruceste barbatul meu daca m-apuc sa fac deserturi de astea...Bine...face cruce si se roaga si pentru ca sa-mi iasa......ca e satul sa manace fortat ...experimentele mele intr-ale "cofetarelilor"

Annie, mey....ce pot sa mai spun referitor la caracterizarea atasata...Doar ca... recunosc tot ce srie acolo

Multumesc pentru ca m-ai facut sa ma simt bine..."In fond, Leii sunt niste oameni deosebiti, plini de vitalitate si resurse, optimisti, nobili, loiali si generosi. "

Leditia, vazut pozele cu voi! Iar cel mic e scump rau de tot!
Mey...cand am vazut si bebelina scumpa a laui Gabi, si strumful tau...mai-mai ca a-si pune-o de inca un puiut...

Spor la curatenie!

Katty, nus' ce sa spun referitor la cutremur...doar...Dumnezeu sa ne fereasca!

Cata, astept retetele... Mercic...

Adi mercic!

Va pe toate si pe toti!

O zi buna in continuare !

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Dodo, ai mai pus poze noi-noute ???

Nu,anunt cand pun.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ioana- nu ti-am zis Bine ai venit in club!Ma uitam la mitzoaca ta ce frumoasa e...si vazand data nasterii... observ ca e mai mare cu fix 10 zile decat nepotelul meu Teo nascut pe 15 sept. 2006.
Mda...asta e cu joburile ...eu ca sa zic asa m-am resemnat...dar el ca barbat in casa nu...Multumim de urari..eu tot sper sa-si gaseasca...caci altfel adio concediu si alte moftulete!
Nu am tinut mult post ca sa zic asa..o saptamana e f. putin plus cateva zile la inceputul postului...fetele:Katty, Lilia cred ca l-au tinut pe tot...Eu sunt mic copil.
Annie- nu stiu cum ii zice in engleza...am facut aseara chiftelute...pe care le-am legat cu cartof fiert...dar mi s-au dezintegrat in tigaie..asa ca restul compozitiei l-am pus intr-o tava de yena si la cuptor...a iesit bun!
Am mai facut ciupercute la cuptor,piure de cartofi iar de la socrela am primit cateva portioare de ciorba de verzituri si niste spanac piure.
M-a lasat partial durerea dupa un ketonal supozitor.Mai bag unul diseara!De la ce o fi oare? Ma taram pe jos de durere!
Copilutzule-am uitat sa te si pe tine. Ce mai zici tu? mai da-mi cate un tzar pe mess sa mai vb.Asta daca vrei si nu te deranjeaza! Cum stai cu planurile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ioana,mersi.

Eu profit sa-l iubesc si pupacesc acu peste tot,ca daca o semana cu mine mai incolo nush daca m-o mai lasa.Mama a suferit f mult ca n-am fost apropiata de ea si nu o lasam sa ma pupe si sa ma ia in brate..Nici nu voiam sa dorm cu ea..independenta rau nene..'
Eu voiam sa ma intorc prin toamna in campul muncii,darrrr mi-e ca da divort barbatu' de mine daca-i duc fecioru' la cresa.Nu vrea si pace sa auda de cresa dom;le,iar eu vad cat de greu ne e cu salariul lui si cei 6mil adusi de mine..ma rog,inca nu-s adusi,ca mai dureaza vreo 2-3 luni pana vin.Iar banii aia se duc numai pe lapte,pampersi si servetele..tetine,chestii de bb..Nah,ma gandeam sa fac si eu o chestie,dar am un sot pe care ideea de cresa il inspaimanta.Ii e asa frica ca alea il lasa de izbeliste,ca n-o sa-i dea sa pape,ca se va imbolnavi..si mai rau ii e teama sa nu dea careva in el pe acolo( a zis ca daca cineva s-ar atinge de el cu un deget ar da foc cresei.)Asa ca eu nush ce sa fac..ca si acasa o cam iau razna...
Va pupam...

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Revin...scurt...

Danyalo, mercic!
Sa-ti traiasca nepotelul !

Dodo, abia astept sa ma vad poze cu bebelina scumpa si Bogdanel!

Si...am ramas datoare cu poze...stiu...

Asa ca, pentru cine are placere sa vada:

Poze, recente, cu noi...si nu numai

Iar...poze

Mai revin...si cu altele...

Va !

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yoannamarie

Revin...scurt...

Danyalo, mercic!
Sa-ti traiasca nepotelul !

Dodo, abia astept sa ma vad poze cu bebelina scumpa si Bogdanel!

Si...am ramas datoare cu poze...stiu...

Asa ca, pentru cine are placere sa vada:

Poze, recente, cu noi...si nu numai

Iar...poze

Mai revin...si cu altele...

Va !

Mitzu si...perlutzele...

Frumoasa foc galusca cu ochii mari,frumosi foc(verzi sau albastrii?) si parul blond.(combinatie mortala..vezi tu mai tarziu cum stai cu pusca la usa)
Si tu esti slabaaaaaa,de ma faci sa ma inverzesc de invidie.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello si de acasa

Ioana , ce dulceata cu ochi frumosi ai ! sa va traiasca! iar tu arati super bine!
(promit ca pun retetele)

Danny, Katty , si eu ma tem rau de tot de cutremure, dar in ultima perioada evit sa ma mai uit pe OTV sau sa citesc despre asa ceva , in noaptea de sambata abia am atipit ca ma stresam ca o sa fie cutremur acum ma gandesc ca numai Dumnezeu stie cand vor fi si daca vor fi cutremure mari.Eu tot sper ca energia sa descarcat la italieni si nu va mai fi si la noi un mare cutremur, oricum nenea ala de la institut a spus ca nu vor fi cutremure mari in urmatoarea perioada....sper sa aiba dreptate!

Leditia , e greu sa duci bebele la cresa, numai gandul ne ingrozea si pe noi, asa ca am amanat si am dat-o direct la cresa. Ce ai mai facut cu casa cea noua, cand va mutati?

Daria , ce ai mai facut cu regimul tau? il reancepi dupa Pasti?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eu am facut mancare in seara asta si acum ma duc sa ma vopsesc, revin

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ioana , am pus doar reteta de krem a'la krem pana acum, cea de tarte trebuie sa o caut in caiet ...o voi scrie joi ca sunt libera

Daria , am mancat la nasa tavalita in cocos sau cum se numeste si mi-a placut mult asa ca fac si eu de Pasti....sper sa-mi si iasa

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Neatza.??Fac cinste azi.Implinim si noi 2 anisori.

Catutza,stiu ca e greu cu cresa,dar oricum de la 2 la 3 ani nu am alta solutie,decat cresa.Sa ma duc la munca ca sa dau tot sal meu unei doamne sa aiba grija de el,Dumnezeu stie daca are sau nu,ca si aici e cu dus si intors si s-au vazut tot felul de cazuri,mai bine nu..Si sa stam asa si s-o ducem greu,iar nu-mi convine.Oricum la fostul job nu ma mai intorc pt ca nu-mi mai permit sa zac de dim pana noaptea la job,ca daca-l dau la cresa/gradi,trebuie pe la 4-5 sa-l iau(la alea cu program prelungit)Iar soacra-mea abia peste 3 ani jumate iese la pensie..Ma tot gandesc si eu cum sa fie bine si nu prea gasesc o solutie care sa multumeasca pe toata lumea.

De mutat nu stiu cand ne mutam.Sper din suflet sa termine pana vineri seara cel tarziu ca sambata sa mergem sa facem curatenie si sa ne luam catrafusele de aici.Deja mi s-a luat,dar rau de tot...

Va dorim o zi superba cu mult soare.(la Cta e innorat si cam rece,sper macar sa nu ploua)

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Catutza, sa-mi trimiti si mie, imi place tare mult prajitura aia, are`un gust asa, adevarat, n-are cum sa nu-ti iasa
Ioana, steti frumoase amando, iar junioara va face furori printre baieti, sa va cumparati pistoale
Ledi, si inca o suta de ani de fericire

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput