Rosia Montana chiar nu poate fi salvata?
Raspunsuri - Pagina 5
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Si lipsa unui raspuns poate sa edifice opinia unei persoane! |
O, da.
![](bandit.gif)
Sentintele specifice. Insinuante si conspirationiste. Mi-era dor.
Raspunsul si opinia deopotriva le ai la topicul despre Sterling, dupa cum prea bine stii.
Oricum, scuza-ma ca am fost on-topic la propriul tau topic, o sa incerc sa nu mai fac.
Si, astfel, Rosia Montana va fi precis salvata.
b.nica spune:
Ileana,chiar nu inteleg ce urmaresti!
Eu cred ca ti-am dat destule motive ca sa intelegi ca nu sunt legata de un anumit partid.
Pt. mine este clar: sa fii "microbist" in politica este hilar!
iileana spune:
Ileana,chiar nu inteleg ce urmaresti! |
Ce urmaresc??????
![](bang.gif)
Nu intelegi ce urmaresc pentru ca fie nu citesti postarile mele, fie cauti in ele conspiratii si subtexte care in realitate nu exista.
Eu am insirat ce "miscari" mi-au atras mie atentia saptamina asta pe tema Rosia Montana, ca asta e subiectul topicului, am fost foarte clara in exprimare, ce-i asa greu de priceput??? Asta s-a intimplat, despre asta am scris! Devierile iti apartin in exclusivitate.
Hai ca ne-am intins destul cu discutia asta stupida.
Stii ce?
Fa-ti tu topicul cum iti place.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
AkaManah spune:
citat din mesajul lui b.nica Aka,sa vezi ca poate de la UE o sa ni se traga izbavirea! Dupa ce m-am amarat citind postarile tale,sunt convinsa ca au fost facute in cunostinta de cauza,am gasit un licar de speranta in ceeace ai spus tot tu. Eu sunt romantica si patimase,dar ma calauzesc,totusi,dupa logica. Daca se incaiera Goldul(si cu ce are in spatele lui.. he,he!)) cu UE pe aur,se poate,daca nu cad la intelegere(eu cred ca snapanii de la Gold au facut multe nefacute cu actiunile si sunt datori vanduti!),ca UE sa zica stop,lasa ca mai bine ramane tot aurul la noi. Acum nu stiu cat sunt englezii bagati in afacere,daca nu sunt,Goldul nu are nicio sansa! |
Articul din ziarul Unirea (Uimirea..cum ii spunem noi)
La Ministerul Economiei a avut loc recent o īntālnire care a avut ca scop discutarea mai multor probleme economice care privesc judetul Alba. La īntālnire au luat parte prim ministrul Emil Boc, ministrul Economiei - Adriean Videanu, Laszlo Borbely - ministrul Mediului si Padurilor, Kelemen Hunor ministrul Culturii si Patrimoniului National, Alexandru Patruti presedinte Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, Mircea Hava - primarul municipiului Alba Iulia, Ion Dumitrel - presedintele Consiliului Judetean, Eugen Furdui - primarul comunei Rosia Montana, reprezentanti ai Rosia Montana Gold Corporation, precum si alti directori din Ministerul Economiei. Cu acest prilej a fost discutata investitia de la Rosia Montana. Īn urma discutiilor purtate s-a conturat un calendar aproximativ al demararii proiectului care prevede īnceperea activitatilor īn luna august 2011, odata cu obtinerea autorizatiei de construire. Acest termen ar putea fi influentat de procedurile de evaluare a impactului asupra mediului si de īndeplinirea tuturor conditiilor si normativelor europene care reglementeaza acest domeniu. S-a hotarāt ca toti factorii de decizie se vor implica pozitiv īn evolutia proiectului, cu conditia ca legea sa fie respectata.
Veninul dauneaza grav sanatatii.
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
b.nica spune:
Aka,undeva am mentionat ceeace pescuisem dintr-o publicatie,anume ca mai sunt 2-3 ani cat mai este valabil contractul cu Statul roman.Daca trece termenul,Pa!
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
citat din mesajul lui b.nica Aka,undeva am mentionat ceeace pescuisem dintr-o publicatie,anume ca mai sunt 2-3 ani cat mai este valabil contractul cu Statul roman.Daca trece termenul,Pa! |
tu crezi ca aia dorm pe ei si asteapta 2-3 ani sa treaca vremea contractul?
![](icon_smile_big.gif)
yo pun pariu ca nu...si de ce iti este frica nu scapi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
AkaManah spune:
http://www.adevarul.ro/international/europa/pe-cianuri-minerit_0_256174872.html
o veste buna, in sfarsit.
Veninul dauneaza grav sanatatii.
Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.
Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.
b.nica spune:
Aka !
Ups!Te-ai insurat? Mai bine:!
Edit. Aka,sper ca nu este un "bau-bau" pt. ca nu au cazut la intelegere pe aur,(ptiu!),cu UE!
Spunea Ileana undeva:cititi si comentariile ca uneori sunt mai interesante ca articolulu!