Detalii Gradinita nr. 161 - sector 3
Buna mamici
. Vreau sa aflu si eu mai multe detalii despre Gradinita nr. 161 din Bucuresti. Are cineva copilul acolo? Care sunt conditiile si daca sunteti multumite? Eu am auzit numai de bine despre ea, dar inca nu am fost sa vad ce si cum, asa ca as vrea mai multe informatii. Multumesc!
Bianca Andreea si Larisa Elena
Raspunsuri
bumbita spune:
Buna, cata. ma bucur sa ne re-"vedem"
ce-ti fac printzesele?
uite eu deja l-am inscris pe sebi la aceasta gradinita. noi stam pe langa mall vitan. l-am inscris la aceasta gradinita dupa ce am analizat si am vizitat gradinitele private si cele de stat din aria - unirea - sf vineri - cauzasi - calea calarasi, bd. unirii - alba iulia - vitan- real. in afara de 3 particulare - si aici ma refere la gradi evreiasca, olga gudyn si step by step, restul sunt simulari de gradinite. cele de stat sunt variate - ma tenta initial pisicile aristocrate, este prin centru, pe langa mitropolie ( era aproape de serviciul meu 0, insa imi era f peste mana, in rest era super ok, cam inghesuita, in rest curat, moderna, cu activitati, directoarea deosebita...si fffff solicitata gradinita!!!
am ajuns si la aceasta 161, am ramas f placut impresionata de cand am intrata in curte....f spatioasa, au teren de joaca fff mult, jucarii de copii multe, colorate...au un corp de extindere pe care-l pun in functiune din toamna in care vor intra grupele mici, din ce a zis directoarea. am fost la bucatarie, am vazut cum se gateste si in ce, la masa, am vazut copii mancand, in clase...e fffff frumos si chiar se implica tot personalul in tot ceea ce face.
concluzia: noi aici am depus dosarul si pe 15 septembrie vom fi bobocei!!! va asteptam si pe voi...si fratii - edi si issa, vor avea prioritate la inscriere!!!!![]()

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
davira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumbita Buna, cata. ma bucur sa ne re-"vedem" uite eu deja l-am inscris pe sebi la aceasta gradinita. noi stam pe langa mall vitan. l-am inscris la aceasta gradinita dupa ce am analizat si am vizitat gradinitele private si cele de stat din aria - unirea - sf vineri - cauzasi - calea calarasi, bd. unirii - alba iulia - vitan- real. in afara de 3 particulare - si aici ma refere la gradi evreiasca, olga gudyn si step by step, restul sunt simulari de gradinite. cele de stat sunt variate - ma tenta initial pisicile aristocrate, este prin centru, pe langa mitropolie ( era aproape de serviciul meu 0, insa imi era f peste mana, in rest era super ok, cam inghesuita, in rest curat, moderna, cu activitati, directoarea deosebita...si fffff solicitata gradinita!!! am ajuns si la aceasta 161, am ramas f placut impresionata de cand am intrata in curte....f spatioasa, au teren de joaca fff mult, jucarii de copii multe, colorate...au un corp de extindere pe care-l pun in functiune din toamna in care vor intra grupele mici, din ce a zis directoarea. am fost la bucatarie, am vazut cum se gateste si in ce, la masa, am vazut copii mancand, in clase...e fffff frumos si chiar se implica tot personalul in tot ceea ce face. concluzia: noi aici am depus dosarul si pe 15 septembrie vom fi bobocei!!! va asteptam si pe voi...si fratii - edi si issa, vor avea prioritate la inscriere!!!! ![]() www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006) |
davira spune:
Va recomand cu incredere aceasta gradinita
personalul extraordinar, pacat ca unele doamne(si educatoarele si personalul de servire) au mai plecat la o alta gradinita nou infiintata
doamnele deosebite, spatiul foarte frumos si curat iar curtea....
ati mai vazutpe undeva o asemenea gradinita cu curte in bucuresti?
au am avut un copil acolo, acum o am pe fetitza cea mica...
si sint foarte multumita...
va urez succes