Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(112)
Raspunsuri - Pagina 6
shasa spune:
MONICA am vazut si eu poze cu fata frumoasa si zambareata
Este o scumpa
Florin
Teodor
Petru - 39+
2 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
OLISHKA

Iti multumesc ca imi "susti" cauza, dorinta, gandul care ma arde![]()
Bebe Petru mi-a tras un ghiont ca sa iti transmit dinpartea lui ca apreciaza gandurile tale pentru mami a lui dar ca berbecu-i tot berbec si nu se lasa prea usor![]()
Florin
Teodor
Petru - 39+
2 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
Mi-am facut acum 2 sau 3 zile o poza cu tel. Hai ca imi caut cablul sa o descarc pe PC sa o vedeti si voi.....ce tzugui de burtica am![]()
Florin
Teodor
Petru - 39+
2 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
MONICAAAAAA ce spuneai de neuronu' de graviduta......eu l-am pierdut si pe ala......
Am gasit cablul dar nu gasesc mobilul. Ma duc sa ma sun de pe fix![]()
Florin
Teodor
Petru - 39+
2 ZILE PANA LA DPN
danadelia spune:
Buna
pisigri ti am trimis un PM ...
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Florinela, Nici mie nu mi s-a spus nimic de glicerina boraxata, dar daca nu ma insel asta se dadea in caz de candidoza bucala la bebe, la care se pot forma depozite maaari care il deranjeaza. Dar nu sint sigura. Mie mi-a spus mama cind eram in maternitate sa ma uit in gurita Ilincai daca nu are depozite albe, si daca are sa vorbesc cu asistentele sa imi dea ceva tratament; nu a fost cazul. Chestiile astea date "preventiv" pe mine ma scot din sarite, ca aici nu e vorba de un vaccin sau de o prevenre a rahitismului, e un simplu moft sa mizgilesti copilul in gura cu tot felul de porcarii chiar daca nu are nimic. Deci nu esti singura care nu a fost "informata" de treaba asta, si nu mai intra asa in panica de cite ori mai auzi cite o "inventie" de-asta.Pisik, Cum se manifesta boala d ereflux gastro-esofagian? Adica de unde stii ca e asta si nu simple colici? Nu mai stiu cine intreba cind te pui pe picioare dupa cezariana - dar nu raspunsese nimeni. Eu m-am pus pe picioare a doua zi Deci la mine recuperarea a fost usoara, dar am stiut de la toata lumea cit e de important sa te misti cit mai mult. Am avust la TI colege care desi aveau 24 de ore de la operatie nu au vrut sa se ridice, s-au dat jos din pat odata cu mine, au refuzat sa faca si cel mai mic efort de a se deplasa..si evident nu le-a fost la fel de bine. Dupa parerea mea s-au cam alintat...sa vina infirmiera sa le tina, blabla... bocit cu lacrimi de crocodil pentru o amarita de injectie... incepi sa intelegi ca se mai satura si asistentele alea if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
39 + saptamani si 4 zile
shasa spune:
Stiu ca nu se compara cu fotografiile facute de tati dar.......merge si asta![]()
http://picasaweb.google.com/shasa18/PozeShasa#5323024815859240130
Florin
Teodor
Petru - 39+
2 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
Parca vad ca peste vreo 4 zile semnatura mea va arata cam asa:
2 zile peste DPN
Ajutoooooor sper sa nu, ca nu mai vreau......Vreau doar sa nasc.
ARIS parca mi-e teama sa nasc totusi exact cand am DPN-ul fiindca ar insemna sa nasc de Florii si .....dar pana la urma cand va fi numai sa fie......
Florin
Teodor
Petru - 39+
2 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
HI HI HI
Se vede ca nu-s "indienii" acasa! Si cum sunt si consemnata la stat mai mult in pat...........
Cred ca ma duc sa ma uit la tv ca vad ca vorbesc de una singura
Florin
Teodor
Petru - 39+
2 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:
Ba nu, cam asa va arata semnatura mea peste 4 zile
2 zile peste DPN
Florin
Teodor
Petru - 39+
2 ZILE PANA LA DPN
shasa spune:

Vai mie.....am luat-o razna de tot...eu zic, eu rad!!!!!
Florin
Teodor
Petru - 39+
2 ZILE PANA LA DPN

de cite ori mai auzi cite o "inventie" de-asta.