Clubul moldovencelor de peste Prut(61)
Raspunsuri - Pagina 6
alincic spune:
Salut fetele! sper sa aveti toate un we cit mai placut
eu am terminat de gatit si imi astept odorii sa vina acasa
Ce mai faceti voi???
Alinka,ce bine ati petrecut mini vacanta,super,imi inchipui ca mai vrei foarte frumoase locurile,bravo.
Davina,copiii asteapta vacanta cu mare nerabdare,dar eu sunt cam stresata din cauza asta.Caci lucrez si eu si sotul si trebuie sa ne schimbam schegiul cumva ,dar sper sa se rezolve.
Lucia_B spune:
Salut
vin sa ma laud :), Evi a trecut de perioada de criza, si e asa de dulce. nu mai este mofturoasa si capricioasa. perioada de soare a coincis cu invitatiile la botez/cumatrie (care, evident, le facem cu toata hurta :D) toti asa o lauda, dar mie imi cresc urechile.
of, deja am obosit de la invitatii ca nici nu mai vad nici un farmec in toata ceremonia care urmeaza sa aiba loc.
bine macar ca de insasi masa nu trebuie sa am griji.
va las, ca eu de intru in detalii, scriu doua pagini :)
un weekend placut si numai bine
alinkav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Davina Alinka am uitat sa scriu ca am ramas surprinsa sa vad cit de mic e portretul Mona Lisa,nu stiu de ce credeam ca e mai mare ... Drum bun si sa aveti timp frumos. poze |
Hahah, asa aveam si eu impresia inainte s-o vad, credeam ca e imensa, cat tot perete!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Salut fetelor!
De 3 zile tot deshid subiectul, si nu am reusit nici macar sa va salut!
Ce mai faceti?
Uite ca noi suntem bine, prinsi cu lucru, acasa copii si toate cele, dupa care adorm instantaneu!
Am fost si noi in mini vacanta de 1 mai acasa, a fost foarte placut, timpul a zburat rapid, si am si ajuns iarasi la Bucuresti.
Luni Olivia mea va pleca cu mama la munte(Tusnad), pentru 2 saptamani. Mama merge la sanatoriu, si cum nu am cu cine lasa pe Olivia, o ia si pe ea. Deja imi este dor...Vom veni sa-i vizitam la sf.saptamanii.Cu Alex am rezolvat cumva, cine sa-l ia de la gradi la 5 seara, ca noi abia la 6 jumate ajungem acasa.
In rest, copii cresc...si abia asteapta sa fie si mai cald, sa stam mai mult pe afara!
Lucia, spor la pregatiri, sa iasa totul cum iti doresti!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alegrutza spune:
Auuuuuuuuuu-auuuuuuuuuuuuuu-auuuuuuuuuuuuuuuuuu!
La noi de o saptamana e nebunie in casa, punem balcoanele (termopane adica), gresie in balcoane, ne-au facut dezastru muncitorii cat au stat , au promis o zi jumate au stat 4 de dimineata pana seara numai pt gresie, acum incercam sa scoatem praful pe care l-au facut, spalat geamuri draperii,tot, venim de la serviciu si la treaba...de abia se intrevede lumina doar in dormitor,montam mobila, in ritmul asta pana la anu facem curat, cred ca o sa incem sa "halturim" ca m-am saturat de asa program...
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
alegrutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alincic He,he,Vero,spor la munca voua ,sa ne dai de stire cind terminati Alina,nascuta in Chisinau Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag album |
Merci,acum am ajuns la schimbatul colectiei toamna-iarna pe cea de primavara-vara:P
Sambata am fost la gratar la nasului lui Oliver, asa ca am lucrat in Sfanta zi de duminica...pacatoshii de noi...eh dar ca sa nu pacatuim grav,nu tare ne-am horopsit:P
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sa o ajutam pe micuta Sonia!
Iata-l pe
Delfinelul OLIVER -25.04.2007
Lucia_B spune:
salut fetelo
unde sunteti, auuuu?!!!!
noi suntem bine. am trecut de ceremonii. totul a fost bine, doar ca Evi a plins foarte tare si mult la biserica
pozele inca nu le am, "kak tolyko, tak srazu" le pun in albumul comun.
toste cele bune si multa sanatate