Fiv la cluj 19 - mult noroc!
Raspunsuri - Pagina 3
naida87 spune:
georgie, imi pare rau, dar eu nu te pot lamuri. Is cam in plop la capitolul asta.
eu m-am asezat un pic sa imi trag sufletul.Mai acusica plec in cautare de copil cu blana alb (catel) ca nu stiu pe unde s-a dus cu copilul cu blana a vecinului. Si apoi..ma duc din nou la spital. Maica-mea asta se imbolnaveste singura! plange intr-una de parca vine sfarsitul lumii. Tre' sa intru eu putin in ea, ca nu-i draq atat de negru...
v-am poopat...La multi ani floricelelor de pe aici!si Hristos a Inviat! pentru cine sarbatoreste Pastele maine.
georgetani spune:
voi chiar va faceti de cap nu gluma
poate nu a-ti observat ca mi-a aparut si mie o steluta-sigur e cea norocoasa
fetele voi ati vazut emisiunea de ieri pe B1-tv cu SULFINA BARBU si dr.TUNARU? este un pas inainte pentru noi,o noua raza de soare-este interesanta si daca nu a-ti vazuto intrati pe google: infertilitatea este o boala '' si o puteti vedea. incep si romanii nostri sa se mai dezmeticeasca- Doamne ajuta!
Apropo PASTE FERICIT pentru cine il sarbatoreste maine
georgetani spune:
Buna dimineataaaaaaaa hai ca va mai fac si azi cafeluta, lapticul, ceaiul, cicolata calda -luati ce doriti,ce poftiti
georgetani spune:
fetele eu iar plec la munci
voua va doresc o zi placuta, SA NA TRAITI CU NUMELE-floricelele noastre(si cei dragi voua)
PASTE FERICIT celor care-l sarbatoresc azi
sa ve dea Domnul sa vi se implineasca marea dorinta
naida87 spune:
multumim, georgie pentru urari si pt cafeluta.
eu sunt cam supi azi, ca pe langa faptul ca mama nu se simte prea bine...nu o lasa acasa nici macar pentru cateva ore.....mi-a mai fugit si catelul cu cainele parintilor mei. e goala tare curtea fara el..asa distrugator cum era...parca ceva din mine s-a rupt. Mi-am dorit tare catelul asta.aici este un filmulet de anul trecut cu nasa mea de cununie, baietelul ei...si..copilul meu cu blana(mic).
http://www.youtube.com/watch?v=1yygOWP_rMs
Parca DD a uitat de mine.Nu stiu cate imi mai da sa duc.
naida87 spune:
ei, acum sunt foarte fericita!s-a intors copilul cu blana!
Ce nu te doboara te face mai puternic...dar pana cand?
uratica spune:
fetele-multam ptr urari!intrusu o fu ff mandru!!bruni-sa ne traiesti floricico!!!sa cresti maricica-cu burtica!!
si..deci sa vedem.. ce mai ziceti,ce mai faceti?cu cine?de ce?
hihi..vad ca georgie a bantuit pe-aici mai mult si cu copilusul..asa ca imi cer scuze ca nu am aparut si eu zilele astea..insa..fusei ff ocupata!a fost ziua intrusului si plus de asta si Pastele la soacra-mea!asa ca m-am petrecut!da..am si prestat!!stiu ca sun tem in post..insa stiu ca Doamne Doamne ne iubeste si pe noi si ne iarta pe noi pacatoasele!si stiu si ca o sa faca o minune si ne va pune in curand cate un bebic in brate!
asa ca..dati-i bataie fetele!!
bruni-cred ca acum esti acasica-asa ca..bine ai venit!de fapt revenit printre noi!
hihi..vad ca eu sunt prima la apel azi..asa ca..buna dimineata fete dragi!sa aveti o saptamana placuta,plina de bucurii!
naida87 spune:
uratico, bun venit inapoi! sa-ti traiasca intrusul!si sa creasca...unde vrei tu. Cat despre prestatie....ne iarta DD...ca si asa din cauza LUI prestam atata fara folos.daca s-ar uita mai des pe la noi, poate ne-ar da si El macar cate un kinder ...si nu am mai pacatui in post!...ei, nu?!pai asta ar insemna divort
Cam tacute azi...poopici fetelor
georgetani spune:
beeeeeiiiiiiiiiii cei cu linistea asta pe aici? voi chiar vreti sa ne ..., eu intele florii, paste, prestari.....servicii in folosul familiei dar voi pauza nu mai luati? cei mult strica
gata ajunge cu dezmatul