*LMA!!* Puiutzi de Randunici 2008!! (243)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!

simo pup Sam bubuit...trece...
clau vad ca ati papat cina zdravana!
giani..nici eu nu stiu povestea...important e amr-ul!!super frumos montajul de pozici
mimo daca ai vrea musai sa mergi in Grecia acolo unde mergem noi, am putea vorbi cu proprietarul pe mail, nu pe booking..nici Stela nu stie sigur daca va veni, dar ea are rezervare facuta...
LA MULTI ANI CELOR CE SE SERBEAZA AZI, DE FLORII! PETRECERE FRUMOASA!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, sanatate Iuliei!
Eu n-am avut niciodata rezultate cu Prospanul ala!
Eurespal si ambroxol!

Clau, pe cuvant ca nu stiu cum ai rezistat atata timp cu atatea treziri al Rebecai!
Eu as fi super nemultumita sa se treaza Seb o data pe noapte, pentru voi insa e o mare realizare!

Mai, eu nu stiu ce poze a pus Simo de le laudati toate!

Am facut ieri mazare cu pui, Surubul intoarce capul de cate ori ma apropii cu lingurita de el, asa ca i-am rasturnat castronul pe masa si a mancat baiatul bob cu bob! Printre inghitituri i-am mai bagat cate o bucata de carnita.

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Am facut ieri mazare cu pui, Surubul intoarce capul de cate ori ma apropii cu lingurita de el, asa ca i-am rasturnat castronul pe masa si a mancat baiatul bob cu bob! Printre inghitituri i-am mai bagat cate o bucata de carnita.

CEEEEEEEEEEEEEEEEE?????????? Sper sa nu o iau pe urmele tale

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny
mimo daca ai vrea musai sa mergi in Grecia acolo unde mergem noi, am putea vorbi cu proprietarul pe mail, nu pe booking..nici Stela nu stie sigur daca va veni, dar ea are rezervare facuta...

Sar'na Stai ca ajungem si la faza asta, doar ca suntem mai multi si noi...as vrea un apartament si o camera de trei...e complicat, zau! Dar daca ne hotaram pt varianta asta, incercam pe mail...oricum saptamana asta trebuie sa dam avans undeva ca e tarziu deja, vad ca nu e lumea deloc in criza cum se spune

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Tuchi si eu am facut ieri mazare,ptr noi si i-am dat si lui, nu a vrut mai mult de 5-6 lingurite!!m-a capiat! s-a mai lupatat si mama cu el dupa ce am plecat noi, si nimic!!
In rest, s-au inteles minunat, Mufa cu mama, au fost afara, s-au jucat, nu a plans deloc dupa mine, zice ea...a si dormit dupa masa, si seara a reusit sa-l culce..insa, se pare ca revin in forta trezirile...si-s nasoale, cu plans...si iar il mufez...

Mergi la inceput

La multi ani Floricele si Floricioi , sa aveti o zi frumoasa si sa va bucurati de ea

poze

Mergi la inceput

Mimo, am constatat ca e muuuult mai bine cand il las singur!
Mai ia i el lingurita, si-o mai baga in gura, nas etc....
Uneori am senzatia ca chiar ma uraste cand ma vede cu lingurita!
primul lui geste este de a da din cap NU!
Daca reusesc sa ii pun niste mancare pe buze si ii e foame( in general ii e foame rau!) si ii place parca se mai uita dupa urmatoarea lingurita!
Daca nu ii place scuipa....
Eu nu stiu cum il hraneste bona, ce nervi are sa faca spectacol....cert e ca totusi el arata bine, burtos si falcos!

Mergi la inceput

Pe mine ce ma enerveaza cel mai tare e ca dupa ce ma rog de el cu 7 feluri diferite de mancare si se umple tot de sus pana jos si vocifereaza...ma plimb cu borcanele prin parc, etc...mananca fara probleme fructe cu orez de la Nestle de exemplu
Si ma mai enerveaza ca din cauza programului de somn nu pot sa-i mut masa de pranz la pranz si ne apuca 7 seara cu rugamintile si cu circul
Dar o trece si asta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hai ca am bagat si eu niste ness...

Simo, eu vreau link-ul, sunt funny pozele, fac si eu cu ai mei!

Luny, imi pare rau de treziri, pana la urma trebuie sa scapati si voi.

Tuchi, mamaaaa, ce solutie cu mancarea!! Deh, in disperare de cauza, le incerci pe toate!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Seb cel mai tare scuipa fructele!
Imi amintesc ca la varsta asta Ilinca manca o banana intreaga muscand din ea si tinand-o singura in mana!
Asta numa' daca ii arata banana tipa si fuge!

Mergi la inceput