Gravidute&Mamici de IASI (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Adevarat a inviat!

Va ofer o .... ca de pasca si cozonac... cred ca ... nu e cazul.

anyana, bine ai venit. Sarcina usoara. Si eu zic tot ca alic....

mihharo, medic homeopat, Ignat... 0745352319. Aici vreau eu sa merg. Mi l-a dat o cunostinta care merge si spune ca e buna. Mai multe nu stiu. Sper sa-ti fie de folos. Multa sanatate.

alice, ma bucur ca e fericita printesa....

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Diana! Sa fii fericita alaturi de cei dragi.

Noi am fost in formatie de trei la Inviere si a fost.... nebunie. Stefy explica la toata lumea cant tragea clopotul ca "bate cloposelul la ingelasi". Iar cand am aprins candeluta.... a fost.... jale pana nu i-am dat-o s-o tina ea.... nu am scapat. A fost foarte frumos si ea a fost foarte incantata. E prima data cand o ducem. Am crezut ca nu rezista, dar a rezistat, insa dupa ce am ajuns acasa si am mancat ceva, cand a pus capul pe perna.... dusa a fost. a picat franta.
Ieri am fost la nasii ei la gratar si au fost multi copii si asa frumos s-au jucat.... Cu greu am adus-o acasa.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Citat:
citat din mesajul lui alice_is
Mihharo, cumnata mea din Barlad merge cu copilul la un homeopat in Iasi. Este multumita de ea. Am sa-i cer nr de tel. si adresa.

Alina mami de Alexia Ioana (14.01.2008)

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

mihharo, medic homeopat, Ignat... 0745352319. Aici vreau eu sa merg. Mi l-a dat o cunostinta care merge si spune ca e buna. Mai multe nu stiu. Sper sa-ti fie de folos. Multa sanatate.

Multumesc, Lacramioara O sa incerc si daca merg inaintea ta, o sa-ti spun cum este.

Mergi la inceput

Noi am mers multa vreme la un homeopat de care nu pot sa spun ca n-am fost multumita (cu singura exceptie ca habar n-aveam ce ii da lui Albert) dar partea frumoasa a durat pana la prima urgenta, cand stimabilul doctor a dat bir cu fugitii, refuzand apelurile si ulterior inchizandu-si de tot telefonul. Asta dupa ce cu cateva ore inainte ii spusesem ca Albert face febra si il doare gatul. Si in conditiile in care m-a asigurat la fiecare vizita ca el este disponibil 24/24, sa-l sun, orice problema am si la orice ora (n-am gasit niciun emoticon caruia sa-i creasca nasul, ca aici ar fi fost locul lui ).
Nu mai vreau sa ma mai gandesc cat au costat toate consultatiile si picaturile pe care i le-a dat. Mult prea mult pentru un doctor pe care nu te poti baza! Mihai Vieriu se numeste, la Spitalul CFR. Asta in caz ca mai merge cineva la dumnealui, sa stiti la ce sa va asteptati, in caz de urgenta. Eu pana la urma tot la Sf.Maria am ajuns cu Albert, cu febra 40.
Mare dezamagire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Hristos a inviat!
N-am mai scris demult caci am avut urgente, ambulanta acasa pt sor'mea si nepot si apoi am mers cu totii la tara. A fost foarte frumos la tara, stiti voi, pomi infloriti, gradina plina cu lalele, narcisi, zambile
Fain de cele care au fost la slujba de inviere. As fi vrut sa merg si eu dar de abia pe la 11 noaptea am terminat treaba si eram obosite si eu si sor'mea si a doua zi de abia ne-am trezit

---------------
Inesa [ 27+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui anyana

buna fetelor sunt ana,am 23 ani,maritata,eu ultimul ciclu lam avut pe 25 febr,ieri am fost la ecograf abdominal,iar doctorita a vazut un puncticel care e bebele.ea sp ca am 2 sapt dar dupa mn am 5-6 sapt.eu stiu ca la ecografurile abdominale nu se vede nimik la 2 sapt,voi ce credeti?:)

Din experienta mea, doctorita mi-a zis sa fac ecografie endo-vaginala ca sa vad exact daca sunt sau nu insarcinata, caci la termen mic la eco abdominala sarcina poate sa nu se vada. Si eram insarcinata in 5 saptamani si 3 zile. Dar daca zice dr tau ca a vazut bebele, asa o fi

Bine ai venit si sarcina usoara in continuare

---------------
Inesa [ 27+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Hristos a inviat!

Noi am fost in plimabari pe langa Iasi! La Inviere a fost doar tati ca baiatul a adormit si am fost nevoita sa stau cu el acasa!
In prima zi am fost la gratar cu prieteni la 25 km de oras, intr-un peisaj frumos de padure cu un paraias!
Azi am fost la Valea Ursului si ne-am vizitat finii, care tocmai s-au mutat la casuta lor! David a fost foarte incantat de natura!
Va pup! Maine sunt singura cu David, ca tati lucreaza si va scriu mai multe, poate pun si poze!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 36+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cine isi mai aduce aminte de un biet veteran?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Miha tu cum faci drobul?

Noi nu mancam miel...asa ca n-am facut drob. Oricum as fi venit cam tarziu cu reteta...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput