Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(112)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmencar

Va rugam sa ne treceti si pe noi pe prima pagina am venit pe lume pe 5 aprilie avem 3.140 gr, 48 cm nastere normala apgar 9 si ne numim VALENTIN CRISTIAN

Felicitari!

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

shasa - ma omori tu pe mine

chatonel - m-am gandit sa imi fac o poza dar ma gandesc ca o sa ies cam albastruie la fatza daca imi tzin respiratia pana fac poza

carmencar - Felicitari!! chiar ma intrebam ce mai faci. cum a fost nashterea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ayla acum am vazut poza cu bolofosica si mai si zambeste

Citat:
citat din mesajul lui shasa

MONICA am vazut si eu poze cu fata frumoasa si zambareata Este o scumpa

Multumim dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmencar

Va rugam sa ne treceti si pe noi pe prima pagina am venit pe lume pe 5 aprilie avem 3.140 gr, 48 cm nastere normala apgar 9 si ne numim VALENTIN CRISTIAN

s

felicitari!

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg
ayla, eu nu pot beneficia de zambetul din aceasta dimineata frumoasa al luanei banuiesc. imi cere o parola si eu n-o stiu.

azi implinim o lunita.n-am rezistat tentatiei si am aruncat-o pe pisicuta pe cantar. avem 3855. am iesit cu 3050 din maternitate pe 13.

La multe luni! sa creasca mare! A luat foarte bine in greutate, nu te mai plange mami ca nu ai lapte. Sau papa si formula?
Pe mailul comun sunt parolele, dar iti dau si PM.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26
eu am motiv de sarbatoare....am intrat intr-o pereche de blugi vechi e adevarat ca sunt elastici si sunt cam sugrumata in ei, dar daca stau doar in picioare si imi tzin respiratia nu stie nimeni

Ia zi-ne prima data ce numar sunt blugii aia.
Oricum felicitari!
Eu am o poza dar mai bine nu mai spun, ca ma

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Voi simtiti bucuria sarbatorilor Pascale, a primaverii, a oolelor rosii (pregateam cu drag si migala in fiecare an diverse culori si pictam), gratarul si iesitul la padure.
Acum nu simt nimic nu vad nimic, afara nu-mi place, ies obligat pentru copil, in rest nu as pleca din casa si din pattt, nu-mi place sa vad oameni si mai putin sa vorbesc cu ei, nu mai zambesc si nu mai stiu sa rad...sunt o stearsa si o acra retasa.

Florinela

Florinela, draga noastra, nu te lasa coplesita. Si starile astea sunt normale pe de o parte, dar nu prea ai ce face decat sa stai sa el lasi s atreaca. Din cazua lipsei de odihna si a multo griji cu care te confrunti, te simti asa coplestita. Cine sa mai aiba timp si chef de cozonaci, oua si picknicuri? Lasa ca noi ne bucuram mai incolo, stii cum e si in Biblie, fiecare lucru la timpul lui. Acum e timpul sa ne concentram pe bebe pt ca bebe e mic si ACUM are cea mai mare nevoie de noi. Vine vremea ca te vei bucura si de sarbatori, si de bebe, caci nu va dura greul asta de acum la nesfarsit.
Un pupic apasat de la noi sa treaca in curand.

Mergi la inceput

ayla - pai sunt tot 36(sau 8 in uk) ca eu asta port de la 14 ani. nu am purtat nicioadata nic mai mult nici mai putin. dar astia cred ca aveau ei o croiala mai altfel, pt ca restul nu se inchid in talie...ma mai chinui in fiecare sa probez toate perechile....si sunt peste 30 de bucati....
unu din 30 e bine deocamdata...ia sa vedeti ca peste vreo 5 zile va anuntz ca am intrat in doua...si tot asa

Mergi la inceput

ayla - pai sunt tot 36(sau 8 in uk) ca eu asta port de la 14 ani. nu am purtat nicioadata nic mai mult nici mai putin. dar astia cred ca aveau ei o croiala mai altfel, pt ca restul nu se inchid in talie...ma mai chinui in fiecare sa probez toate perechile....si sunt peste 30 de bucati....
unu din 30 e bine deocamdata...ia sa vedeti ca peste vreo 5 zile va anuntz ca am intrat in doua...si tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

A nascut Alina!
"Am nascut o printesa frumoasa si dulce. 39week, 3270 gr, ora 10:30"

Am vorbit cu ea, este bine, si am auzit-o pe bebelina, are un glascior!

Felicitari, Alina!
Bun venit Natalia!

Felicitari si de la mine Alina!

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput