Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

of, sinziana....
tare urate sunt momentele astea...
fii tare si ai incredere ca DD e alaturi de tine si o sa te ajute pt bebe care va fi sa fie al tau!

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui nov.dec2009

SINZI_ANA IMI PARE RAU PENTRU TINE DRAGUTA, STIU CE INSEAMNA

Mikas, Claudelle si Luciandrea bine ati venit. V-am trecut in listuta, dar vreau toate datele(daca se poate PM)

UUUUPPPSSSSSSS am scris cu nov.decsoryy
Eu sunt cea care va cre datele

9+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

va pup pe toate..ma retrag in dormaretz..inchid shandramaua...si plec la
pup, pe maine!

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am intrat sa vad ce mai faceti si uite am citit vestea cu Emma. Nici nu pot sa ma gandesc ce este in sufletul bietei mame...

Intre timp eu am trecut printr-o raceala naspa, pe care am dres-o cu nimic - a fost horror pentru ca s-a combinat cu sinuzita pe care o am si uite asa am reusit pana la urma sa scap de ea fara sa i-au nimic.
Azi am dat si examenul pe care l-am luat (cred ca v-am spus ca vreau sa i-au un proiect mare la birou si trebuie sa am o diploma de administrare) si mai am inca unul la primarie, la care ma gandesc sa ma duc dupa Pasti.
Cu sarcina sunt bine, nu m-am ingrasat aproape deloc dar de acteva zile am o stare de greata non stop.
Acum din pacate Mario este tare rau racit; m-au sunat azi de la gradi sa ma duc sa il i-au- de fapt pe tati l-au sunat...avea saracutul febra si o tuse cam de laringita. Imi este tare mila de el si daca o sa continue asa probabil ca o sa ajungem la spital cu el.
Am copiat de pe camera niste poze cu Mario pe care o sa le uploadez curand.

Sinzi_ana imi pare tare rau pentru pierderea ta...o sa vezi ca o sa te avem cat de curand la gravidutze...

Betty78 9+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

sanzi_ana, imi pare sincer tare rau, dar DD are grija de tine si vei avea un bebel in burtica curand si pe care o sa poti sa-l tii in brate....doamne ajuta

burtici va doresc somnic usor si odihna placuta

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

sanzi_ana imi pare sincer rau.

Doris 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata burtici,
cum va simtiti azi? sper ca bine

eu de dimineata m-am simtit cam rau, am zis ca acum acum dau la rate, dar nu s-a intamplat...sper sa fiu ok

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Sanziana, regret ce s-a intamplat. Stiu cate sperante ti-ai facut pentru acest bebelus si cat de dureros este. Sper ca in curand sa ramai din nou insarcinata si sa te bucuri de o alta minune in viata ta. Iti doresc sa fi puternica si sa-ti revi usor din acest moment.

Felicitari noilor venite in randurile noastre si sarcini usoare.

Greata nu prea mai am, uneori ma incearca niste senzatii, dar pentru scurt timp si le tratez cu mancare, un fruct, o salatica, un biscuite, un iaurt. Colegele, care nu stiu inca de micut, imi spun ca daca mai mananc mult timp asa iar o sa incep vreo cura de slabire. Sa vezi supriza cand le voi anunta. Daca imprejurarile imi permit voi anunta familiile si colegele dupa ce implineste sarcina 3 luni, cand se mai reduc din riscurie de a pierde sarcina.

Viitoare mamica in culmea fericirii 5+ (7+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor
sinziana - imi pare rau pentru pierderea suferita

fetelor, cand putem spune ca am terminat primul trimestru? cand am terminat saptamana 12 si intram in a 13-a?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Da Ramonika.

E gata ceaiul de lamaie, cine vrea?

Viitoare mamica in culmea fericirii 5+ (7+)

Mergi la inceput