*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (243)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

LA MULTI ANI OPRESCUFLORE!SA FII SANATOASA SI IUBITA!
La multi ani Alexandru Mihai!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
am avut o noapte naspa!a marait tare si mult copilul si nu a vrut deloc singur, la el in pat, iar eu am stat sa-l pazesc sa nu cada iar din pat, ca s-a rostogolit iar in tot patul... a facut si un kk mai moale dimineata, parca e si usor caldut...cred ca maseaua aia si dintii isi fac de cap!..
nicol fiind varsator ca si Naty, mainile si unghiile mele,in special cuticulele, sunt JALE MARE!ma oftic ca stai in Urziceni, n-am cum ajunge la salon, decat daca ma ia Naty cu ea!...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIHAI!
LA MULTI ANI FLORI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

'na ziua!
LA MULTI ANI OPRESCUFLORE!
LA MULTI ANI ALEXANDRU!!Giani D iesi de dupa si da si tu o maslina
Luny, ar fi o idee, dupa Pasti, sa dam o fuga ca fetele la salon la Urziceni
Simo,
Clau, ma bucur ca ai din nou tonul TAU, hai ca e bine daca pleaca Razvanel ca ii va fi si lui si tie mai usor un pic.
Iulia a cam tusit toata noaptea, dimineata i-am dat Eurespal si vad ca i-a facut bine, i-am luat totusi si Prospan-cred ca se pot da amandoua,nu, ca Prospan e din plante. In rest-ma necajisem ca de cand e la cresa nu mai zicea deloc mama dar azi zice iar

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aa, Naty, chiar ma gandeam la voi! pai Iulia luase ea ceva carcaiasi de la cresa, n-a racit ea de la vantul din parc . Ma bucur ca e mai bine!

Luny, nasol mai mami pt. noptile tale...ce sa mai zic...pup Mufarin atomizat, ca mereu stau si ma minunez ca n-am mai vazut asa duracell

Hai ca noi ne imbracam si plecam in parc, cred ca Tineretului. Daca mai veniti careva, dati-mi sms

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI,OPRESCUFLORE! SA AI O VIATA SENINA!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Bubu, eu ma invinovatisem ca am tinut-o in vantul ala cand avea deja muci, dar rezulta ca multi din copiii de la cresa tusesc, asa ca...In fine, nu e grav si chiar vad ca e mai bine. Tocmai am dat amandoua cu aspiratorul si acum am pus-o nitel in tarc cu jucariile ca am si de spalat (lucrusoare de ale ei si nu mai stau sa bag masina pt 3 chestii mici) iar in baie n-o iau ca mai nou o intereseaza numai gunoiul si wc-ul (caruia n-am de gand sa-i dau foc )

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ce mai faceti fetelor? Eu am intrat si aseara dar dupa ce am citit despre Emma nu am mai fost in stare de nimic.

Voiam sa va anut ca sambata de dupa Paste sau duminica, sa vedem, mergem pe balta la Mihailesti (aproape de bucuresti)sa facem un gratar ca e ziua lui Vlad pe 17 dar cade cu pastele s ii fac acasa ceva intre noi si apoi distractia.. Voiam sa va invit si pe voi, care puteti si doriti sa veniti.
Este f frumos acolo, mult spatiu de joaca si aer curat iar pt noi bere si mici, friptura si vin.Avem si apa plata

Asa ca cine doreste si pofteste sa ma anunte sa revin cu detalii.

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Ursulicaaa..beeey, auzi Liviu, se lasa si cu pescuit la Mihailesti? ca el vine sigur atunci!

Mergi la inceput