Clubul moldovencelor de peste Prut(61)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
alincic spune:
La multi ani FETELOR SARBATORITELOR !!!!!!
Sa aveti parte de cei mai frumosi ani din viata voastra
Noi nu am avut net vre-o 2 saptamini,si credeam ca nu va mai gasesc printre primele pagini.
Deja suntem la casuta noastra, si copiii sunt cei mai fericiti.Au inceput si scoala, deci am intrat in ritmul normal ,adica mai ocupati .
Va doresc la toate un sfirsit de saptamina cit mai placut.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
doroti_5 spune:
Salut fetelor.
Ce liniste pe la clubul nostru!!!
Alina felicitari ca sunteti la casa voastra, sa fiti fericiti in ea.
La noi e binisor, am avut ceva probleme cu sanatatea (eu) si cu nervii (tot eu), si cu somnul mai avem (asta mica), si cu alintatul (asta mare), deci mai avem de lucrat si de lucrat in asa directie.
La casa am dat peretii si podurile cu amestec pina la finisaj, deci mai avem finisajul, am pus usile la odai si de afara, socrul nea facut sobele, deja trebuie sa vina sa ne puna incalzire, tot se intind nu stiu de ce, si mai avem de finisat inauntru si de incalzit pe afara dar cu incalzitul pe afara cred ca mai intirziem, sper din tot sufletul sa trecem toamna asta in casa.
Celelalte fete ce mai faceti, imi e dor sa va citesc.
Va pup.
alincic spune:
Salut fetele!
Nu mai speram sa gasesc pe nimeni pe aici, dar Diana afacut surpriza
Sper ca esti mai bine acuma cu sanatatea ,si ai grija de nervi draga,
mai las-o balta si tu,desi stiu ca e usor de zis nu si de facut.
Sanatate la fetitele frumoase, imi si inchipui ce mari sunt deja
Corina,tu mai esti in MD??? cum va petreceti timpul??? ce fac Cristina si Luci???
Va spun o saptamina frumoasa la toate
Danna_36 spune:
Buna ziua si scuze de derajj!
Am o mare rugaminte la voi, fetele de peste Prut: nu am ajuns inca in Republica Moldova, dar sper sa o fac cat de curand. Am citit mult despre atractiile turistice de la voi (si sunt destule!), deci pentru adulti e clar ca excursia va fi foarte interesanta, dar as vrea sa stiu mai multe despre ce ar putea face un copil acolo, ce distractii ar gasi. Nu ma refer la o zona anume. Oriunde. Si nu ma gandesc la centre unde se fac petreceri pentru copii, ma gandesc la locuri de joaca in aer liber, la parcuri, la piste de bicicleta sau role, la bazine de inot, la o plimbare cuvaporasul, la o gradina botanica, sau zoologica, la un centru de arta po****ra, etc, sunt sigura ca voi stiti mai multe!
V-as fi recunoscatoare pentru informatii, linkuri, imagini, adrese, orice!
Multumesc,
alincic spune:
Salut frumoasele!!!!
Dana,te-as ajuta cu placere,dar in 3 ani,s-au schimbat multe acolo,nu mai stiu nimica
In ultima vreme,fetele nu mai intra pe aici asa de des,poate daca Cornelia ar intra,ea mereu e la curent cu toate punctele de distractie si calatorie.
Va doresc un sfirsit de saptamina frumos la toate
Danna_36 spune:
Multumesc mult, Alincic, sper sa intre Cornelia si sa ma ajute macar cu un link, ceva!
doroti_5 spune:
Salut fetelor.
Ce mai faceti? s-a inchis topicul sau ati fugit la cules de vie, sau mere, ca via s-a cam terminat.
Noi suntem bine, slava Domnului nu avem raceli inca in familie, luind in consideratie ca Nuta imbla la gradinita inca nu mi-a adus nici un virus, ptiu-ptiu. Parintii mei au facut reparatie in casa, mamica nu-i acasa, e in Franta si eu am ramas "za starsii" si cu fata si cu mesteri, cu mincare, cu vopsitul, si cu conservele pe iarna. Parca le-am mai achipuit, si le scoatem in capat, dar am avut 2 luni de cosmar. Plus ca domnisoara Valentina ori nu adoarme devreme, deci pe la 1-2-3 de noapte, ori suge la fiecare ora si am un somn de prapadenie.
Lenuta este foarte foarte neascultatoare si nu mai stiu ce sa-i fac.
Incer sa o diversific pe asta mica, iam dat azi dovlecel, i-a placut. De adaugat adauga bine dar avem probleme cu dusu afara, de asta si vreau sa-i dau fructe si legume.
Cam asta despre noi.
Va pupam dulce si asteptam vesti de la voi.
doroti_5 spune:
Tot eu. Hai fetelor apareti, chiar mii dor de voi.Sa va strig pe nume? Cind mi-am pus si eu net atunci voi ati disparut.
oxy spune:
Whew!! lumeeeeee, ce multa vreme a trecut de cand nu ne-am mai povestit, asa cum faceam pe vremuri Mai apareti fetelor si mai impartasiti din ce cele ce traiti
va pup si va astept