Asociatiile de proprietari

Asociatiile de proprietari | Autor: lisaelisa

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor .

Am o mare problema.

De vreo 3 luni imi tot caut de lucru si nu primesc nici macar un raspuns.

Am cautat intai prin rude, prieteni, cunostinte, apoi, anunturi pe internet.

Domeniul care ma intereseaza este contabilitatea si/sau casieria in cadrul asociatiilor de proprietari.

Nu ma pot hazarda la un serviciu cu program fix, deoarece nu am nici-un ajutor in privinta copilului.

Stiti cumva ce se intampla ? Din ce motiv nu am primit nici macar un raspuns ?

Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

e CRIZA. mama ei de criza. acum se dau oameni afara ca sa se restranga cheltuielile si sa se faca fata "crizei" mult trambitate. f rar si greu se mai angajeaza. tu persevereaza, nu stii de unde sare iepurele, ca tot vine pastele.
eu iti tin pumnii!

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

e CRIZA. mama ei de criza. acum se dau oameni afara ca sa se restranga cheltuielile si sa se faca fata "crizei" mult trambitate. f rar si greu se mai angajeaza. tu persevereaza, nu stii de unde sare iepurele, ca tot vine pastele.
eu iti tin pumnii!

Varsta lui Matei

Multumesc.

Sper sa am noroc. Salariul sotului a ramas la fel, preturile au luat-o la trap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

lisa, eu anul trecut, cand se presupune ca nu era inca asa mare criza, mi-am cautat 5 luni alt job. puneam cv-uri peste cv-uri, uneori 10-15/zi, alteori nici unul. trecea si cate 1 luna pana ma suna cineva, ma mai sunau cate 2-3 deodata dar erau multe inconveniente: ba era muuuult prea departe, ba salariu mic, ba nu-mi convenea ... greu ... f greu!
sa ai "succesuri". nu renunta, persevereaza!

Varsta lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Vin si eu cu o idee.. nu zic ca-i cea mai buna dar eu una as aplica-o daca n-as avea de ales

Iei asociatiile de locatari in parte, evt. alte firme etc. unde ai vrea, gasesti persoana responsabila (presedintele asociatie?!?! - habar n-am cum se numeste ) si ii faci o vizita
Nu astepta sa caute ei, du-te tu la ei :) De multe ori chiar daca sunt nemultumiti de cineva n-au chef sa schimbe pt tre sa caute pe altcineva, sau daca cineva renunta, ai fi prima pe care ar suna-o..

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

louisea,

Multumesc pt raspuns, dar ar insemna sa caut acul in carul cu fan. Sunt fff multe asociatii. Daca as lua toate blocurile la rand, as ramane fara suflare.

Eu speram sa primesc altfel de raspunsuri; de pilda, motivul pt care nu se mai cauta contabil sau casier. Doar nu toti administratorii se pricep la toate, sau toti contabilii si casierii sunt atat de buni, incat nu trebuie schimbati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Lisa nu ma gandeam sa iei toate asociatiile la rand Ai putea incepe cu cele din jurul casei.. E clar ca e iti ia timp, dar nici nu gasesti fara sa depui un efort.. Era doar o idee desigur :)

Cat despre ce te interesa mai mult pe tine.. E clar ca e din cauza crizei.. Sau poate pt ca is destui contabili/ casieri pt cate joburi sunt, iar apoi conteaza sa fi omul potrivit la locul si timpul potrivit

Bafta

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Multumesc, louisea.

As putea sa lipesc niste afise pe blocurile din jur.

Mergi la inceput