Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza si de la noi... cu si , cam amare azi...:(

Monyca, ma bucur mult ca micuta Eva este mai bine!

Dya , ma bucur ca s-a lamurit problema public, caci nu ai avut nicio vina.

CD, chiar ma gandeam ce-i cu tine, ca nu te mai vazusem demult pe-aici...

Azi incerc sa fac curatenie, nush daca m-or lasa hunii... daca ma vedeti pe-aici, inseamna ca n-am sans, o las pe maine cand e tati acasa... ganduri bune si linistite va doresc, tuturor!

ah, era cat p'aci sa uit esentialul:

LA MULTI, MULTI, MULTI ANI SANATOSI TEO!!!

Sa cresti mare, sanatos si frumos, sa ai grija de Oadu si de mami al tau, sa fii mereu vesel si fericit, dragalas si voios!
Va pe toti!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

La multe lunite Andreea de Irina, Hari de Cristinescu, Anda de Ramona, Efe de Ege!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Ce multi sarbatoriti sunt astazi
La mai multe lunite sanatoase si frumoase Andreea-Maria, Harri Alexandru, Anda Teodora, Efe! Sa fiti frumosi si sa aveti noroc!

Eu am comis-o ieri! I-am dat fetei prea mult pepene galben si a facut deja de 4 ori moale, si a -5-a explosiva ... i-am dat un pic de smecta si-am sunat dr. Astazi pas fructe si zic eu si pas iaurt. pranzul va fi morcov cu carne si orez. upf! sper sa-si revina mititica!
Sa aveti fgrija cu pepenele galben. Eu ii dadusem un pic intr-o zi, a fost ok. in alta zi i-am dat mai mult, n-a avut nimic. ieri am bagat iar si se pare ca am exagerat ... A, l-am dat cu banana si branza si faina de orez ..

Sa aveti o zi frumoasa!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La multi ani TEO ,,sa cresti mare , sa fii papacios si sa-i aduci mamicii tale numai bucurii!!!

Andreea-Maria de Irina
Harri Alexandru de Cristineescu
Efe de ege

si in special Anda Teodora de 300..Anduta a facut 6 lunite

Lumi multu de coffee

Cd

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babytza merci de explicatie. Deci povestea e veche dar a iesit acum la iveala, gata sunt in clar si o rog inca odata pe Delphinas daca are chef si timp sa scrie si la noi daca nu o vom bantui noi sa vedem ce mai face.
Departe de mine gandul de carcota si barfa doar ca era ceva absolut nou, povestit oarecum voalat si suna cam incalcit. Ma bucur ca ne-ai spus ca despre tine era vorba nu de alta dar banuiala mea iar cadea pe Nausica si ma pierdusem de tot. Nausica noi doua ne lamurim in privat sa nu ma iei la palme aici in public

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neata!
La multi ani Teo!!! Sa fii sanatos, sa papi bine ca sa nu se mai supere mami si sa fii fericit alaturi de Oadu si parintii tai!!!
la multi ani si boboceilor nascuti in data de 10:
Andreea de Irina
Harri de Cristineescu
Anda de Ramona
Efe de Ege

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

cu subiectul deschis de Eva, este urat ce s-a intamplat, dar este tipic comunitatilor de femei ... pacat! case closed!

off-topic: ieri am gasit masina sparta in parcare. de ce? pentru ca au vazut baza de la gps lipita pe parbriz. al meu, deshteeeeeept, tinea si gps-ul in buzunarul de la portiera. si uite asa ... a platit ieri un geam sa-l puna (e mai ieftin asa decat prin asigurare) si urmeaza alte 1000 ron pt. alt gps ...
Morala: aveti grija sa va luati gps-urile din masina si dc se poate si bazele de gps din geam ... nenorocitii!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)

http://jurnalulsofiei.wordpress.com/

http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

feli, mimi imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat...oare chiar nu vom scapa niciodata de toate hotiile astea?...of, of

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Multumim mult de urari! Noi la sase luni ne chinum sa adormim - ne suparam pe mami ca fuge de langa noi, mai sugem un deget si uite-asa.

Vreau si eu de azi-dimineata sa scrriu:

La multi ani, Teo mic si frumos de doi ani!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Mda, se pare ca furturile sunt la putere. Mare pacat, parca in tara asta se intampla numai lucruri urate.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput