*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (243)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, Vladut doarme de la 14 la 17, nu? Nu poate sa pape pranzul la 13.30 inainte de somnicul asta lung? Rebe asa mananca , la 13.30 si la 14 doarme dusa cu burtuca plina. Pup Vladutu in greva foamei, dar o sa-i treaca repede, asa mai au ei momente...

Tuchi, asa si noi, mai facem figuri la fructe, desi vad ca de cateva zile reusesc iar sa-i cam dau...de fapt sa accepte ea! In rest, mananca absolut tot ce-i fac!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Luny, unde mergeti voi in vacanta? Si eu sunt in cautare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Azi voi incerca din nou asa, dar e atat de somnoros/agitat incat nu are rabdare si vrea biberonul lui drag ...pe de alta parte eu inca ii dau fructele cu branza si cantitatea e destul de mare (vreo 300 de grame)...pe la 11,30...sa-i scot branza si sa-i reduc cantitatea? Mi-e ca nu le mai mananca nici p-astea si nici p-alealalte

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani tuturor celor care poarta nume de floare!

Mergi la inceput

Mimo, eu zic asa: incearca sa-i dai la 11 fructele cu branzica si da, cantitate mai mica, sa zicem 200-250 g. Si daca e foarte obosit la 13.30 da-i pranzul la 13 fix. Si eu am zile cand il dau mai devreme, stiu ca nu trebuie sa fie moarta de oboaseala ca nu mai papa si depinde de ce activitate avem in ziua respectiva. Incearca o zi asa si vezi cum merge, daca nu este ok va intoarceti la mesele dinainte. Va pup si va urez mese copioase.

Rebe la 13-13.30 papa cam 250 de legume cu carnita si inca 200 de laptic cand o pun in patut la culcare. De multe ori o ia somnul la biberon dar il bea pe tot asa in somn, nu-l lasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Paste fericit-tuturor celor ce-l sarbatoresc azi!!

Aseara am fost la paranghelie-urat!

Azi-mergem la bunei la tara,sa sarbatorim Pastele Catolic(buneii sunt catolici)! Abia astept sa cautam outele-anul trecut a fost prea mic Mihai,sa facem asta

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!!

LA MULTI ANI, FLORICELELOR!!!

CRISTOS A INVIAT!!!

Multumesc tuturor pentru urari. Azi noapte, la Inviere, am plans toata slujba gandindu-ma la Emma si Aida. Am sufletul greu, nici nu ma pot bucura de sarbatoarea asta.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

multumesc mult pentru urari sunteti niste dragutze si astazi va poftesc la o prajiturica ,cafelutza,suc naturalm-am distrat frumos aseara dar am avut o noaptecrunta ,soacra mea a ramas la noi si cum avem doar 2 camere am dormit eu cu fetele si sotul intr-o camera( noroc ca avem un pat imens )si dupa ce bianca a adormit am incercat sa o mut langa soacra mea si a inceput sa planga f tare a.i a trebuit sa o iau inapoi in camera numai ca probabil sa speriat si sa trezit si peste noapte plangand rau si neconsolat si implicit si mada asa ca nu am dormit mai deloc (oricum mada doarme foarte rau se trezeste noaptea f des ceva de genul lui rebe )iar dimineata am fost si am impartasit fetele iar acum imi este tare rau si va trebui sa imi revin ca vom avea si astazi invitati.
Am incarcat cateva poze de aseara daca vreti sa le vedeti.
http://community.webshots.com/album/570977140fOlEDV
toate randunicile bubu,mimo,mihutza,naty,clau,simo,luny ,tuchi ,ramo si toata lista de
randunici.

http://family.webshots.com/album/570863786OnRsql
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum de Madalina (04.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani Floricelelor! tuturor ce poarta nume de floare, cu mic cu mare, sa fiti sanatosi!

Cuscra, multumim pt. urari, la multi ani si cuscrului Viorel!

Mama, Cris, cate bunataturi! eu acum gatesc, fac ciorbita de stevie si loboda si stevie cu orez, de luni vreau sa tin si eu post, macar saptamana mare...
Iar invitatilor le fac rapid o pizza cu ton si s-a dus randunoiul sa cumpere prajituri, nu m-a mai lasat sa stau in bucatarie

Naty, am visat ca vorbeam cu tine pe mess si imi ziceai ca Stodalul e toxic , te intrebam ce sa-i dau lui Vlad de tuse

Chiar asa, de-aia am visat pt. ca tuseste rau cand se trezeste dimineata i-am dat 9 zile cred Plantusin si inainte de asta o saptamana Eurespal...si ma gandeam sa-i dau Stodal...of...nici nu stiu daca Stanciu o fi saptamana care vine la cabinet, macar imi zicea ce sa-i dau

Ursulico, vad ca esti vorbareata Mi-a fost dor de tine si de Ursulet mi-e dor! ai pus si tu poze cu el??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aaa, Mimo, la fel ca Tuchi am facut si eu saptamana cand a fost Stef in greva foamei si functioneaza suuuper!!! ii puneam bucati de papa pe masuta si el le lua cu mana si baga in gura, se mai juca cu el, dar il mai pacaleam si bagam si eu cu lingurita pe langa . Plus ca banana i-o dadeam in mana si o manca singur! musca din ea super si mesteca, iar cand mai ramanea putina o strangea in mana si se juca cu ea . Apoi am incercat metoda de dat cu mana, nu cu lingurita si a mers si-asa putin, dar cel mai bine functioneaza cand ii pun pe masa lui mancarea! si acum ii mai pun bucatele de morcov din mancare, de ex. si el sta cuminte si e f. incantat ca mai baga in gura si papa super!

Acum a lins efectiv un castron plin, i-am facut la blender un mar, juma de banana, o cutiuta de branza de vaci si 2 biscuiti cu miere, un deliciu! dar ii era foame si a mancat fara trucuri

Tuchi, tu zici ca Ambroxolul e bun?? chiar nu stiu ce sa-i dau lui Vlad...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput