Clubul moldovencelor de peste Prut(61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna fetelor

Pogonici, mi-a venit o ideie - ai putea merge la Kiev, Ukraina. Ei sunt foarte buni in domeniul acesta. si cu vizele cred ca e mai usor. Alina cred ca stie mai bine, daca tot socrii sunt de acolo si Sasha ii viziteaza.

avem si noi fre-o doua poze, acus le pun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut la toti!!!!

Lucia,faine pozele, ce rasfatate sunteti voi ,prajituri de tot felul ,sucuri si coctailuri,copii frumosi si o terasa de toata frumusetea . Vreau si eu acolo cu voi,poate la anul ajungem si noi cu Mariana pe la voi(asta e un vis al nostru). Cornelia este o gospodina de nota 10 ,imi place mult de tot,bravo.

Acuma ma duc sa ma apuc si eu de gatit cina, sa nu ramin in urma cu gospodaritu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna fetelor!!!
Intru foarte rar pe aici ca nu prea am timp si...totusi va mai urmaresc
Ma bucur pentru voi ca aveti timp si pentru voi,sinteti toate frumoase si aveti si copii frumosi
Am o intrebare,daca cineva a pregatit cindva brinza facuta cu cheag,pe internet nu am gasit,sint sigura ca se va gasi cineva sa vina cu receta sau macar cu un sfat,am cheag in praf.Multumesc anticipat.Despre noi pot spune ca sintem fete mari si facem si sotii.Mult timp nu prea avem ca de o saptamina am trecut la casa noua si mai aranjam lucrurile in fuga ca peste doua saptamiini merge mamica la munca dupa 2ani de odihna
Va si o saptamina placuta sa aveti!!!

Mergi la inceput

buna
ce mai faceti?
la noi e OK.

vin cu o mare noutate, ieri la 18:30 a nascut Doroti . Are o fetitsa frumoasa si sanatoasa de 3.600. mami, tati si surioara sunt cei mai fericiti.

si, sa va mai povestesc ceva , tot ieri ea a fost la noi, cam pe la 13 a plecat (i-am dat wrapul Evei). se simtea bine, doar ca se plingea de dureri la oase si ca nu mai poate, nu mai are rabdare sa-si tina puicuta in brate.
dupa ce a iesit de la noi a mers la fratele ei, in drum deja avea contractii regulate , putea fumeia sa nasca-n drum .

deci, eu presupun, ca fata astepta sa faca mama rost de wrap, ca tot de vre-o luna vorbeam de el, si daca tot il avea - si-a dat startul

Mergi la inceput

Salut frumoaselor!!!!
Felicitari Diana!!!!!!!!!!!!! Sa creasca fetita sanataoasa !!!!!!!

Lucia ,ce e asta Wrap,adica la ce il folositi? ce haioase sunt fetele astea,asteapta sa fie totul gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna fetelor!!!!
Felicitari Diana pentru,multa sanatate voua,doua surioare-foarte frumos
Lucia,multumim pentru vestea frumoasa,dupa cum am observat voi sinteti doar trei in Chisinau?....am vazut pozele de la botez sinteti o familie foarte simpatica
Nu am primit raspuns la intrebarea mea,sa inteleg ca nimeni nu are ideie de brinza facuta cu cheag
Va doresc un we placut.

Mergi la inceput

Alina - e un fel de sling
uite aci mai multe detalii:
http://www.babysling.ru/sharf.php
http://www.sling-sharf.ru/howto.php

Mergi la inceput

OK,Lucia,m-ai lamurit ,multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Felicitari, Diana!!!!!Refacere rapida, asteptam vestile!!!!
Lucia, poate stii si numele fetitei???

Noi ieri am fost la gratar, de fapt..mergem in fiecare duminica..., ce bine e sa stai afara, la aer...
We asta trebuie sa vina finii nostri de la Chisinau, abia astept sa-mi vad finuta, e insarcinata in 25 saptamani.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marianca

Buna fetelor!!!!
Felicitari Diana pentru,multa sanatate voua,doua surioare-foarte frumos
Lucia,multumim pentru vestea frumoasa,dupa cum am observat voi sinteti doar trei in Chisinau?....am vazut pozele de la botez sinteti o familie foarte simpatica
Nu am primit raspuns la intrebarea mea,sa inteleg ca nimeni nu are ideie de brinza facuta cu cheag
Va doresc un we placut.

Some people dream for success,while other wake-up and work hard at it.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Salutare, am ramas in urma cu cititul si cu scrisul, dar o sa recuperez, promit
Acuma, am intrat sa ii zic intai Dianei, multe felicitari, sa fie intr-un ceas bun, sa o fereasca Dumnezeu de cele rele pe ea, pe fetite si pe familia ei.
Si pentru Mariana: mama mea facea branza cu cheag de miel. La inceput folosea chiar un cheag de miel din care lua cate putin, pe urma cumpara de la farmacie cheag facut praf. Imi amintesc, ca doar punea praf din ala in lapte incalzit putin si lasa asa. Dupa care punea in tifon si lasa sa se scurga, iar la final punea sub presa.
Dar nu imi amintesc proportiile, daca sincer.. Dar stiu ca la cheagul praf pe pachet era scris proportia.
Edit, inainte sa dau send, am cautat pe net si am gasit ca se pun doua linguri de cheag la 10 l de lapte. Sper ca te-am putut ajuta cu ceva macar.

Mergi la inceput