Gravidute&Mamici de IASI (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, uite aici, Stefy la masa.... http://good-times.webshots.com/photo/2884562550103074785gQedpx
In album mai sunt si alte poze cu scaunul....

Poze din aprilie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

iulia mersi de si de raspuns ...cred ca zilele astea daca tot iesim la cumparaturi ii luam si scaunel lui Darius... pentru Stefi cea harnicuta

Danyeella ce mai faci?

asera a fost ceva mai bine la capitolul nani...dar durerea de gingii ne omoara pe toti, asera si azi dimineata avea niste obrajori rosii.. de ziceai ca a stat toata ziua la plaja

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Cateva poze noi, ca sa nu ne uitati http://entertainment.webshots.com/photo/2861171520103159727eosZqa?vhost=entertainment

Noi suntem binisor, avem multe mofturi, pt care dam vina bineinteles pe maseluta care se tot chinuie sa sparga de cateva saptamani, stam mai mult pe afara si ma alearga de cad seara rupta de oboseala, il asteptam pe iepuras, desi a inceput sa ne viziteze cu cadouri de acum o saptamana, dar ne este drag si il mai asteptam si zilele care urmeaza

azi mi-am propus sa cumpar jardiniere sa pun in sfarsit flori, de vreo luna tot aman treaba asta, plus spalat si curatenie; si dupa-amiaza vreau sa merg cu Ami la biserica sa trecem pe sub aer...deci ne asteapta o zi plina.

Sanatate multa bolnaviorilor (Mihharo si Albert), distractie placuta la munte Kriss, drum bun Teo si te asteptam cu drag in tara, spor la treaba mamici si gravidute(voi mai usor cu munca)

Mergi la inceput

Ani, si noi suntem in aceeasi situatie

Mergi la inceput

Am uitat sa urez bun venit noilor mamici si gravidute

Lacrapt Stefy cea harnicuta, asteptam sa vedem cozanacelul, Alynta tie cum ti-a iesit cozonacul?

Oana nu v-ati intors de la munte?

Mergi la inceput

Michelle voi ce mai faceti? Cum ati petrecut de Paste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Neata, multumesc de cafea
Am reusit ieri si am ajuns la dr. Totul e bine, fontanela zice ea ca-i normala, dar pt linistea mea ne-a dat si analize de facut. Are 2 maselute care nu-i mai sparg gingia, de aici si maraiala...are si putin rosu in gat, dar nu ne-a dat nimic pt ca ea e bine, papa bine...
Nu stiu ce se intampla cu copilul asta insa de cate ori mergem la un consult la pediatra urla ca din gura de sarpe. Insa cand mergem la medicul de fam. nu zice nici pas...o avea si ea preferinte
Multumesc de sustinere tuturor
Manucu , dar se pare ca nu vom avea nevoie de vit d inj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Lacra multumim de cafea si felicitari pentru ajutoare!
Ani noi avem scaunel din ala special si acum David isi serveste micul dejun singur in el! E ideal si pentru copii mai mici, cred ca de la 7-8 luni si pentru mai mari- chiar 4 ani! Noi l-am luat pentru ca David statea in premergator si eu trebuia sa alerg dupa el prin casa sa-l hranesc! Nu zic ca atunci cand mancam cu totii sta in el, dar ma ajuta mult! In privinta firmei- noi avem de la Primii Pasi si am dat 1 milion! Erau prin farmacii cu 1 mil 700, alte magazile 1mil 300!
Danielle frumusica foc Ami! Ce caciulita frumoasa! Daca aveam si eu fetita mai mai ca imi faceam curaj sa o imprumut! E perioada mofturelelor si la voi?! Cred ca de la astenia de primavara li se trage!
Mi-au iesit cozonacul si pasca!
Aseara tati a venit cu un miel cumparat de la stana si a fost o intreaga aventura sa il portionam! dar am reusit! Fac fripturica, ciorba si drob din el!
Si noi mergem la denie in seara asta ca ne place mult prohodul Domnului! Am mers si aseara, dar nu de la inceput!
Mihharo sanatate lui Albert!
Kriss ma bucur ca e mai bine fata! In concediu mai fa schimb cu tati sa-ti tihneasca si tie! Bogdan sta si el cu David cand e mofturici (acum mai mult el- cand e acasa!) si altfel trec momentele dificile! Felicitari ca ai slabit! Am observat de cand te-am vazut, dar am omis sa- ti spun! Si eu ma gandesc la zilele cand voi fi din nou supla! (oare?! )
Inesa sanatate tie si nepotilor! Scumpa si altruista nepotica! Ce frumos se va juca ea cu verisoara ei! deci ai inceput cu visurile! Bine ca sunt frumoase!

Va pup si cu toate ca sunt obosita, putin racita de ieri plec la treba! Azi vreau sa fac aripioare cu susan, piept umplut- "gordon bleo- daca am scis bine, paine, sa pregatesc pentru drob si curatenie daca ma mai tine!

Spor la treaba! Daca nu intru se stie de ce!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alice ma bucur ca e bine cu fontanela! Ai vazut mamico! Sper sa treaca usor si rosu in gat si maraielele!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput