Clubul moldovencelor de peste Prut(61)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Crinia spune:
Buna fetele!!!
Lucia felicitari pentru mica crestina. Foarte frumoase pozele. Mi-a placut mult rochia ta (de unde ai cumparat-o si citai dat pe ea, dac nu e secret). Rochita Evei e super frumoasa, zici ca e o miresuica. Acuma sa intelg ca Eva a avut 2 rochite, e una inainte de botez si alta dupa? Laura a crescut mare deja, e o frumusete de fata. Bravo voua, aveti copii foarte frumosi.
Cornelia felicitari pentru noul look. Iti sta foarte bine. Unde te-ai tuns? Cum ti-ai ales freza?
Alincav am vazut pozele de la Paris, sunt superbe. Felicitari pentru o vacanta atit de frumoasa. Cred ca mama era cea mai fericita :)
Alincic pai copii tai ies in vacanta asa de repede? Ce veti face cu copii? Unde ii dai dai daca sunteti la serviciu toata ziua?
Vero frumoasa mobila ai ales.
Si la noi noutati nu prea, inafara de faptul ca nu ne putem duce in MD pe 5 iunie, dupa cum ne planuisem, nu e gata certificatul de nastere a Cristinei. Aicea procesul dureaza 16 saptamini, iar info de pe site ne-a dus in eroare (ei scriua ca fac in 15 zile), de aceea si am cumparat bilete. Acuma am schimbat data plecarii, cred ca ne vom duce in iulie.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinkav spune:
Lucia, ai doua fete foarte frumoase!!!La fel ca si mamica. de altfel!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alincic spune:
Salut frumoaselor!
Crinia,ce bine ca ai mai aparut ,imi inchipui ca esti mai ocupata acuma,in postura de mamica cu 2 puiuti. Ce mai face Cristina,cum e?? cumintica? cred ca a crescut deja decind nu am vazut-o noi.
Copiii mei au iesit in vacanta pe 21 mai, am rezolvat-o cu dadaca sa stea cu fetele si Sami merge cu tati in cursul zilei,caci el e mai marisor.
Alinka,cum te simti fara Olivia ? nu ti se pare casa pustie?
Cornelia,ma alaturi si eu intrebarilor Carinei,cum si unde ai ales frezura??
Eu am terminat de gatit mincarea si desertul ,copiii imi dorm la amiaza si eu ma duc sa fac o baie relaxanta cu sare
cam asa la noi in weekwnd cind tati nu e acasa.
Va doresc la toate o duminica frumoasa si mai scrieti va rog,ca se prapadeste subiectul.
P.S. dar unde a disparut Lilia??? alooo??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna fetelor
mercik inca odata pt felicitari
Crinia - noi am avut trei "nareaduri" , unul pina la botez - casual, al doilea - cum ai spus "miresuica" indata dupa botez, si a treia - freestyle, cind era party in toi.
rochita "miresuicii" e a Mirelei (Cornelia).
Avem noi rochita noastra de miresuica, a Laurei, dar mi-am dorit sa fie fetele in rochii diferite.
Rochia in care am fost eu imbracata e de la sunsyte, si costa cam 2500 lei, (dar tot nu e a mea)
alegrutza spune:
Foarte frumoase pozele de la botez, aratati toti super, iar fetele ce sa mai zic niste dulceti!
Apel la bucurestence: nu vreti sa ne vedem sambata viitoare,mi-e dor de voi
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
alincic spune:
A inceput o noua saptamina,si va doresc la toate sa fie una frumoasa
Noi astazi avem liber,asa ca mai stau pe acasa.
Vero,ce as veni si eu sa ma intilnesc cu voi,acuma colegii nostri de clasa au intilnire impreuna cu prima noastra invatatoare, stii ce rau imi pare ca nu ma pot vedea si eu cu ei
Lucia, inca o data va zic,ca ati fost sclipoatoare fetelor,pe linga taticul vostru frumos
alegrutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alincic A inceput o noua saptamina,si va doresc la toate sa fie una frumoasa ![]() ![]() ![]() Noi astazi avem liber,asa ca mai stau pe acasa. Vero,ce as veni si eu sa ma intilnesc cu voi,acuma colegii nostri de clasa au intilnire impreuna cu prima noastra invatatoare, stii ce rau imi pare ca nu ma pot vedea si eu cu ei ![]() Lucia, inca o data va zic,ca ati fost sclipoatoare fetelor,pe linga taticul vostru frumos ![]() ![]() ![]() Alina,nascuta in Chisinau Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag album |
Pacat Alincic ca nu poti participa la intalnire, ar fi fost interesant sa remarci care si cum s-a schimbat,oricum bravo vous ca mentineti legatura si dupa atatia ani.
Iar referitor la intalnirea noastra, poate cand vii data viitoare prin Bucuresti, reusim sa organizam ceva.
Revin cu detalii despre intalnire, ce parere aveti de localul "Caru'cu bere" (Strada Stavropoleos 5), punct de reper Centrul istroric)?va dau link mai jos.De principiu, m-am gandit sa ne vedem pe la ora 17.00, sambata 30.05
http://www.carucubere.ro/ro/meniu
Mie mi-a placut localul, si este si mancare nu doar bere dupa cum am putea crede auzind denumirea:P
Preturile sunt ok, un pic mai mari decat media, puteti vedea meniul pe site.
Sper sa venim cat mai multe, daca puteti sa-mi confirmati as vrea sa fac rezervarea, in weekend am auzit ca e cam aglomerat.Deja am 4 confirmari de principiu.
Pup si pe curand:)
www.inimacopiilor.ro
Iata-l pe
alegrutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crinia Si la noi noutati nu prea, inafara de faptul ca nu ne putem duce in MD pe 5 iunie, dupa cum ne planuisem, nu e gata certificatul de nastere a Cristinei. Aicea procesul dureaza 16 saptamini, iar info de pe site ne-a dus in eroare (ei scriua ca fac in 15 zile), de aceea si am cumparat bilete. Acuma am schimbat data plecarii, cred ca ne vom duce in iulie. Mami lui ![]() ![]() |
WOOOOW, 16 saptamani!!! si daca te apuca nascarea din gresela in Canada si tu de fapt locuiesti in alta tara?Ce tre sa faci?Sau e asa doar pt rezidentii permanenti/cetateni?oricum e f mult.
Imi pare rau ca asta v-a stricat planurile, sper ca nu a trebuit sa platiti in plus pentru schimbarea datelor.
www.inimacopiilor.ro
Iata-l pe
alegrutza spune:
Cu mare intarziere, felicit sarbatoritii lunii mai:
Natalita, Vladut,
LA MULTI ANI , o copilarie frumoasa va urez scumpi copilasi, si parintilor felicitari pentru asa
www.inimacopiilor.ro
Iata-l pe
alegrutza spune:
O mica schimbare de planuri, la Caru cu bere nu mai aveau locuri pentru nefumatori, asa ca propunem o terasa in Cismigiu.
www.inimacopiilor.ro
Iata-l pe