Gravidute&Mamici de IASI (89)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salutare
eu lucrez de zori si casi sta mai mult cu bunicii, e din ce in ce mai obraznic...isi da drunu si la voerba...energie cat pentru 10

va deoresc un Paste Fericit!

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Pupicei lui Casi cel cu multa energie si spor lui mami!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 34+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

multumim alina
pupici la toti

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Alina-Mirela si eu ma gandesc ca o sa pregatesc dinainte cele necesare. Cu o luna inainte de a naste, zic eu, ar fi cazul sa ma apuc de "strans" la gospodarie O sa apelez atunci la experienta voastra ca sa aflu ce si cum sa cumpar
Aici in Iasi nu prea am la cine apela. Familia mea e in alta tara, familia sotului e in Roman, iar in Iasi avem o matusa si verisoare de-ale sotului, dar nu ma las in baza lor. Iar sotul e incepator in ale copiilor, sa-l las pe el sa faca totul de capul lui... mai bine le luam impreuna din timp.
Deja avem cate ceva pentru bebel. Am primit de la verisoara o suzeta si biberon iar un coleg de-al sotului care a emigrat in Canada ne-a dat patut si carucior ca nu avea cum sa le ia cu el pe avion Faza comica e ca primul copil al respectivului e baiat si patutul si carutul sunt albastre. Iar noi avem fetita O sa le vopsim in roz ca sa fie de fetita
Cat priveste trezitul din 2 in 2 ore... slava Domnului ca o sa fiu in vacanta atunci cand o sa nasc si o sa pot sta linistita cu bebele. Ar fi fost tare greu imediat ce nasc sa am grija de bebe si sa ma mai si duc la ore seara

---------------
Inesa [ 27+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Eu sunt tare intoarsa pt ca am citit ca Emma a plecat la ingerasi si parca nu mai am chef de nimic

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Noi am cumparat toate cam cu o luna inainte de nastere pt ca am vrut sa am timp sa spal si sa calc lucrusoarele si mi s-a parut minunat sa mergem amandoi sa alegem ce e mai bun si mai frumos pt printisor.Dar asa cum spunea si Alynta fiecare face cum crede ca e mai bine ,mai ales daca are cine sa-l ajute pe sot.

Mergi la inceput

Lacra ma tot uita la varsta lui Stefy ca ard de nerabdare sa-l aud pe Vladut cum imi spune lucruri frumoase.Adica sper sa fie si el la fel de dragalas ca Stefy.Eu m-am topit in seara asta ca l-a luat tati sa-l culce si a venit la mine sa mai ia de mana si se uita in ochii mei si ma certa ca nu merg cu el,pe limba lui bineinteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
e servita.... si un cappucino cu mult laptic pt burtici

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

aly... am vazut si eu prognoza meteo... o primesc in fiecare dimineta pe mail... prima data am zis ca facem un gratar... dar vad ca vremea nu a vrut sa ne tina parte la foc... asa ca ma gandesc sa fac o fripturica la cuptor cu cartofiori... si mai vad eu....

Cine are idei... pt o masa festiva... HElpppppppp cu retete

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata si de la noi.

Nu am cunoscut-o pe Emma dar am citit acum povestea ei si m-a emotionat.

Da, si eu am citit prognoza meteo si nu e prea optimista nici sapt viitoare, deci a picat si gratarul nostru de Pasti.

Un Paste fericit tuturor celor care il sarbatoresc acum

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput