Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(10)
Raspunsuri - Pagina 11
laurairina13 spune:
Neata fetele!
Sanziana imi pare tare rau...
Numai bine, sa iti revii repede si sa nu renunti la visul de a avea un bb!!
Off..aasa ma intristez cand mai vad pe cineva ca pleaca de aici...
Eu raportez o noapte cam alba, m-a tras curentul sambata, si ma doare o masea...mai ales noaptea nesimtita! Fusei la dr si mi-a zis ca nu am voie pastilute pt masea, maxim no-spa care oricum nu actioneaza si la masele..
Si cel mai important, mi-a zis ca analiza aia la echinococ chiar daca rezultatul e echivoc, adica la limita...e ok,si sa nu imi fac griji.![]()
![]()
Si mai nou ma mananca gingiile..asta ce o mai fi???ca imi vine sa le rad cu o perie de sarma 
Laura,
9+
poze
alunelsialbinutza spune:
Neata burtici! Bun venit celor noi si sarcina usoara
Sanziana, imi pare nespus de rau. Curaj, o sa vina si bebe mult dorit
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
8+
poveste Bradut
bebe surpriza
raluci_b spune:
neata fetele, am fost aseara la eco, am vazut cum pulsa sangele la bebe, m-am mai linistit, a intrat si sotul care nu mai termina cu intrebarile la D-ul Doctor
, oricum era fericit ca a vazut "productia".
Aseara am baut 1L de limonada de greata, acum vad ca parca e mai bine, insa mi-e somn
, as dormii in ontinuu ca si voi de altfel.
le urez bun venit
noi sarcina usoara la termen
sanziana- ai incredere in Dumnezeu tot inainte
7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
krelia spune:
neata fetele!
Pirelia, eu vreau ceai de lamaie!
...sar'na!
Azi m-am cantarit si "surprais"....-3 kg...hm...si azi dim, cand sa pun utrogestanul....o mica pata maronie pe tamponel...
am observat o chestie, ca si sapt. trecuta cand am descoperit maroniu'...ca imi dispare senzatia de greata si mi-e mai bine...poate e doar senzatia mea, cine stie. Oricum, tzitzi e in continuare in schimbari, asa ca, stau cuminte pana la urmatorul control. Poate s-a mai retras din hematom.
betty, felicitari pentru examen!
Ramonika, cred ca ai dreptate cu trimestrul I..se termina cand terminam si noi s12...adica, asa ar fi normal, matematic
...ca doar un trimestru are 3 luni, nu? 
laura, bine ca te-ai linistit cu analiza! Ai grija cu maselutele...nu mai sta in curent!
krelia
9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
A_driana spune:
mai fetelor da putina miscare pe aici....![]()
numai eu bantui pe aici?
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
7
strumfulet
Pirelia spune:
Se pare ca ne-a daramat vremea de afara. Asta este, nu am chef de nimic, nici macar sa butonez tastatura, sau sa citesc ceva. Stau si ma uit aiurea pe fereastra si astept sa plec acasa si sa dorm.
Viitoare mamica in culmea fericirii 5+ (7+)
smaranditza spune:
Sanziana, imi pare foarte rau pentru pierdere
Sa dea Domnul ca in curand, o alta inimioara "cu coditze"
sa creasca acolo si sa se dezvolte normal. 
IN ultimele doua nopti eu am avut cosmare...si m-am trezit plangand ca am pierdut bebele.
Incerc sa ma linistesc...pentru ca stiu ca fac tot ce depinde de mine ca sarcina sa decurga normal...deci...cum va vrea D-zeu, asa va fi...
Din cate citesc pe-aici, cred ca sunt singura care am ramas cu datul la ratze...asa...de 2-3 ori/zi....in jeturi...toata mancarea... Desi mananc des si cate putin, si tot fructe, legume, uscaturi...nu stiu efectiv ce sa mai fac...ieri
si sticksurile mancate 
Aseara, dupa ce am dat tot afara, ma rodea o foame la stomac...dar in acelasi timp greata...Am mancat o banana ca sa nu ma culc cu stomacul gol(pt ca de la orice alta mancare mi se facea rau instant numai cand o vedeam..). Mi-a fost atat de rau, incat am crezut ca si banana aceea o voi
insa am adormit, si asa s-a mai linistit stomacul.
Fiecare zi e un chin, pt ca nu mai stiu ce sa mananc sa nu-mi fie rau.
Cred ca daca o tin tot asa, il voi suna pe medic sa-mi dea ceva vitamine, pt ca suntem ingrijorati pt bebe: din ce traieste el, daca eu tot ce mananc dau la ratze? 
Of, abia astept sa se termine saptamanile astea grele...desi...maine intru doar in sapt. a-9-a... Din ce saptamana incepe sa miste bebe? Ca sa stiu...sa numar si eu zilele invers, precum soldatii care asteapta "liberarea" ![]()
8+
menics spune:
Sanziana
nu am cuvinte,
deci totusi pana la urma apare sangerarea ca semn.. doamne cat de rau imi pare si cat de milt ma sperie can aud ca mai pleaca o burtica..

Manu
9+
http://bd.lilypie.com/iIPYp2.png
Miramar spune:
Sanziana imi pare taaare rau de pierderea ta.
Ramonika - eu am citit pe un site american ca abia la 13 saptamani implinite se cosidera trm. 1 incheiat. Pe astea romanesti vad ca zice de 12 insa...
8+
BoboMom spune:
Smaranditza, e normal sa ai vise de-astea (desi nu e placut, fireste). Chiar mi-a spus o prietena cand am anuntat-o ca sunt gravi ca s-ar putea sa visez asa si sa nu ma sperii.
In cartea pe care o citesc eu, 'What to expect when you're expecting', spune ca la sfarsitul saptamanii 13 se termina trimestrul 1.
Raluci, felicitari pt inimioara! 
Laura, ma bucur ca te-ai linistit cu analiza aia!
Va
pe toate!
Laura
9+ baby