Gravidute&Mamici de IASI (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyana spune:

buna fetelor sunt ana,am 23 ani,maritata,eu ultimul ciclu lam avut pe 25 febr,ieri am fost la ecograf abdominal,iar doctorita a vazut un puncticel care e bebele.ea sp ca am 2 sapt dar dupa mn am 5-6 sapt.eu stiu ca la ecografurile abdominale nu se vede nimik la 2 sapt,voi ce credeti?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, am intrat sa va doresc sarbatori linistite alaturi de cei dragi! noi mergem 2 in 1 la Inviere!

Anyana, daca UM a fost pe 25 febr inseamna ca ai 7 saptamani si ceva...eu asa stiu....e normal sa se vada un mic samburel...
sa-ti traisca!

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anyana

buna fetelor sunt ana,am 23 ani,maritata,eu ultimul ciclu lam avut pe 25 febr,ieri am fost la ecograf abdominal,iar doctorita a vazut un puncticel care e bebele.ea sp ca am 2 sapt dar dupa mn am 5-6 sapt.eu stiu ca la ecografurile abdominale nu se vede nimik la 2 sapt,voi ce credeti?:)

Bine ai venit! Sarcina usoara!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 36+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Sfanta Lumina a Invierii sa va aduca sarbatori frumoase alaturi de cei dragi, liniste, pace, speranta, caldura si bucurie in suflete si in case! Paste fericit!
Noi ne pregatim de o iesire la munte zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

PASTE FERICIT TUTUROR!!!

Michelle si DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Hristos a inviat!

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

PASTE FERICIT!

Noi inca in casa, ne luptam cu boala ... Fetelor, o intrebare: cunoaste vreuna dintre voi un medic homeopat bun? Sau macar un pediatru care mai da si tratamente naturiste, nu numai antibiotice?

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Hristos a inviat!

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Adevarat a Inviat

Mergi la inceput

Noi am ajuns cu bine la tara, Alexia este cea mai fericita, alearga toata ziua dupa pui, caini, pisici
Mihharo, cumnata mea din Barlad merge cu copilul la un homeopat in Iasi. Este multumita de ea. Am sa-i cer nr de tel. si adresa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anyana

Bine ai venit la noi.

Mergi la inceput