"Mamici de zmeurici de iulie - august 2009" (38)
Raspunsuri - Pagina 13
Moniland spune:
Luci, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de laeco. Ce bine e cand totul merge ca la carte.
missy, legat de clinicile private eu zic sa nu-ti faci niciun fel de probleme. Iti dai seama ca nu primeau acreditare daca nu erau ok. Sunt convinsa ca sunt pregatiti si pentru este si terapie intensiva pt copilas. Eu am auzit doar ca in cazul in care intervin complicatii ce necesita spitalizare pe un timp indelungat se trimit copilasii la Clinicile de Stat. Dar in cazul tau cu un singur copilas pe care o sa-l duci la termen chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme. Oricum pt linistea ta poti sa intrebi la Gynia cum e de fapt situatia pe acolo. Si pentru mai multe info o poti contacta pe Bq de la FIV ca am citit ca ea va naste acolo si chiar saptamana viitoare parca.
24+

uliiasi spune:
Neatza la zmeurici! 
Eu inca nu m-am trezit, desi am ajuns la birou... am baut o cafea dimineata acasa, dar se pare ca degeaba. Abia astept sa vina vacanta de Pasti sa doooooorm.
oanamariuca, si eu incep sa merg la sala cand vin din vacanta de Pasti, adica cand intru in sapt 30....acu ma apuca si pe mine..sunt curioasa cum o sa ma misc atunci. Eu voi merge la sala asta, pentru ca e aproape de mine:
http://www.gimnastica-gravide.ro/
Voi merge si la cursurile prenatale impreuna cu sotul meu, am intrebat deja acolo daca va primi adeverinta aia ca sa primeasca cele 10 zile libere in plus si da, o va primi. Cursurile respective se fac lunea si joia de la 7 seara. Se va pune anunt pe site-ul respectiv cand incepe urmatoarea serie de cursuri, probabil ca va incepe pe 27 aprilie, ca am vorbit cu dna respectiva la telefon si i-am zis ca eu nu pot veni in saptamana imediat dupa Pasti si a fost f draguta si a amanat inceperea cursului ca sa pot participa de la inceput.
Deci daca esti interesata, ne intalnim acolo. 
Vezi ca mai sunt cursuri si ore de gimnastica si multe altele la Active Center, doar ca e mai scump. Dar uita-te si pe site-ul lor, poate iti convine mai mult.
Va imbratisez cu drag!! Sa aveti o zi minunata!!! 

Iulia
27+ 
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fetele ! Moniland multumesc mult pentru raspuns , esti o draguta ! Eu am ajuns de ieri la concluzia ca nu toate laboratoarele fac analizele cum trebuie .Mie mi-a iesit glicemia 76 , adica ff buna si glicozuria ( analiza urinei pe 24 ore ) 250 , adica o valoare imensa . Nu stiu ce sa mai inteleg , daca as avea diabet gestational nu ar trebui sa am si glicemia mare ? In fine ma voi duce la maine la doctorita cu rezultatele ! 
25+
Grishca spune:
Si mie mi-au iesit leucocitele usor marite si medicul mi-a zis ca e normal sa mai creasca uneori in sarcina De asemeni am citit si pe net despre o usoara leucocitoza fiziologica depistata in sarcina. De asemeni se modifica si alti parametri din hemoleucograma. Ceea ce e ciudat este ca mie mi-a iesit fierul marit
dar dr zicea sa nu-mi fac griji nici pentru asta...asa ca...
24+
Tudor
Giova spune:

Mai ce vreme kk-ioasa e si astazi. Sper ca de paste sa fie frumos afara.
oanamariuca ieri am sunat la cord center si astept sa primesc contractele de la ei.
Coccorina bine ca suntem mai multe care ne pricepem la schimbat capitole si lista. la spiridusi eram doar eu si tare greu mi-a fost...pana am mai invatat pe cateva fete.
Elenada super vestile de la eco, am vazut si pozele. ai o burtica mare si frumoasa, cum ii sade bine unei mame de gemeni
.
meleea frumoase si pozele voastre, pacat ca nu a fost asa cald, dar cred ca v-ati simtit bine.
Moniland si mie mi-a iesit hemoglobina sub limita, dar iau fier si a inceput sa creasca. Dr. a zis ca e ok, sa nu-mi fac probleme.
Lucialu bine ca e totul ok in urma controlului. si eu l-am intrebat pe al meu dr. daca nu pleaca in concediu...mi-a zis ca trebuie sa negociem
. ieri am sunat la cord center si maine trebuie sa primesc contractele. Daca nu ajunge kitul de recoltare inainte de termen, sa nu ne facem probleme, caci au un reprezentant pe banat, o sunam si aduce rapid kitul de urgenta la maternitate. Mie mi-a dat dr. o carte de vizita cu numele ei, dar este si pe site.
Andreea pai nu la toate laboratoarele sunt aceleasi limite...depinde de aparatele cu care fac analiza sangelui. de obicei, eu imi fac la acelasi laborator de mai multi ani si imi dau si valorile analizelor precedente. oricum am eu dosarul acasa, dar pt. o precizie mai exacta, e bine sa le faci in acelasi laborator.
si o zi buna sa aveti
.
_
Gio
25+ si Marco(06.01.2006)
poze
elenada spune:
Neata
Lucialu ma bucur enorm ca domnisoar ta e bine sanatoasa. Multa sanatate va doresc.
Trei zile am scapat si eu de durerile crunte de stomac si de varsaturi dar aseara au revenit in forta. Mi-am dat si sufletul afara iar tot ce mananc pica precum un bolovan in stomac si doare rau.
Cand ma bucuram si eu ca am scapat am luat-o de la capat. Dar nu mai sunt decat 3 luni.
Pupici la burtici.
elena
+23 

Burtica mea la 22 sapt
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ionik76 spune:
Stiu ca aveti dreptate si trebuie sa ma menajez mai mult, departe de mine gandul sa ma supar pe cineva care imi atrage atentia, pt ca sunt si eu constienta. Pb e ca inca nu stiu care e starea colului meu pt ca ieri nu am ajuns la dr si m-am suparat tare pe faza asta. Am sunat si asistenta mi-a zis sa vin miercuri dupa amiaza, ca e foarte aglomerat, asta in conditiile in care dr imi spusese sa vin oricum, fara programare. Ca daca nu pot astepta pana miercuri, sa vin aseara la 8, ceea ce insemna sa stau pana pe la 10, ca asa se intampla si am spus ca nu pot, nici sotul nu era in localitate si am insistat ca nu ma simt bine, la care asistenta mi-a replicat ceva de genul "daca d-na dr v-a controlat - lunea trecuta!-, inseamna ca isi asuma raspunderea". M-am lamurit eu cum e cu raspunderea asta. Chiar nu inteleg, toate femeile alea erau gravide, toate erau urgente? Nu trebuia sa am prioritate?
Acu chiar nu stiu ce sa fac, am zis ca renunt la ea si ma duc la medicul cu care am nascut prima data, nici eu nu stiu, si mi-e ciuda ca am ajuns sa bajbai asa la 6 luni de sarcina.
Alex@Sara spune:

buna la burtici de zmeurici
.Iaca mai bag si io cate un ochi pe aici si vad ca e atmosfera faina,fete vesele si ciripitoare ca niste randunici
,pacat ca eu nu am vreme sa stau la taclale cu voi
,inca nu am terminat curatenia,mai am in camera copiilor-depozit de ce vrei si ce nu vrei
-dar trebuie sa fugim pana in Ikea sa mai luam comoda cu 3 sertare de la Mammut ca desi hainele lui Alex ramase mici le-am maritat,am o gramada de la Sara si nebuna de mine am inceput sa iau deja si pt bebelina din burtica
,zici ca e taraba la noi.Dar chef de curatenie =0 ca am niste draci de moorrrrr,s-a stricat centrala a 3-a oara in 2 luni.La sf lui feb am inlocuit schimbatorul de caldura,apoi in 11 martie placuta electronica,ca de sambata sa faca exact aceleasi fitze,deci nu aia trebuia schimbata si a fost numai 465 ron
,si abia azi dupa amiaza vin sa vada ce e.Am zis ca daca nu rezolva si gasesc adevarata pb,ii reclam la OPC,ca in ritmul asta,inca in 2 luni schimb toate piesele din centrala.Uoff,ca m-am racorit putin descarcandu-ma aici
,sa vedeti ce o sa ma iau de ei
ca isi bat joc de noi.
In rest cred ca toate sunt bune si frumoase,desi bebelina misca ff slab,abia o simt comparativ cu breack dance-ul ce il faceau teroristii mari
,maine sun si la T,ca miercurea trecuta am uitat,apoi vineri iarasi,ca am fost cu copiii la pediatru si m-am suparacit ca Sara are numai 7,4 kg si 68 de cm desi papa ff bine
si nu am mai avut chef de nimic in ziua aia.Nu am mai citit din urma ,asa ca nu stiu daca mai sunt burticute care sunt la Tutunaru,dar eu vreau sa vb cu el si de conditiile din maternitate-neonatologie,daca nu se poate sa iau bebita cu mine in rezerva daca iau rez platita.
Uofff,s-a trezit shoricica maraitoare,ca ne mai aduce iepurasul un dintzoc si e ff maraita
.Daca nu ma apuc de sortat si impachetat hainite,o sa mai dau pe aici.
Pupici pe burtici

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
24sapt+ 
elenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Ok. elena. Astept sa-i vad. Cred ca sunt asa de mari si frumosi. Andreea, si mie mi-au iesit leucocitele ridicate. inca nu am fost la dr. pt interpretare, dar ce am citit pe net e clar vb de infectie virala. Dar mi-au iesti hemoglobina, hematiile si hemtatocrit-ul scazute. Nu f. scazute dar suficient sa nu se incadreze in valoarea de referinta. Tot citit pe net am interpretat ca e vb de anemie. Dar valoarea Fier-ului e f. buna, deci nu anemie cauzata de lipsa fierului. Am mai citit ca in sarcinile multiple scade hemoglobina. Nu sunt f. agitata, dar comod parca nu stau. Voua cum v-a iesit hemoleucograma? A, si examenul din urina a iesit perfect inclusiv leucocitele si hematiile. 24+![]() ![]() |
Si mie mi-au venit analizele cum
HCB este 11,8 iar intervalul de referinta e intre 12- 15
Leucocitele sunt 12,8 iar intervalul de referinta e 4,8-11
Cel mai socant pt mine e ca mi-a iesit colesterorul total 276 si ce depaseste de 240 e grad de risc crescut. In viata mea eu nu am avut probleme cu colesterolul. Tot timpul a fost la limita inferioara. Cum a crescut in conditiile in care eu nu prea am mancat si atunci cand am mancat in nici un caz nu am mancat mancaruri grase.
Trigliceridele mi-au iesit si astea marite. Aici explicatia ar fi ca am vomat foarte mult si neavand nici fiere mi-am deranjat ficatul.
Am vorbit cu prietena mea de la laborator care s-a ocupat de analize si a zis ca nu e nimic alarmant ca in sarcina astfel de dereglari sunt frecvente si sa nu ma ingrijorez. La fel mi-a zis si mama care e asistenta medicala.
Deci in concluzie anumite dereglari sunt normale in sarcina.
elena
+23 

Burtica mea la 22 sapt
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
theea spune:
Buna dimineata burticutelor mai scriu si eu pe aici dupa mult timp chiar daca de citit va citesc in fiecare zi.
Bebelinul meu nu il simt inca doar din an in paste ca sa zic asa.
Fetelor tineti-mi pumnii azi am programare la ecograf si am niste emotii de mor caci nu l-am mai vazut de vreo 8 saptamani.Sper sa imi zica ca totul e bine si sa ma mai linistesc un pic .
Va pupic si revin mai tarziu cu detalii.
21+
cezara