Gravidute&Mamici de IASI (89)
Raspunsuri - Pagina 3
byu spune:
Salutare
eu lucrez de zori si casi sta mai mult cu bunicii
, e din ce in ce mai obraznic...isi da drunu si la voerba...energie cat pentru 10
va deoresc un Paste Fericit!
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
Pupicei lui Casi cel cu multa energie si spor lui mami!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 34+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
inutsa spune:
Alina-Mirela si eu ma gandesc ca o sa pregatesc dinainte cele necesare. Cu o luna inainte de a naste, zic eu, ar fi cazul sa ma apuc de "strans" la gospodarie
O sa apelez atunci la experienta voastra ca sa aflu ce si cum sa cumpar ![]()
Aici in Iasi nu prea am la cine apela. Familia mea e in alta tara, familia sotului e in Roman, iar in Iasi avem o matusa si verisoare de-ale sotului, dar nu ma las in baza lor. Iar sotul e incepator in ale copiilor, sa-l las pe el sa faca totul de capul lui...
mai bine le luam impreuna din timp.
Deja avem cate ceva pentru bebel. Am primit de la verisoara o suzeta si biberon
iar un coleg de-al sotului care a emigrat in Canada ne-a dat patut si carucior ca nu avea cum sa le ia cu el pe avion
Faza comica e ca primul copil al respectivului e baiat si patutul si carutul sunt albastre. Iar noi avem fetita

O sa le vopsim in roz ca sa fie de fetita
Cat priveste trezitul din 2 in 2 ore... slava Domnului ca o sa fiu in vacanta atunci cand o sa nasc si o sa pot sta linistita cu bebele. Ar fi fost tare greu imediat ce nasc sa am grija de bebe si sa ma mai si duc la ore seara

---------------
Inesa
[ 27+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
moldoveanca spune:
Eu sunt tare intoarsa pt ca am citit ca Emma a plecat la ingerasi
si parca nu mai am chef de nimic
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Noi am cumparat toate cam cu o luna inainte de nastere pt ca am vrut sa am timp sa spal si sa calc lucrusoarele si mi s-a parut minunat sa mergem amandoi sa alegem ce e mai bun si mai frumos pt printisor.Dar asa cum spunea si Alynta fiecare face cum crede ca e mai bine ,mai ales daca are cine sa-l ajute pe sot.
moldoveanca spune:
Lacra ma tot uita la varsta lui Stefy ca ard de nerabdare sa-l aud pe Vladut cum imi spune lucruri frumoase.Adica sper sa fie si el la fel de dragalas ca Stefy
.Eu m-am topit in seara asta ca l-a luat tati sa-l culce si a venit la mine sa mai ia de mana si se uita in ochii mei si ma certa ca nu merg cu el,pe limba lui bineinteles![]()
Anilansa spune:
buna dimineata
e servita.... si un cappucino cu mult laptic pt burtici![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
aly... am vazut si eu prognoza meteo... o primesc in fiecare dimineta pe mail
... prima data am zis ca facem un gratar... dar vad ca vremea nu a vrut sa ne tina parte la foc... asa ca ma gandesc sa fac o fripturica la cuptor cu cartofiori... si mai vad eu....
Cine are idei... pt o masa festiva... HElpppppppp cu retete![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Neata si de la noi.
Nu am cunoscut-o pe Emma dar am citit acum povestea ei si m-a emotionat
.
Da, si eu am citit prognoza meteo si nu e prea optimista nici sapt viitoare, deci a picat si gratarul nostru de Pasti.
Un Paste fericit tuturor celor care il sarbatoresc acum
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007