Burtici fericite de septembrie-octombrie (40)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Fetelor,

Si mie mi-a crescut par pe burtica si e inchis...Chiar l-am intrebat pe sot acum 2-3 zile daca asa eram si inainte...
Nu stiam ca e normal in sarcina.
Plus....nu stiu ce sa zic de ideea ca daca ai baiat ai parul asta pe burrta...ca la mine s-ar parea ca e fetita. Nu e 100% dar e 70-80% sigur ca e fetita...deci...

Dana 17+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Dana, si eu sunt in aceeasi situatie ca tine, dr ne-a zis ca e fetita, dar nu ne-a putut spune 100% sigur, pt ca se ascundea f bine la eco si la fel am pufisorul pe burtica, deci e posibil ca si asta sa fie una din legendele vehiculate legate de sexul copilului....

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

http:// www. radioguerrilla. ro/antimitocanie/index.php

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetelor... nu face nimeni capitol nou? as face eu dar nu ma pricep deloc

16 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Sorry, io-s cu sefu in spate, nu pto face prea multe miscari "bruste"

19+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

am intrebat o prietena de parul de pe burta si mi-a spus ca ea, ca mama de bat nu a avut nimik, in schimb sora-sa, ca mama de fata, a avut pentru toata familia. nu e neaparat mai mare (parul), dar se inchide la culoare. arat ca sergiu si si el ca mine

MangaGirl :-) 15+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

eu nici macar nu seman cu sotul....ca el e tare blond si eu am tot parul de pe corp inchis la culoare ....
Inseamna ca ma linistesc iar cu baietelul meu cret.....ca pica si asta

Cea mai fericita 18 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Adela, multa sanatate mamei tale si tie multa putere sa treci peste aceasta perioada grea. Scrie aici de cate ori poti si simti nevoie. Suntem aici sa fim alaturi una de cealalalta. Si eu v-am facut capul patrat cu problemele mele cu Matei, desi aici ar fi trebuit sa vb doar de bb2.

Lutoniana, dupa ce nasc toate fetele de la odiseea noastra trecem la Clubul scutecelor. O sa fie frumso sa cautam un nume pt clubul de acolo. Eu acum scriu acolo la bulgarasi si globulete de noi-dec2007.

Clau, tinem pumnii sa primesti numai vesti bune la eco si FELICITARI pt caruciorul roz.

Roxana, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Neatza fetelor!!

Gata instalat la calculator...Am reusit sa va citesc din urma nu am mai intrat de sambata si am observat ca nu prea a fost activitate..

Ieri am fost in vizite..si am mancat de m-am facut ..Mai urmeaza si såpt viitoare ..

Si la noi e sårbatoare Lutoniana.. La mine s-a nimerit sa fiu libera azi dar deobicei nu am libere cand sunt zile 'rosii' din astea cum le zic astia aici..Eu am libere la fiecare 3 zile cate 2 uneori muncesc 2 zile si 3 libere .

Lutoniana imi pare rau de soacra ta..si sper sa fie totul bine så nu fie ceea ce crezi..Oricum tu esti foarte optimista (mi-am dat seama din postarile tale) si asta conteaza foarte mult..

Manga imi pare rau de situatia la servici chiar stiu ce inseamna sa te duci cu drag la munca sa nu iti aduca supåråri jobul si mai ales sa te intelegi cu ai tai colegi...Dar nu toti au parte de asta dar poate incet incet se va rezolva sau iti vei putea gasi altceva unde vei putea intr-adevar sa scapi de stres..

In legatura de pårul de burtica auleuuuu..Cand am fost zilele trecute la moasa a zis sa ma asez in patutz sa ascultam inimioara..si eu avand pantaloni de gravi cand am dat banda aia jos ca sa dea burtica cu gel abia o mai vedeam pe moasa de cum se ridicase ''pufisorul''meu ..era si o raza de soare exact pe burtikutul meu..am mult puf blond eu nu aveam deloc pot sa va zic.

Asta decat pe burtika ca in rest sa stiti ca pe picioare in perioada asta creste ff greu ceea ce ma bucura bineinteles

Iulika, cea mai fericitå19+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Hai ca o sa fie bine, o sa vezi!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Adi mercedes multumesc

Iulika, cea mai fericitå19+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

fetelor,astazi m-au lasat greturile si arsurile,dar a venit o foame crunta...la 9.30 terminasem de mincat ce am luat de acasa,la 11.30 prima transa de mincare cumparata de colege,la 13.30,a doua transa de mincare cumparata,daca o mai tin asa vin cu geamantanul de mincare la serviciu!!!!!!!!!!!!!am venit acasa,la 16.30 si hap,hap.Voi papati asa mult???

Mergi la inceput