CATE GRAME ARE MASA COPILULUI...?
Raspunsuri - Pagina 4
alexpa spune:
efectele unei diete cu deficit si respectiv exces de proteine
http://www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english
pagina 74, 75 (e numarul din bara de jos, nu numarul paginii din text)
sper sa se inteleaga de ce carnea trebuie data cu masura, mai ales la un sugar care nu-ti poate spune cat la suta sa fie carne din combinatia legume plus carnita...
(nu m-ar fi deranjat daca cele ce masoara carnea cu lingurita ar fi avut totusi si o limita superioara a numarului de lingurite)
luminita2008 spune:
eu cantaresc mancarea, inainte si dupa masa copiiilor. era putin stresant la inceputul diversificarii, recunosc, dar asta pentru ca ei nu prea mancau... si m-as fi stresat oricum din acest motiv, chiar daca nu cantaream mancarea...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexpa efectele unei diete cu deficit si respectiv exces de proteine http://www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english pagina 74, 75 (e numarul din bara de jos, nu numarul paginii din text) sper sa se inteleaga de ce carnea trebuie data cu masura, mai ales la un sugar care nu-ti poate spune cat la suta sa fie carne din combinatia legume plus carnita... (nu m-ar fi deranjat daca cele ce masoara carnea cu lingurita ar fi avut totusi si o limita superioara a numarului de lingurite) |
Vad ca tu nu intelegi deloc mesajele subtile...tie trebuie sa-ti zica omu' pe sleau! Nu-ti mai raspunde nimeni pentru ca esti OFFTOPIC!!!! Acest subiect nu este despre carne...daca chiar simti nevoia sa ne arati "cat de informata" esti deschide un subiect separat!
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
oanamada spune:
citat din mesajul lui alexpa |
Vaiii...ce m-ai pus la punct!!!!
Tine-o tot asa.....
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
alexpa spune:
nu vreau sa ma cobor la un nivel atat de jos ca al tau
tu nu meriti nici un raspuns, de nici o culoare, oricum nu intelegi nimic, nici macar nu stii ce vrei de fapt
oanamada spune:
citat din mesajul lui alexpa nu vreau sa ma cobor la un nivel atat de jos ca al tau tu nu meriti nici un raspuns, de nici o culoare, oricum nu intelegi nimic, nici macar nu stii ce vrei de fapt |
Alexpa, te-am raportat la moderator pentru nerespectarea regulilor acestui forum (repsectarea temei subiectului la care postezi) si pentru atac la persoana...este a doua oara cand faci referire la persoana mea in termeni tendentiosi si neadecvati! Pentru binele tau...sper sa incetezi!
CATI POZE NOI
Amina_Marina spune:
E , ok sa cantaresti carnea, nu e nimic rau. Si ai aici in japonia , in milioanele de carti cu retete scrie cam cita cantintate este voie sa-i dai, in functie de luni sau dupa un an. M-am uitat acum in carti si ute ce scrie.
De la un an , pina un a jumate copilul are voie 15g carne la o masa.. de la un an jumate 20g. De ce e bine sa stabilesti gramajul? Ca sa stii cite kalorii papa copiulul la o masa..
Mesele trebiie sa fie bogate in vitamine si minerale, nu colesterol si carbohidrati.La clubul scutecelor povestea o mamica ca i-a dat sa pape puiului ei o pulpa de pui intreaga.Acea mamaica era foarte bucuroasa...
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."