Clubul moldovencelor de peste Prut(61)
Raspunsuri - Pagina 9
Lucia_B spune:
buna fetelor
voi, cele din RO, pina va intilniti o data, noi - cele din MD, ne intilnim de 10
saptamina aceasta ne-a gazduit Cornelia cu Mirelus. a fost super. atit de mult ne-a placut incit ne gindim sa ne facem "abonament" la ele .
pt cine nu stie, Cornelia e o gospodina de nota 10+, ne-a asteptat vre-o 3 zile la rind (tare greu ne-am adunat) cu copturi. ultima am apucat chiar s-o gustam, super gustoasa .
un wee placut si numai bine
pogonici1977 spune:
sper ca nu va deranjez...dar am o mare rugaminte la voi..fetele din moldova
am nevoie de sfaturi si informatiii
suntem un cuplu care ne chinuim de 3 ani sa avem si noi copii, investigatii, tratamnete, analize ,..etc..si nimic pana acum...nici macar nu stiu cum arata un test de sarcina cu II liniute...am tot discutat cu div pers pe forum, sfaturi..pareri si neam decis sa aj la un dct la chisinau, cai e renumita clinica de acolo
am vb cu celebrul dct VLACESLAV MOSIN pe email , iam explicat situatia noastra si treb sa venim dupa pasti...
tragedia nu a intarziat sa apara..sau inchis granitile..si acum suntei intro situatie fara iesire...nu stim incotro sa apucam
gandul nostru e tot la dct mosin...caci a dat ff multe rezulate bune si multi parinti iau facut fericiti...
intrebarea mea era> cum as putea sa ajung eu la chisinau?? mai sunt granitele inchise ptr noi cei din moldova?? tot cu viza poate trece?? daca da, care e procedura de a face rost de o viza??...orice mar ajuta e contra cost..bineinteles....
credeti ca mati putea ajuta???
va rog din suflet..ajutatima, datimi un sfat...
sunt disperata...am 32 ani si sotul 36 , si ma simt ca o leguma...nu stiu incotro sa mai apuc...ne dorim si noi copii enormmm de mult...
e trsita si pustie casa fara copiii...
la noi in tara nu indraznesc sa fac un FIV..am trecut prin prea multe experinete pe aici, si mam simtit un cobai pe banii mei si corpul meu
am tras si chinuit f mult din cauza unor celebrii dct romani...
va rog nu ma ocoliti si datimi un sfat,...sau un ajutor
Lucia_B spune:
buna
draga pogonici - cu parere de rau nu stiu cum/care e procedura cu vizele, dar pot sa te sfatui sa te adresezi la doamna Racila, e o femeie de milioane. e drept ca si mosin face treaba buna. eu personal cu o femeie mai bine ma inteleg. cel putin pe ea o consider ca medicul meu ginecolog. m-a consultat si me-a dus sarcina la distanta (prin telefon)
sanatate si numai bine
pogonici1977 spune:
dami te rog o adresa de email a acestei dct RACILA..caci sincer nu am auzit de ea...toate fetele de pe forum au fost la dct Mosin
alegrutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 sper ca nu va deranjez...dar am o mare rugaminte la voi..fetele din moldova am nevoie de sfaturi si informatiii suntem un cuplu care ne chinuim de 3 ani sa avem si noi copii, investigatii, tratamnete, analize ,..etc..si nimic pana acum...nici macar nu stiu cum arata un test de sarcina cu II liniute...am tot discutat cu div pers pe forum, sfaturi..pareri si neam decis sa aj la un dct la chisinau, cai e renumita clinica de acolo am vb cu celebrul dct VLACESLAV MOSIN pe email , iam explicat situatia noastra si treb sa venim dupa pasti... tragedia nu a intarziat sa apara..sau inchis granitile..si acum suntei intro situatie fara iesire...nu stim incotro sa apucam gandul nostru e tot la dct mosin...caci a dat ff multe rezulate bune si multi parinti iau facut fericiti... intrebarea mea era> cum as putea sa ajung eu la chisinau?? mai sunt granitele inchise ptr noi cei din moldova?? tot cu viza poate trece?? daca da, care e procedura de a face rost de o viza??...orice mar ajuta e contra cost..bineinteles.... credeti ca mati putea ajuta??? va rog din suflet..ajutatima, datimi un sfat... sunt disperata...am 32 ani si sotul 36 , si ma simt ca o leguma...nu stiu incotro sa mai apuc...ne dorim si noi copii enormmm de mult... e trsita si pustie casa fara copiii... la noi in tara nu indraznesc sa fac un FIV..am trecut prin prea multe experinete pe aici, si mam simtit un cobai pe banii mei si corpul meu am tras si chinuit f mult din cauza unor celebrii dct romani... va rog nu ma ocoliti si datimi un sfat,...sau un ajutor |
Buna Pogonici,
Imi pare rau ca bebe intarzie sa apara, nu va descurajati.
Din pacate e cam dificil de obtinut o viza pt Moldova acum,am inteles ca dureaza obtinerea invitatiei cel putin o luna, nu se obtine ca in Romania cu o sipla vizita la notariat, ci Ministerul de Interne o emite.
Sincer nu cunosc procedura decat din auzite, cred ca fetele care au incercat sa obtina viza pt cetateni romani pot spune mai multe.
Iti tinem pumnii sa reusesti sa il ai pe mult doritul bebelus
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
alegrutza spune:
citat din mesajul lui Lucia_B buna fetelor voi, cele din RO, pina va intilniti o data, noi - cele din MD, ne intilnim de 10 saptamina aceasta ne-a gazduit Cornelia cu Mirelus. a fost super. atit de mult ne-a placut incit ne gindim sa ne facem "abonament" la ele . pt cine nu stie, Cornelia e o gospodina de nota 10+, ne-a asteptat vre-o 3 zile la rind (tare greu ne-am adunat) cu copturi. ultima am apucat chiar s-o gustam, super gustoasa . un wee placut si numai bine ------------------------------- Bucate Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008) "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!" |
Buna, voi va intalniti de 10 ori ca va e mai usor sa va strangeti,
Chisinaul e mai mic Da' noi pana ne adunam din toate zarile Bucurestiului, amushamush trece anu'. Asteptam pozele voastre.
La noi a turnat ieri cu galeata, normal ca terasa s-a exclus din start, ne-am aciuat si noi la Pizza Hut, ne-am simtit foarte bine, speram sa repetam cat de curand experienta, eu cel putin abia astept, punem si poze mai pe seara daca ne permite copy rightul:D
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
pogonici1977 spune:
voi cele de pe forum de aici, ati facut vreo invitatie la cineva din romania ptr obt unei vize???..stie cineva care e procedura?????
LiliaToma spune:
citat din mesajul lui pogonici1977 voi cele de pe forum de aici, ati facut vreo invitatie la cineva din romania ptr obt unei vize???..stie cineva care e procedura????? |
cineva din md tr sa faca invitatie la ministerul de interne. Cu invitatia se depune dosar la ambasada aici in Bucuresti. Asta teoretic. Practic, eu nu am auzit inca pe cineva sa fi reusit. Si oricum, sanse exista ptr cei care st membri de familie( daca te invita sora, fratele, mama, sotul) in rest.. Dumnezeu cu mila... dar nu cred sa reusesti ceva.. imi pare rau..
La noi a depus fratele, dar deocamdata inca mai asteptam.. Cred ca e mai bine sa te orientezi spre alt doctor. Cu siguranta in toata UE unde poti circula exista doctori mult mai buni..
alincic spune:
Salut fetele!!!!
Nici nu am stiut ca e atit de complicat cu vizele astea acuma,si e doar MD si RO,dar suna de parca vrei sa vii in SUA ,imi pare rau pogonici1977,ca tre sa te confrunti cu asa situatie,atunci cind speranta iti era mai mare.Poate totusi reusiti voi sa gasiti iesire din situatie
Am vazut pozele Moldovencelor noastre romance,ce dragute si cochete sunt , bravo ca ati fost asa rapide si nici ploaia nu v-a oprit
Lucia,Cornelia, si voi ati fost harnice,dar poze ati facut??? sau era prajitura Corneliei prea buna sa va amintiti de aparatulfoto
Cu intirziere,dar felicitari tuturor cu Ziua Copiluilui
fericire tuturor copilasilor.