Gravidute&Mamici de IASI (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia mersi de .... stai linistita NU m-am suparat,pt ca nu am de ce.... stiu ca la capitolul mancare am gresit, sunt constienta dar incerc in cea mai mare parte sa repar pe cat posibil... la noi e greu deoarece pa-pam in balansoar, iar Darius se foieste ca nici la masa nu are stare... si de asta am apelat la reclamept Stefi si o pt tine
Moldoveanca,te asteptam in Iasi!Drum bun spre casa, si noi stam in iasi... ca a 3 zi de Pasti sotul are examen, asa ca nu plecam nicaieri.. si poate o punem de o intalneala in Copou

mihamora a fost cam greu la cereale asera..... un sfert fara reclame siinca o jumatate de portie la reclame, si a mai ramas un sfert in castronel... eu nu il fortez sa manance.

azi mai am o tura de rufe de spalat, curatenia de Paste.... nu ma agit prea tare... ca oricum mancarea o facem cu parintii la un loc... iar praful se pune a doua zi .... deci imi ramane sa dau cu aspiratorul, sa sterg totusi praful, si sa sterg parchetul si faianta... DAR IN PLUS DE ASTA NU POT SA SCOT DE PE LISTA PLIMBARE LUI DARIUS
va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Lacra, Ani multumim de cafea!
Lacra multumesc !
Azi fac si eu cozonac si sper sa-mi creasca! AM o reteta care am mai facut-o si a iesit! Lacra eu nu am ajutoare la gatit! David ma "ajuta" la curatenie! A luat ieri un burete si a sters scari, pereti si covoare! Il incurajez sa nu se lase! A facut un mic desen pe perete si taicasau l-a sters cu radiera, ca era culoare cerata si cu apa nu a iesit- noi avem lavabil si mai iese la spalat! Acolo se ducea baiatul sa curete!
Trebuie sa-mi cumpar si tavi de cozonac! In Kaufland erau mici, de chec!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Spor la gatit si la curatenie! Am disparut!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata, fetelor!
Am ajuns ieri la sor'mea dupa un drum obositor cu maxi. Am racit un pic pe drum, si mi-am gasit si nepotii raciti, cu febra. Sper sa nu o iau si eu
Alina-Mirela tu nu poti dormi de emotii ca acus vine printul #2 dar eu am inceput sa visez ba ca sunt la maternitate, ba ca mi s-a rupt apa si tot asa Azi noapte am visat ca eram la maternitate dar nu am nascut. Iar apoi m-am vazut cu o frumusete de bebelusha plimbandu-ma. Da' ce frumoasa era bebelushaaaaaaa
Nepoata mea imi zice aseara cand am ajuns home si mi-a vazut "mingea" de burtica: "Inutsa, eu stiu de ce ai burta mare. Nu pentru ca ai mancat prea mult si pentru ca o tii acolo pe fata ta!" Ce am mai ras de ea. Apoi imi tot arata ba o jucarie cantatoare, ba mai stiu eu ce si-mi zicea "Asta e buna pentru fata ta" Sa mori de ras, nu alta!

---------------
Inesa [ 27+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

buibui bine ai venit si sarcina usoara!

kriss79 distractie placuta!

Alina nu am cum sa nu ma enervez. mai ales ca sarcina isi zice cuvantul incerc sa fiu calma pe cat posibil

moldoveanca drum bun fara peripetii!

iulia-stefy m-am lasat pagubasa deja cu informatiile. o sa vad dupa ce nasc ce si cum

---------------
Inesa [ 27+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

iulia ne vedem in copou dar dupa paste ca acum ne pregatim de plecat acasa la ai mei...v-am pupat pe toate si paste fericit..

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
Raluk, eu am modif.listuta si am gresit data, intr-adevar.acum nu pot edita ca nu ma lasa, dar diseara voi modifica.
Michelle, plecam numai noi 3.
Multumim de urari, sper sa fie vreme frumoasa si sa ne simtim bine.
Alessia parca e mai bine dupa noul tratament, adica 1/2supo nurof seara,o sol.pt. nasuc prep.in lab, nu mai stiu cum se cheama, ceva cu C..si tantrum verde spray..cel putin e mai vesela, mai linistita si nu ii mai curge nasul siroaie..dar e foarte mamoasa, cred ca de la boala..e cu bona, dar ma striga de jos(eu fiind la etaj):Mama!! cand i se face dor. vrea sa o iau numai eu inbrate, o impinge pe bona.dupa ce o dragalesc,merge la joaca cu bona.
Imi iau mai multe haine si voi vedea ce se potriveste..
acum fug la treaba.
mai intru diseara sa va urez toate cele bune

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Martie-Aprilie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Lacramioara, multumesc

Cristina, distractie placuta la Bran si sa va intoarceti sanatoase... aerul ala ajuta

Teo/Oana, nu mai puneti totul la inima, noi suntem aici o ceata intreaga si va asteptam sa veniti

Se pare ca la mine a inceput sa-si faca efectul antiobioticul, ca m-a lasat febra, in schimb de ce m-am temut n-am scapat: azi dimineata mi-a facut Albert febra si cand m-am uitat in gat... rosuuuuuu mi-a spus doctorul ca nemernicul asta de streptococ e foarte contagios

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

azi, vad ca e slabuta miscarea la tastatura

eu sunt un car de nervi..., o fi de la dinti sau o fi de la alintaturaazi am scos mesele de la tv, am mancat in camera lui...si bineinteles ca nu a papat tot si in plus de asta nu avea nici stare in leganut... acum iam luat o minge -antistres...la el e buna pt gingii...
dimineata a avut 38.1 si a inceput din nou scaunele noi, cred ca intru in butoi daca si de Pasti am mofturi

am o intrebare.... voi ati luat scaun de servit masa pt bebe???? ca noi pina acum am mancat in leganut si acum vad ca nu mai are stare in el... se merita banii.

cred ca mai iesim o tura afara... ca e frumos, dar bate vantul

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

O fierbinte...

Acum sunt rupta de oboseala.... de la framantat. Am facut cozonac cu Stefy aseara.... A fost o nebunie.... Are si ea cozonacul ei facut intr-o craticioara.... Si-a pus ea acolo rahat.... stafide.... Era asa de incantata... A mai lins si castronul in care am preparat crema cu cacao si nuci.... Cand am terminat a picat franta si era murdara.... de faina, cacao.... nu mai spun... Dar era atat de fericita ca a ajutat-o pe mami.... Si la sfarsit a primit si cozonac.... A fost o seara... perfecta.

Ani, tot e bun pentru inceput.... toate se fac treptat.
Chiar voiam sa te intreb de scaun. Stefy de la 9 luni mananca in scaun din ala..... Si vreau sa spun ca de cand am pus-o in scaun masa e boierie.....

Alina, e bine si asa, macar la curatenie. Si Stefy mai scrie pe pereti.

Inutsa, e tare dulce nepotica ta. Multa sanatate. Si eu tot asa visam... inainte de a naste cu ceva vreme...

mihharo, multa sanatate lui Albert. Si noi am plimbat de la una la alta, eu si Stefy.... pana ne-am dezmeticit.

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput