Clubul moldovencelor de peste Prut(61)
Raspunsuri - Pagina 14
doroti_5 spune:
Mersi alina. Da fratemiu le iubeste tare, sa vad cind o avea pe a lui daca tot asa o sa le iubeasca. Pe asta mica o iubeste mai ales ca am nascut-o de ziua lui.
alincic spune:
Diana, pai imi pare ca si seama un pic cu fratele tau,poate pentru ca seamana foarte mult cu tine. Ce interesant,ai nascut-o chiar de ziua unchiului.
doroti_5 spune:
Salut feteli.
Da Alina, de ziua lui, el nici nu credea.
Noi ne-am intilnit saptamina trecuta cu fetele, adica eu cu Cornelia si Lucia, mersi mult fetelor pentru cadou si nu uitati ca va astept la mine.
Celelalte fete unde s-au pierdut?
alincic spune:
Salut frumoasele!!!!!!!!
Unde sunteti???? oare sa fac apelul??
Diana,ce bravo sunteti,deja v-ati si intilnit
au mai scazut caldurile la MD??
Noi astazi am avut interventie chirurgicala, lui Sami
i-au scos tonzilitele (glandele) si adenoizii. Asa ca eu stau vre-o 3 zile acasa pe foaie de boala cu el. Totul a decurs bine,baiatul a fost cuminte si tata nu a lesinat ( caci a fost doar sotul cu el) si am cam retrait pentru ambii. Acuma sper sa se refaca cit mai repede,caci stau acasa eu cu el
Va doresc la toate o saptamina frumoasa
alinkav spune:
LA MULTI ANI CRIS!!!!!
LA MULTI ANI AMEDEO!!!!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Crinia spune:
Salut la Moldovence
Noi am sosit in Moldova si ne-am ciocnic niste calduri insuportabile. Anul acesta in Canada a fost cea mai rece vara, insa in Moldova cred ca cea mai calduroasa vara:) Pe Cristina trebuie sa o tin numai golicica, de altfel plinge.
Davina cind veneai in Moldova cu Deanna o puneai la evidenta , ea fiind cetatean a Americii? Si daca da atuncea unde si care e procedura?
Diana ma bucur foarte mult ca v-ati intilnit si ati petrecut timpul foarte frumos. Ai fost cu ambele fete singurica? Cum luptati cu caldura?
Alincic sanatate multa ii doresc lui Sami. Sa se refaca cit mai repede posibil. Pupa baiatu.
alincic spune:
Bine ati revenit acasa Corina!
Cum ai calatorit draga cu 2 copilasi?? nu ai avut probleme cu ei la aeroport din cauza ca nu au cetatenie moldoveneasca?? sau ei au?? sau nu e problema pentru ei???
caci am vazut un reportaj la PROTV md, cum o mama nu a putut intra in MD la aeroport cu un bb de 7 luni.......
eh,bine ca sunteti iarasi cu familia impreuna.
La multi ani sarbatoritilor nostri CRIS si Amadeo
Crinia spune:
Alincic am calatorit destul de bine. Am avut in ajutor pe soacra mea, insa oricum a fost greu cu Cristina caci erau multi copii in avion si plingeau si a mea nu putea sa adoarma si sigur si ea plingea. La vama nu am avut probleme (Lucian e cetatean MD dar Cristina numai e cetatean a Ca). Acuma stau si ma gindesc daca nu cumva trebuie eu sa o pun pe Cristina la evidenta ea fiind cetatean Canadian in Moldova?
La voi ce mai nou?
Unde au disparut toate fetele?