agroturism la munte

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Deci..m-ati facut sa ma hotarasc sa merg si eu la munte. Bine, eu vroiam o saptamana, pana la urma bugetul a decis ca vom sta doar 3 zile.
Plecam la Sambata de Sus, eu am ales sa ne cazam chiar la hotelul manastirii.
O sa scriu impresii after, sper sa ne simtim bine. M-ar fi tentat Danes, dar mie mi se pare totusi expensive pentru o iesire de 2-3 zile. Poate ca si concediu principal, altadata...anul asta deja am rezervat in Grecia, insa nu mai am rabdare pana atunci, vreau sa mai ies din Buucrestiul asta cu picii...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Depinde cat de departe vrei sa mergi,fata de Bucuresti.Am sa insirui acum locurile pe unde noi am poposit.S-ar putea,la unele,daca le cauti cu google,sa le gasesti si cu site.
Sa o iau de la tine in sus,excluzand Prahova si Brasov.
-jud.Sibiu:Albota,pensiune cu pastravarie,loc imens de joaca,cazare excelenta la 4 margarete,mancare foarte buna,oameni primitori,din curtea imensa se vede vf.Moldoveanu,e la poale de Fagaras.Se ajunge acolo din europeanul dintre Sibiu si Brasov,intrarea prin localitatea Arpasul de Sus,se merge pe drum local aproximativ 10 km pana la pensiune,in zona exista o manastire si se poate merge si pe Transfagarasan,pana la Balea Cascada ,cu autoturismul,se face aproximativ un sfert de ora.
-tot jud.Sibiu:Perla Paltinisului,pensiune 4 margarete,situata pe drumul de Paltinis,la 4 km de statiune.Are loc de joaca,se pot face drumetii,mancarea excelenta,cazarea ireprosabila.
-tot jud.Sibiu:Biertan,cazare in pesniunea din cetate...nu stiu amanunte,doar am luat masa la restaurantul medieval.Se ajunge pe drum national,plecand de pe drumul ce leaga Medias de Sighisoara,sunt 15 km de mers.
-jud.Mures: loc.Danes,pensiunea Dracul Danes...exceptional,cazare de 3 stele,in pensiunea propriuzisa si la Centrul Ecvestru.Loc de joaca cat doresti.Are ferma de struti,precum si ferma de cai.Se poate,contra cost,calari,atat adultii cat si copiii,mai ales ca au ponei.Mancarea foarte multa si foarte buna.Personalul foarte atent si primitor.La vreo 4 km de mers cu masina,pe un drum local,aceasta locatie detine un han,Hanul Dracul Danes,unde exista cazare la han si loc de luat masa,restaurant.In plus este situat in zona de deal,departe de sosea.Loc de joaca cat vrei.Atractia de acolo,de la han,este o mini gradina zoologica,unde proprietarul complexului turistic creste caprioare,lebede,rate,lupi,diverse specii de gaini...foarte frumos.
-jud.Alba:in localitatea Garda,pensiunea Mario,cazare 2 stele...aici in afara ca dormi,trebuie sa iti faci singur mancarea.Se poate manca mult si bine,1 km mai la deal,la pensiunea Mama Uta.Tot in Garda,pensiunea Costi,la fel ca Mario.Se ajunge acolo venind din Alba ,prin Campeni,catre Arieseni.
-jud.Bihor:Stana de Vale.Am stat acolo,este frumos,loc mult,spatiu deschis,insa e o statiune cam pe duca.In afara de faptul ca-ti tiuie urechile de cata liniste poate fi acolo,altceva...mai nimic,decat drumetiile pe trasee montane.Exista o singura locatie de cazare,hotel Iadolina,este ok...atat,cazare 3 stele.Se ajunge din Belis.
-tot jud.Bihor,Baile Felix...am stat 3 zile la Pensiunea Iza...frumos,insa statiunea m-a dezamagit.Cazare la pensiune de 2 stele,cu mancare sa-ti faci singur.
-jud.Maramures:pensiunea Adriana,localitatea Sapanta...cazare de 2 stele,oameni exceptionali,se asigura mancare,am fost super incantata.
-jud.Suceava(cred):pensiunea Emma& Mario,in pasul Prislop,se ajunge plecand din Bocsa de Maramures catre Suceava.La iesirea din pas,cum intri in Moldova,pe dreapta.Este noua,cazare foarte buna,mancare de asemeni excelenta,cazare de 3 stele.
-jud.Suceava:pensiunea Mario din Vatra Moldovitei,cazare 2 stele,asigura macare in restaurant,pensiunea e data in folosinta acum 2 ani.Oameni de exceptie,recomand cu drag.
-jud.Neamt:loc.Targu Neamt,hotel Arcasul...cazare o stea,nu vreau sa scriu mai mult decat ca am fost foarte dezamagita.
-jud.Covasna;loc.Izvorul Muresului,Hotel...habar nu am cum se numeste,era scris in maghiara...cazare 3 stele,calitatea serviciilor foarte buna,personalul extraordinar de amabil si atent,mancarea foarte buna,mai ales specialitatile ungresti.Exceptie:hotelul este cam vechi si cam lasat nerenovat.
Cam asta ....daca-mi mai amintesc ceva,iti mai scriu....Aaaa,sa nu uit,tot in jud.Sibiu,sper sa nu gresesc,pensiunea Lunca Sibielului,din Sibiel...am vrut sa ne cazam,insa era arhiplin.Cazare 3 stele,curte mare,loc de joaca pentru copii.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

ana, ai mai fost pe undeva intre timp?? cat mai frumos si mai aproape de TM....

mi-a facut cu ochiul pensiunea albota din jud sibiu. tu ti-ai facut rezervare sau ai mers direct la pensiune. pe mine ma intereseaza pt inceputul lui iulie. psicina era ok, apa curata?? rece/mai calda??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare...
Abia acumm am vazut subiectul,scuze ca raspund acum,sper sa nu fie prea tarziu...

magghyc,la Danes este putin mai scump,este pesniune de 3 margarete,insa pentru ceea ce ei ofera si tot ce este acolo,preturile sunt foarte bune,nu te supara ca zic asta...
Vacanta frumoasa sa ai!

bbyasmine,multumesc frumos de intrebare....am tot fost prin imprejurimi,pana in data 8 Iunie,cand am stricat masina ferind un neatent....asta a fost sa fie.Acum voi sta pe tusa vreo luna,poate si mai mult,asta este...

La Albota nu am facut nici o rezervare...m-am dus pur si simplu,prima data si nu am gasit nici un loc liber....caci au rezervata pensiunea inca de prin Aprilie,Mai pentru toate lunile de vara....Iar a doua oara am mers in Octombrie,la teambuilding....deci era totul rezervat si aranjat.Asa ca nu stiu sa-ti raspund la intrebarile legate de piscina....sorry!
In judetul Timis am tot fost...prin padure si pe malul Timisului si ultima noastra escapada a fost in 7 Iunie,cu o zi inainte de necaz,cand am facut un ocol mai mult off road cu masina...o zi demential de frumoasa,din punct de vedere al excursiei....unde am vizitat Manastirea Saraca,dincolo de Gataia,pe drum de tara...si de acolo,tot pe drumuri judetene ce arata ca dupa bombardament,am ajuns la Dognecea...intrun veritabil off road....prin paduri,prin Cheile Dognecei,pe drumuri forestiere.....excelenta excursie!Poti vedea poze in pi casa 3
La Dognecea este pensiunea Colt de Rai,de 3 stele(margarete),se ajunge din Bocsa pe drum asfaltat,prin padure...acolo este un lac in care se poate face baie,existand si ponton unde oamenii fac plaja,pe sezlonguri....se poate face plimbare cu barca sau hidrobicicleta...sau canoe....Exista restaurant si bar,se pot face drumetii...totul la poale de padure....Pretul unei camere pe noapte este cam maricel,insemnand 150 lei cu mic dejun inclus.Pentru noi nu se merita sa stam cazati acolo,caci in maxim o ora,o ora jumate,suntem acasa,plecand de acolo(sau invers)....insa e minunat ca loc de relaxare....Din Timisoara pana acolo sunt in jur de 100 km,cu aproximatie....

Sa auzim numai de bine si vacanta frumoasa tuturor!

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ana, mersi frumos. am sa sun si eu la albota sa vad daca mai au camere libere pt inceputul lui iulie. inca o intrebare : e ok aici pt un copii de aproape 2 ani???
pupici

PS: pozele sunt super!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu am fost ieri pana la Moeciu sa vad cu ochii mei o pensiune la care rezervasem pentru luna iulie (Dor de munte moeciu de sus). Din pacate nu arata ca in poze deloc, curtea care ma incantase cel mai tare era de fapt deschisa (fara poarta, fara gard) si plina de alte case construite. Am incercat sa mai rezerv si la alte pensiuni dar nu am gasit decat la preturi foarte mari sau nu erau locuri.

Una peste alta, am revenit la o vila de la Predeal unde am mai stat si am fost foarte multumita. Eu cautam ceva care sa aiba si bucatarie ca sa pot gati eu din cand in cand.

Asadar, pozele de pe internet nu sunt deloc conforme cu realitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

bbyasmine,e super ok pentru un copilas de 2 anisori,are loc de joaca si leagane...spatiu foarte mare de alergat si joaca si este la....vreo 15 km de tumultul soselei europene...deci masini sunt numai cele care vin si pleaca de la pasniune...

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna
Am gasit pe net ferma daksa.Stie cineva ceva? Pagina lor e www.daksa.ro .
Noi cautam ceva pt sfirsitul lui august, cu cai, ferma, excursii, etc
Ce am vazut pe net pare f interesant,dar am vrea si ceva impresii de la cineva care cunoaste din proprie experienta sau macar din auzite de la prieteni.
Sintem o familie cu o fetita de 5ani si 8 luni, care iubeste animalele si in special caii. Stam la oras si am vrea sa ne reamintim atmosfera de la sat de la bunici.
Daca aveti si alte sugestii le asteptam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

va salut!
a fost cineva la pensiunea alpin- paltinis? pe site arata interesant dar recomandarile voastre mi-ar fi de mare ajutor..si de data asta.
am vazut recomandata pensiunea perla paltinisului, dar alpin mi-a facut cu ochiul pt ca are piscina. mai stiti cumva alte locurifrumoase pt cazare in zona rasinari- paltinis? multe multumiri si vacante placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Bebe Beca, imi spui, te rog, cum a fost la Danes? Ce mancaruri bune imi recomanzi?
Noi plecam peste o saptamana doar pt un we.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laura, o fost fain tare... mie mi-a placut puiul stroganoff si tocanita ardeleneasca. au mai adus un bucatar si fac 1 zi unul si 1 zi bucatareasa veche. Si cel nou mie nu mi-a prea placut, depinde de gusturi. Au facut micro ferma, e draguta pt copii, Rebeca se plimba zilnic pe acolo. Piscina era functionala, apa calda. Eu zic ca va va placea domeniul..

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput