Gravidute&Mamici de IASI (89)
Raspunsuri - Pagina 4
danyelle005 spune:
La multi ani tuturor celor care poarta nume de flori

Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
alynta27 spune:
Inesa sa inteleg ca esti studenta sau predai?!
Culorile se potrivesc oricum! Si fetele poarta albastru si baieteii rosu ! Bine ca le ai! O cheltuiala in minus! Eu lui David i-am dat chiar si o caciulita roz! Si el cum are fatuca mai de fetita nici nu ziceai ca e baietel!
Danielle dar nu ne zici nimic de voi?!
Teo oare cum e la Sibiu? Cred ca mai rece ca la noi! Dar va pregatiti voi garderoba adecvata!
Am inteles ca vremea de Florii e analoaga celei de Paste! Am fost asa fericita la inceputul saptamanii cand era asa soare si frumos! Acum nu prea mai am chef de nimic!
M-am programat la 3 la tuns si pensat! Trebuie sa insemn in calendar ca greu ma las dusa la coafor!
Ultima data m-am tuns si pensat in noembrie! Asta ma va tine la Paste, cand voi redeveni mamica si cred ca si la cumatrie! Mai ales ca vom face o masa cu familia si prietenii acasa!
Ani eu zic sa fac i si tu ceva rapid, cred ca Darius nu va fi foarte incantat ca mamica lui sa stea toata ziua in bucatarie! Mai ales daca tati nu e sa va ajute!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
E foarte fain sa dormi uneori mai tarziu! A avut o perioada si nu demult cand se trezea plangand la 7!! Eram zombi! Si-a facut un nou joc! Isi acopera fata si zice "cucu cucu"! E tare simpatic!
Weke-end placut!
Miha vad ca s-a "suparat" pe noi si nu ne mai povesteste nimic de Robert si Amira! Nu demult ne amuzam de perlutele baiatului!
Ella cred ca a plecat in concediu!
Ralu nu ne mai zice nici ea nimic!
De Nonna nu mai stim nimic!
Michelle e in pregateli sau greturi?!![]()
Tuscut nici ea nu mai zice multe!
Addiana e la "disparuti" fara urama!
Oare am mai uitat pe careva?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
Alina eventual poti pune carnea si cartofii intr-o punga speciala pt cuptor si ii pui la copt. Sa stii ca iese delicios

Alina-Mirela sunt studenta, mai am un semstru si un pic si termin masterul. Din clasa intai si pana acum tot invat de 17 ani incontinuu 
De as termina mai repede masterul si sa-i zic
ca m-am cam saturat de scoli
Sper sa nu ma inec ca tiganul la mal semestrul viitor ca o sa am si bebele, si sesiune si dizertatie

---------------
Inesa
[ 27+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
inutsa spune:
LA MULTI ANI tuturor "florilor"
si PASTE FERICIT

celor care il sarbatoresc acum
---------------
Inesa
[ 27+] cu
Bianca
alynta27 spune:
Masteratul e mai usor ca facultatea! Si eu eram satula de invatat cand l-am facut pe David. Eu am luat o pauza de doi copii la doctorat!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 35+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Masteratul e mai usor ca facultatea! Si eu eram satula de invatat cand l-am facut pe David. Eu am luat o pauza de doi copii la doctorat! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cu MateiBurtica 2 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
Exact asa m-am gandit si eu, ca masterul o sa fie floare la ureche. Prost gand
Profesori care fac prezenta si-ti pun nota mai mult in functie de ea, referate si proiecte la toate disciplinele [si proiecte nasoale], unele discipline la care nu avem nici carti, nici suport de curs si trebuie sa mergi la cursuri sa scrii in disperare pt ca de la alti colegi nu intelegi ce au scris, examene la care, daca nu inveti, nu ai sanse sa treci pt ca copiatul nu prea-l poti practica. Aiurea masterul asta care l-am ales, profesorii sunt la fel de antipatici ca si in timpul facultatii, profesori comunisti si cam batuti in cap sunt majoritatea
Nu zic ca toti sunt asa, sunt si profesori la care merg de placere la ore ca ai ce auzi de la ei

Oricum, deocamdata stau bine cu scoala, primul semestru a fost foarte ok caci am invatat. Sesiunea de vara o sa fie mai grea caci o sa fie inainte de a naste, iar semestrul viitor o sa fie piatra de incercare cu bebe cu tot, dar o sa le fac eu fata cumva---------------
Inesa
[ 27+] cu
Biancahttp://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
moldoveanca spune:
Salut, Vladut ne-a facut o surpriza neplacuta azi,s-a trezit cu febra si scaune apoase si multe cred ca ne paste o viroza ceva.L-am bagat direct pe regim,speram sa scapam usor.Puteam sa jur ca va fi asa de fiecare data cand zburam cu avionul are probleme cu burtica
O avea emotii?![]()
Am fugit sa ingrijesc bolnaviorul
Paste fericit celor care sarbatoresc acum

mami fericita de Vladut Dominic
inutsa spune:
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiii, da ce liniste pe aici.Unde sunteti toate, ca nu va vad?
Cred ca munici toate ca 

Numai eu nu am ce face![]()
---------------
Inesa
[ 27+] cu
Bianca
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am intrat sa va pun poze de luna asta... din parc de duminica trecuta , din parc de saptamana asta , in brate la iepuras ....
Ieri am luat o paine, pe care a tinut-o ea pana acasa si cand am ajus, asa arata painea...
Si aseara am facut cu mami prajituri...
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)