Fiv la cluj 19 - mult noroc!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

buna dimineata ,dragutele mele azi vor sa serveasca o cafeluta , un ceai, un lapte sau o cicolata calda?
va doresc sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

am o dilema- eu maine dimineata plec spre Cluj la control-eco pentru a-mi introduce si menopurul, dar eu nu am terminat cu cm ce fac? merg asa? a mai trecut cineva printr-o astfel de situatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Georgetani, du-te linistita. Pentru noi, o eco intravaginala in perioada in care suntem la M e cam.... ciudat , dar pt dr e ceva obisnuit.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna dimineata fetelor..
multumesc de urari
eu am ajuns duminica dimineata cu bine..
eu azi plec la tara , am intrat sa va salut doar...
sa aveti o zi excelenta!!!!!
pt toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

ok georgie-hai nu ne bate si nu te supara..
insa-eu una ma bucur ca a venit perioada asta a sarbatorilor!ptr ca imi mai limpezeste mintile si imi insenineaza zilele..nu ma mai dau cu capul de pereti non stop gandindu-ma doar la bebe(desi nu pot sa ratez zilele fertile!)hihi..pe mine ma linisteste perioada asta!
hmm..si ce sa va zic..dupa Paste incep muncile..trebuia mai repede insa am vrut sa ma bucur de sarbatori..
asa ca..abia astept sa fac pasca,cozonac,salata beof,oute rosii..yupiiiiiiiiiiiii-de-abia astept!
deci fetele-eu sun t happy!!sper ca asa sunteti si voi!!
aaaaa..si azi in iau in primire pe nepotel la smotocit!la piscat falcute,la muscat de manute si picioare,la luat in brate....hihi..de-abia astept!
fetele-eu va doresc o saptamana de vis!!si daca e si cu rezultatul scontat,cu atat mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

georgie, si eu am patit la fel acum cateva luni.Asta e!m-a chemat la echo cand eram la CM(una dintre ultimele CM, prin decembrie), si mi-a zis doctorita ca e ceva normal, sa nu ma rusinez.oricum, cica in perioada asta se vede cel mai bine daca ai sau nu folicul si nush-mai-ce( endometrul si inca ceva). stai linistita!Eu nu zic ca va fi comod..ca nu va fi, dar doctorii-s satuli de lucrurile astea.Oricum, sa nu iti pui tampon, ci absorbant(scuze daca stiai lucrul asta, dar mai bine sa ti-l repet sa ma asigur)

uratico, de unde atat optimism? mai trimite-mi si mie o bucatica, ca la mine e gata stocul de luna asta....

brunadria, sa te distrezi frumos la tara. adu un borcan de aer curat si pentru mine de acolo

gata, ma duc la tatik sa joc un remmy.ii mai ridic si lui moralul, acum ca mama e la iasi internata, si ma mai relaxez si eu. poate4 de data asta nu ies chiar pe ultimul loc.

v-am poopat gagici!la multi copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
iar am aparut dupa plimbari prin tara
de asta data, uratica am fost aproape de brasov m-am gandit la tine si tare mi-ar fi placut sa ne vedem, dar am fost tot intr-o fuga ramane pe altadata. s-ar parea ca vor mai fi team building-uri prin zona.
voi ce mai faceti? cam liniste pe aici! ce faceti fetelor? prestati?
criadema ce fac strumfii? cu traznai au mai facut? sau sunt cuminti pentru a putea veni iepurasul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..buna fetili..
cum mai e starea natiunii???
hmm..mai copilus..cum poti tu sa zici ca ti s-a terminat stocul de optimism?mai ales la anisorii care ii ai??pai mai fetita,tu de-bia intri in viata!!asa ca..fii pe pozitii ca trebuie sa faci fata la multe!!si ai sa poti,ptr ca nu ai incotro!!
si..da!eu mi-s tare optimista si bucuroasa ptr ca vin sarbatorile!!de-abia astept!asa ca..fac curatenie,ma fac frumoasa..si o sa ma petrec de numa numa!asa ca..vreau sa uit de bebei,de bebici,de bebeloi..ptr ca vreau sa ma bucur de tot,sa traiesc,sa uit..ca sa pot sa o iau de la capat si sa reusesc de data asta!sa merg pana la capat!
asa ca am in plan urmatoarele chestii-laparo si histero,analize complete ca sa ma asigur ca e totul ok-in viitorul apropiat si pe urma fiv!
madule-ce bine-mi parea sa te vad!ca si-asa frec buha pe-acasa degeaba,de una singura!asa ca..incerc sa experimentez retete noi!
georgie-deci??cum esti??cum te-a gasit nenea dr-ul?
voi fetele-ce mai faceti???hmm..cred ca deja incepeti sa sarbatoriti!
hihi.. fetele si distractie placuta va doresc!eu ma duc sa ma fac o faina-sa fiu pe placul intrusului!apoi ma duc la alergat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

buna ziua fetite dragi!

am aparut si eu la orizont. Intr-adevar e cam liniste pe aici.pe unde umblati?

maddutz..team-ul asta de pe forum te asteapta sa mai scrii cate ceva, ca iti duce doru'

uratica...cat optimism in tine. Nu am mai vazut de mult asa ceva. si eu ma bucur de sarbatori, dar nu chiar asa de tare, mai ales ca al meu sot(viitor) ma lasa singura din nou...si se intoarce miercurea viitoare.eu sunt cu gandul numai la cluj, dar mai am de asteptata cam o luna pana sa ma duc acolo. Oricum, poate sapt viitoare ma duc la un echo sa vad ce a fost cu sangerarea aia de 15 zile, si sa vad daca chistul ala a disparut sau nu.cine stie?cu putin noroc-putin mai mult noroc- poate imi zice doctorita ca-s mamica.hahaaha...ce vis indraznet!

v-am poopat pe toate. ma duc sa fac ceva de pap, ca mor barbatii astia de foame cu mine (tatik si omu' meu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele!
abia am reusit si eu sa intru pe la voi sa vad ce mai faceti dar se pare ca atmosfera sarbatorilor isi intra in drept,si eu abia astept sa vina weekend-ul, chiar am nevoie de liniste si relaxare.vineri am fost la gine, mi-a zis ca e totul ca la carte, si ca nu ar exista nici un impediment in instalarea sarcinii,asta la mine, dar cand a vazut spermograma intrusului .initial m-i la recomandat pe Micu pentru IA, dar apoi a zis ca e posibil sa nu fie deacord cu IA pentru ca sunt imobili si asta ar insemna ca ar fi 100% esec.singura sansa , deci, este FIV+ICSI.nici nu vreau sa ma mai gandesc ca simt ca innebunesc, o a las timpul sa treaca pana cand voi fi suficient de pregatita.
o sa va tin pumnii voua si o sa ma bucur pentru reusitele voastre
toate fetele si in cazul in care nu o sa mai reusesc sa intru pe la voi, va urez de pe acum "sarbatori fericite" si multa dragoste alaturi de cei dragi, fie ca Sfintele Sarbatori sa ne aduca pace, lumina si putere de a infrunta viata cu bune si cu rele.

Mergi la inceput