"Mamici de zmeurici de iulie - august 2009" (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Elena si mie mi-a iesit colesterolul marit si ma miram de unde....
Theea bafta azi la eco!

Ayda 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare burtici

n-am mai intrat de vreo saptamana , nici de citit n-am mai apucat, alergam toata ziua dupa parchet , gresie, mobila, etc...vrem sa ne mutam imediat cum nasc si tragem tare, eunu stiu de unde am atata putere dar seara sunt terminata, dorm lemn

bebelina e bine, misca de zor, chiar prea tare cateodata de ma sperie, cateodata ma doare burtica destul de rau cand se misca, azi merg la dr sper sa vin cu vesti bune, aia astept sa-mi zica cate gr/kg are...ultima data la 23 de saptamani avea 670 gracum cred ca are deja 1 kg si ceva...oricum eu o simt de parca asa avea un pietroi in burta, ma misc tare greu , mainile se umfla in contnuare , picioarele mai putin , am inceput sa pap si putina carnita, kilograme am 12 in plus
ieri mi-am luat si eu analizele si eu am colesterolul 206 si trigliceridele 238, mai sunt niste valori putin crescute si altelemai mici dar nu stiu ce inseamna fiecare, oricum sigur sunt anemica pt ca ametesc mai tot timpul, sper sa-mi dea ceva pt asta, eu in afara de elevit n-am mai luat nimic, de 2 saptamani am inceput cu magne B6 si parca e mai bine cu carceii, n-am mai avut decat 1 data

cam atat
revin mai tarziu cu noutati de la dr

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 27+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

azi schimbam si noi semnatura avem 28 de saptamani
deci mai avem 12

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 28+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Deci sa intrebe cineva de ec ne ies la toate colesterolul marit si trigliceridele marite de m-am speriat si eu cand le-am vazut

Niciodata nu am avut asa ceva,m-am speriat daca e sa ma iau dupa ce am invatat avem cu toatele dislipidemie nu altceva...Pana la urma o varianta ar fi ca marite ies de la tratamentul cu progesteron .....sub toate formele lui(utrogestan,duphaston sau injectabil,deci....explicatia ar merge pentru ca exact asa se intampla si ies la femeile care iau anticonceptionale si tot hormoni sunt aia.
MEDICUL MEU ASA A ZIS PLUS CA ACUM ORGANISMUL NOSTRU ESTE PUTIN SETAT PE ALTCEVA....RESPECTIV BEBEI SANATOSI...dar daca am sangele asa de gros dupa analizele alea...oare nu circula greu?

Madalina 21+Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Nu am mai intrat de aproape doua saptamani si acum o fac pt a ma lauda ca ieri am cazut pe scari,erau de marmura si foarte inguste ,eram cu Teodora in brate si mi-a alunecat piciorul.Cand am simtit ca ma duc in jos m-am speriat groaznic si am zis ca sigur patim cate ceva toate 3.Norocul meu a fost ca era cineva in spatele meu si mi-a smuls-o pe Teo din brate si eu m-am sprijinit pe coate sa nu ma duc mai mult.Am un fund vanat,o vena sucita la picior insa bebita este bine.Am plins ,m-am linistit ,am mancat o ciocolata si ea era fericita ca papa dulce si se juca de zor.Asa ca aveti grija!

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 24+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Vai, jojo_miha, mi-a stat inima-n loc cand ai povestit de cazatura....Bine ca sunteti bine.
Mai eu cred ca e ceva in aer...vad ca sunt la moda cazaturile, ca nu esti prima care pateste asa ceva (ca sa nu va mai spun ca era sa cad si eu pe scarile de la metrou azi, am si eu 2cm amarati de toc la ghete si ala mi s-a agatat de o scara).
Trebuie sa fim mai atente, clar...

Si eu am primit contractele de la CordCenter...de vreo luna chiar. Dar nu m-am invrednicit sa le completez sa le trimit inapoi pentru ca intre timp n-am mai fost asa de sigura daca vreau sau nu sa fac miscarea, am inceput sa intreb in stanga si-n dreapta, dar cred ca pana la urma trimit si recoltez.

Bafta fetelor la eco azi!!! Mama ce numar si eu zilele pana pe 27 cand am eco....

Iulia 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Io-s aialalta cu cazatura...pe frunza de data asta.
Nici macar impiedicata nu ma pot numi...poate alunecata.
Bebe vad ca miscoteste in continuare, eu n-am nimicuta, nici o vanataie...sper sa fi trecut cu bine hopul.

Noi am trimis ieri actele spre Cord Blood cu un curier rapid. Sa vedem cand trimit kitul.
La fel am tinut si noi actele vreo 2-3 saptamani in casa pt. ca nu mai eram sigura.
In final am hotarat ca de bani n-o sa-mi para niocdata rau daca e pt. bebe al meu, in schimb daca mai incolo se fac cine stie ce descoperiri si ar fi putut folosi celulele alea, de asta sigur o sa-mi para rau.
Mi-au explicat ca, chiar daca nu ajunge kitul in timp util (se declaseaza nasterea mai devreme) au un fel de centru si in Bucuresti si vine un reprezentant cu kitul de acolo.
In plus cica la toate maternitatile mari din Bucuresti exista kituri lasate de ei pt. cazuri de urgenta si la Giulesti e unul sigur.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 28+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurita25 spune:

buna fetele sunt si eu noua pe aici ma poate ajuta si pe mine cineva?cum ma pot trece si eu in listuta aceea voi avea si eu un baietel ieri am aflat; acum are 21 de sapt in burtica mea.apropo DNP:27 august 2009 .si inca o intrebare am inteles ca prenatalul este de 126 de zile.asta ce inseamna 126 de zile lucrartoare stie cineva?astept si eu un raspuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna!
ce vreme nasoala e afara!
lucialu ma bucur ca a fost bine la eco! de la olez
elenada imi pare rau ca inca te chinui cu starea de rau. bine ca nu sunt alte probleme. sanatate multa!
theea bafta la eco!
adrianafedorca succes azi la doctor!
oau jojo miha ce sperietura. bine ca nu ati patit nimic.
eu nici acum nu sunt hotarata cu celulele aste stem...sper sa ma hotarasc in curand...

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurita25 spune:

sper sa imi raspundeti si mie la intrebari va rog...ca nu stiu ce sa fac vreau sa intru mai repede in prenatal nu prea ma simt bine si imi este cam greu cu serviciul asta imi este asa de somn nici nu ma mai pot concentra la locul de munca fac numai prostioare pe aici.

Mergi la inceput