Clubul moldovencelor de peste Prut(61)
Raspunsuri - Pagina 7
alegrutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lucia_B salut fetelo unde sunteti, auuuu?!!!! noi suntem bine. am trecut de ceremonii. totul a fost bine, doar ca Evi a plins foarte tare si mult la biserica pozele inca nu le am, "kak tolyko, tak srazu" le pun in albumul comun. toste cele bune si multa sanatate ------------------------------- Bucate Lucia mamili di 2 Laura (4 oct 2005) & Eva (1 dec 2008) "...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!" |
Neatza, fetele
Ce mai faceti?
Lucia, felictari pentru mica crestina, sa fie intr-un ceas bun si asteptam pozici.
Va pup
Veronica
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
alincic spune:
Salut fetili
Lucia,felicitari pentru mica crestina ,imi pare rau ca a cam plins Evitsa,dar bine ca s-a trecut totul cu bine.
Asteptam pozicile.....
Vero,sa inteleg ca tot cu treaba sunteti prinsi ,ce mai face flacaul???
Hai mai fetelor,unde v-ati pierdut????,ca mor de urit pe aici fara voi.
Diana,tu cum esti??
Hai sa va spun o noutate,Cornelia si-a facut un nou look ,si arata trasnet ,asa ca te rog Cornelia, sa pui poze si aici please.
Copiii mei mai au 2 zile si incep vacanta, asa ca avem veselie mare
Acuma v-am lasat si va zic o saptamina frumoasa la toate,sa aveti parte doar de bucurie si fericire
alegrutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alincic Salut fetili Lucia,felicitari pentru mica crestina ,imi pare rau ca a cam plins Evitsa,dar bine ca s-a trecut totul cu bine. Asteptam pozicile..... Vero,sa inteleg ca tot cu treaba sunteti prinsi ,ce mai face flacaul??? Hai mai fetelor,unde v-ati pierdut????,ca mor de urit pe aici fara voi. Diana,tu cum esti?? Hai sa va spun o noutate,Cornelia si-a facut un nou look ,si arata trasnet ,asa ca te rog Cornelia, sa pui poze si aici please. Copiii mei mai au 2 zile si incep vacanta, asa ca avem veselie mare Acuma v-am lasat si va zic o saptamina frumoasa la toate,sa aveti parte doar de bucurie si fericire Alina,nascuta in Chisinau Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag album |
Da Alincic, inca sunt prinsa cu curatenia, ajung de la serviciu si iar la treaba, sper azi maine sa termin.
Uitasem ca nu v-am zis pana la urma ce fel de mobila i-am luat lui bebe, mai jos e un link, bine eu am mai luat cateva elemente, ca de obicei mie nu-mi ajunge si apoi umplu camerele si nu ai unde te invarti :P
http://pifu.ro/pagini%20poze/camere%20bebe/pages/Camera%20Astrid%20bebe.htm
Pup
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
Lucia_B spune:
salut
mercik pt felicitari
cu poze o sa vin mai tirziu, ca inca nu le am pe toate.
P.S. : Cornelia arata super-puper , daca o intiniti in strada - nici n-o cunoasteti .
lia_c spune:
multumesc fetelor
iata noul meu look: http://s48.radikal.ru/i120/0905/10/c3e3f5cd700f.jpg
acum imi cer scuza dar cad de pe picioare, mai scriu miine
P.s. scuze Alina, am uitat sa-ti scriu din ce fac luminarile, cumpar parafina din farmacie, adaug creion din ceara pentru culoare si citeva picaturi de ulei aromat. daca te intereseaza mai in detaliu, iti pot scrie pe email...
lia_c spune:
salut
Veronica, mi-a placut mibila care ati luat-o pentru Oliver, si mi-am dat seama ca si Mirelei ar trebui sa-i schimbam patutul... Spor la curatenie, eu am impresia ca nu se mai termina la mine, adca nu-i in casa, apoi afara si invers...
Alinka, f frumoase pozele din Franta! Bravo ca ati mers!
Alina, copii asteapta vacanta?
Lucia_B spune:
Noroace
La noi e bine si frumos. Un pic mucoase, dar nu se pune
Am pus poze in albumul comun.
alinkav spune:
Salutare!!!
Trec sa va salut..nu am timp...abia ce am deschis azi sa citesc cate ceva...
Ma bucur ca toate sunteti bine..si noi la fel!
Olivia e la munte cu mama, mai sta o saptamana, Alex azi merge la o zi de nastere.
Cornelia, ce bine iti sta asa!Bravo!
Lucia, imediat trec sa va vad si pe voi!Sa va traiasca mica crestina!
La multi ani tuturor Elenelor!!!!!
LA MULTI COPILASILOR SABATORITI!!!!OLIVER, NATALIA ELENA SI VLADUT!!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alincic spune:
Salut fetele!!!!!
Lucia, ce frumoase pozele..... aratati superb,se vede ca a fost totul bine si frumos,mi-a placut sala.
Imi place cum Evita a iesit in unele poze,cu gurita cascata ori cu limba afara ,asa de dulce e.Si Lauras e o frumusete
Bravo