agroturism la munte
Raspunsuri - Pagina 3
Marilen spune:
Noa, noi am fost la Cetatea medievala Biertan, Castel Cris, Sighisoara.Toate sunt in apropiere.Si mai sunt si alte cetati medievale in zona.
Si plimbari cu calul in imprejurimi.Dupa un anumit nr. de ore de calarie am vazut ca multi pleaca insotiti de instructori prin imprejurimi.Noi n-am avut curaj.
La han e frumos, exista o poienita pe care zburdau liberi ponei si caluti si copiii chicoteau si alergau dupa ei,ce fericire...(din pacate nu le dadeau drumul prea des).Si iepurasi si cerbi si caprioare si struti si un lac pe care se plimbau lebede negre si albe... si mi s-a facut asa dor de Danes...
Ana68 spune:
Adaug la cele deja scrise Marilen,orasul Medias,oras medieval,unde poti vizita centrul,e foarte frumos.Si daca te nimeresti la Zilele Mediasului,in luna Iulie,din cate stiu eu,o sa te simti efectiv ca in Evul Mediu,caci pe strazi misuna numai cavaleri si domnite...
Apoui socotim un drum de Sibiu,care inseamna de la Danes pana la Sibiu aproximativ 80 de km distanta.Vizitarea Sibiului,a celebrului Bruckental,care mie mi-a luat numai 2 ore sa alerg prin el,nu sa vizitez si sa admir operele...De la Danes,luando din Medias prin Mosna si taind campia,ajungi la Voila,in europeanul de Brasov...poti merge la Cartisoara si la Balea Cascada ,pe Transfagarasan...Tot pe acolo poti ajunge in Agnita,tot orasel micut,cu cetate.In partea opusa,daca te vei decide sa urci putin catre Rasinari,acolo exista o casa memoriala ,nu mai stiu cum se numea celebrul om a carui casa a fost,spre rusinea mea....insa stiu ca exista,un coleg de al meu a vizitato.Toata zona aceea,intre muntii Fagaras in sud,Sighisoara si Brasov in est,Sibiu si Alba in vest,Medias si Tarnaveni in nord,e plina de castele si cetati medievale,unele uitate in paragina si in vremea timpului.Urla istoria din pamantul acela...Mai poti merge la Bazna, mai la deal de Medias,nu foarte mult...unde sunt bai termale,piscina de inot.Tot asa poti merge la Ocna Sibiului.Complexul termal de acolo a fost renovat si arata bestial,comparativ cu bietul orasel.
Cam asta mi-am amintit acum....posibilitatile sunt atat de multe si de frumoase,totul e sa ai ochi sa le vezi si sa le privesti....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Bebe Beca spune:
La 75 de km de Danes este si salina Praid. Si merita mers pana acolo intr-o zi.
Activitati se pot face, o multime. La sfarsitul lunii iulie este si festivalul de arta mediavala de la Sighisoara.
oricum, pentru perioada de vara, recomandarea mea este sa va faceti rezervarile din timp, Domeniul este un loc foarte cautat.
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
anemona spune:
Chiar daca Pastele si 1 Mai au trecut, vara este in fata, asa ca o sa va impartasesc experienta noastra din acest weekend. Am fost intr-o zona minunata, intre Fagaras si Sibiu, numita Sambata de Sus. Este o zona superba, la poalele Muntilor Fagarasi, dar o zona imensa de platou, pe unde te poti plimba in voie cu copiii, fara urcusuri si pante (noi am fost si cu rolele pe aleile din preajma unei manastiri , caci este si o manastire superba acolo, Manastirea Brancoveanu).
Sunt mai multe pensiuni si hoteluri in zona asta.
Noi am stat la Hotelul Poiana Izvorului unde ne-am simtit excelent din toate punctele de vedere. Au inclusiv piscina interioara incalzita si se pare ca in vara asta vor face si una exterioara.
Recomand locatia pentru cazul in care vreti un loc lipsit de aglomeratie, cu o liniste desavarsita, zone superbe de vegetatie, padure unde poti merge la un gratar, unde te poti plimba in voie, face plaja sau merge cu bicicleta.
Imi pare rau ca nu am descoperit mai devreme locul asta, mi-a placut mult de tot. M-am intors cu bateriile incarcate.
Ana68 spune:
Sper ca ai pus poze in album,ca tocmai ce-am dat click pe poziciu din semnatura si bag ochii pe la webshotu tau...
N-ai pozeeeeee....cu Sambata...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
anemona spune:
Ana, nu, n-am pus poze... N-am mai pus de multa vreme poze acolo, tot sper sa reactualizez.
Daiana, noi am platit 150 ron camera dubla cu mic dejun inclus. Au si apartamente cu 250. Preturile la mancare sunt bune, as zice. La ciorbe si mancare gatita chiar foarte bune (4-5 lei o ciorba, 9 lei de ex ciolan cu varza). La gratare cam ca peste tot, poate o idee mai mici.
Mai vreau sa adaug ca in Sambata de Jos, la doar cativa km de statiune, este si o herghelie care vara este deschisa. Noi nu am avut timp sa trecem pe acolo, dar cred ca e bine de stiut.
Graviduta spune:
Ioana, sa-ti traiasca cea mica, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Pe baza recomandarilor voastre (Ana, multumesc si tie ) de aici, tocmai am facut o rezervare la domeniu, centrul ecvestru, pentru 19-24 iulie. Sper sa mi-o confirme, mai ales daca zici ca e full deja.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
ralucis spune:
fetelor, ca tot vorbiti de pensiuni din acestea, noi am fost saptamana trecuta si am stat doar o noapte, din pacate, eram in drum spre casa, la o penjsiune care mi-a placut tare mult, http://www.conaculdintrerauri.ro/, situata in localitatea gura raului din judetul sibiu, a fost cazarea pt un apartament 120 de lei, mancarea excelenta, facuta de ei, si ieftina, un mini-lac cu pestisori in fata pensiunii, teren spatios tot acolo, ceva leagane pt copii, curat, mobilierul din camere mai rustic, lemn curat si frumos, usi de lemn, dar mie imi place acest stil, ne-am simtit foarte bine, oamenii extrem de calzi si de primityori, ne-au asteptat, saracii, pana la 10 si ceva seara cu mancarea calda. nsite gazde extrem de primitoare si atente. va recomand cu incredere!