Gravidute&Mamici de IASI (89)
Raspunsuri - Pagina 18
anyana spune:
buna fetelor sunt ana,am 23 ani,maritata,eu ultimul ciclu lam avut pe 25 febr,ieri am fost la ecograf abdominal,iar doctorita a vazut un puncticel care e bebele.ea sp ca am 2 sapt dar dupa mn am 5-6 sapt.eu stiu ca la ecografurile abdominale nu se vede nimik la 2 sapt,voi ce credeti?:)
alic spune:
fetelor, am intrat sa va doresc sarbatori linistite alaturi de cei dragi!
noi mergem 2 in 1 la Inviere!
Anyana, daca UM a fost pe 25 febr inseamna ca ai 7 saptamani si ceva...eu asa stiu....e normal sa se vada un mic samburel...
sa-ti traisca!
ALICe

eu
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anyana buna fetelor sunt ana,am 23 ani,maritata,eu ultimul ciclu lam avut pe 25 febr,ieri am fost la ecograf abdominal,iar doctorita a vazut un puncticel care e bebele.ea sp ca am 2 sapt dar dupa mn am 5-6 sapt.eu stiu ca la ecografurile abdominale nu se vede nimik la 2 sapt,voi ce credeti?:) |
Bine ai venit! Sarcina usoara!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 36+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ralnied1 spune:
Sfanta Lumina a Invierii sa va aduca sarbatori frumoase alaturi de cei dragi, liniste, pace, speranta, caldura si bucurie in suflete si in case! Paste fericit!
Noi ne pregatim de o iesire la munte zilele astea. 
mihharo spune:
PASTE FERICIT! 
Noi inca in casa, ne luptam cu boala
... Fetelor, o intrebare: cunoaste vreuna dintre voi un medic homeopat bun? Sau macar un pediatru care mai da si tratamente naturiste, nu numai antibiotice? 
Mihaela - mami de cel mai dulce baietel
alice_is spune:
| citat din mesajul lui danyelle005 Hristos a inviat! Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007 |
Adevarat a Inviat
alice_is spune:
Noi am ajuns cu bine la tara, Alexia este cea mai fericita, alearga toata ziua dupa pui, caini, pisici![]()
Mihharo, cumnata mea din Barlad merge cu copilul la un homeopat in Iasi. Este multumita de ea. Am sa-i cer nr de tel. si adresa.
alice_is spune:
| citat din mesajul lui anyana buna fetelor sunt ana,am 23 ani,maritata,eu ultimul ciclu lam avut pe 25 febr,ieri am fost la ecograf abdominal,iar doctorita a vazut un puncticel care e bebele.ea sp ca am 2 sapt dar dupa mn am 5-6 sapt.eu stiu ca la ecografurile abdominale nu se vede nimik la 2 sapt,voi ce credeti?:) |
Bine ai venit la noi.